Вишневий пиріг рецепт

Пиріг з вишнями та сметаною
Пиріг з вишнями та сметаною нагадує ніжну сирну запіканку на пишному тісті. Якщо не знайдете свіжих ягід - не біда, приготуйте пиріг з вишневим варенням, який за смаком нічим не поступиться оригінальним рецептом.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Насамперед слід замісити тісто, для цього в просіяне борошно додаємо м'яке вершкове масло, яйця, цукор і розпушувач. Ретельно вимішуємо масу з допомогою кухонного комбайна або власноруч - до однорідності. При необхідності досипте борошна так, щоб тісто не липло до рук. З замішаної маси формуємо кульку, покриваємо його харчовою плівкою і даємо постояти 30 хвилин в холодильнику.
«Свіже» тісто розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко, Акуратно проколюємо дно майбутнього пирога виделкою. Основу з тіста обсипаємо корицею і цукром, кладемо шар вишні. Заливаємо наш пиріг збитою сумішшю з вершків, сметани, яєць і цукру і випікаємо при 200 градусах 40 хвилин.
Пісний пиріг з вишнею
Пісний пиріг з вишнею - відмінний варіант простого і недорогого десерту. Тісто для такого пирога вийде щільним і злегка хрусткою знизу, а вишнева начинка залишиться соковитою.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста з'єднуємо: просіяне борошно, цукор, соду, сіль і рідкі компоненти - воду і масло, замішуємо все до однорідності і поступаємо як у попередньому рецепті, обернувши кулька з тіста в плівку і давши йому «відпочити» близько години в холодильнику.
1/2 тіста розкачуємо в тонкий пласт (близько 2 см), з другим чинимо аналогічним чином, але вийшов млинець розрізаємо на смужки або джгути. Основу пирога викладаємо у змащену маслом форму, а зверху рівномірним шаром розподіляємо розім'яті з цукром вишні. Смужки з тіста, викладені хрест-навхрест, сформують кришку пирога, яку перед випіканням змащують рослинним маслом. Випікаємо пиріг 35 хвилин при 180 градусах.
Бісквітний пиріг з вишнею
Якщо ви не готували бісквітів раніше, то варто почати з цього рецепту, адже він настільки простий, що вишневе ласощі обов'язково порадує вас за чашкою чаю. Бісквітний пиріг з вишнею по цьому рецепту готується на кефірі і тому завжди виходить соковитим і ніжним.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для крему:
Приготування
В окремому посуді збиваємо яйця, розм'якшене вершкове масло і цукор до пишноти, додаємо соду, гашену лимонним соком. З'єднуємо яєчну суміш з просіяного борошном, і потроху вливаємо кефір. На водяній бані розтоплюємо плитку шоколаду і вмішуємо її в тісто. Випікаємо бісквіт в змащеній маслом формі 90 хвилин при 160 градусах.

Готовий і повністю остиглий бісквіт розрізаємо на 2 половинки, кожну з яких змащуємо збитими вершками, а на нижній шар викладаємо щільний ряд цілих вишень без кісточок. Готовий пиріг можна прикрасити, змастивши верхівку топленим шоколадом і поклавши декілька коктейльних вишень.
Бісквітний вишневий пиріг з даного рецептом легко приготувати в мультиварці виливши тісто в миску змащену маслом і поставивши режим «Випічка» на 90 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з

Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам