Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вівсяний пиріг

Вівсяний пиріг

17-01-2015, 22:36
938
Вівсяний пиріг
Вівсяний пиріг - це ідеальний десерт для тих, хто поститься. Він дуже швидко готується, не вимагає дорогих продуктів і завжди виходить шалено смачним і ситним. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних рецептів приготування вівсяного пирога.

Вівсяний пиріг з яблуками


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вівсяні пластівці - 1 ст.;

  • вівсяне борошно - 1 ст.;

  • насіння - 1 ст. ложка;

  • мед - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • лимонний сік;

  • сіль - за смаком.


  • Для начинки:

  • яблуко - 3 шт.;

  • коньяк - 2 ст. ложки;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • рідкий мед - 2 ст. ложки;

  • лимонний сік - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування вівсяного пирога змішуємо пластівці з борошном, содою, насінням і сіллю. У середину кладемо мед, вливаємо олію і трохи теплої кип'яченої води. Замішуємо еластичне тісто щільне. З нього можна спекти хрустке вівсяне печиво, але у нас з вами інша задача - загортаємо тісто у харчову плівку і прибираємо на 2 дні в холодильник.

    Перед приготуванням пирога, дістаємо тісто і даємо йому трохи охолонути. У цей час нарізаємо пластинами яблука, перекладаємо їх в банку, заливаємо коньяком, закриваємо кришкою і трохи струшуємо, щоб всі яблука просочилися. Для заливки змішуємо мед, лимонний сік і оливкову олію.

    Тісто гарненько кришимо, потім половину викладаємо у змащену маслом форму. Зверху шар нарізаних яблук, заливаємо медовим сиропом, посипаємо рештою крихтами тіста і запікаємо 40 хвилин в заздалегідь розігрітій до 200° духовці. Пиріг з вівсяної муки з яблуками готовий!

    Вівсяний пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:

  • геркулес - 1 ст.;

  • молоко - 1 ст.;

  • яйце - 3 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • вершкове масло - 150 г;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • борошно - 15 склянки;

  • яблука і родзинки - за смаком.


  • Приготування
    Вівсяний пиріг

    Геркулес заливаємо теплим молоком і залишаємо на 30 хвилин, щоб він, як слід розм'як. Цим часом гарненько збиваємо яйця з цукром в пишну піну. Додаємо м'яке вершкове масло і набряклий маргарин. Все ретельно перемішуємо. Потім кладемо заздалегідь замочений ізюм. Чашу мультиварки змащуємо маслом і присипаємо борошном. Викладаємо половину тіста, зверху робимо шар, порізаних яблук і накриваємо залишилася масою. Виставляємо режим «Випічка» і готуємо протягом 65 хвилин. Готовий пиріг можна полити розтопленим шоколадом, або посипати цукровою пудрою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з яблуками рецепт
    Торт з яблуками рецепт
    Торт з яблуками - чудове ласощі, яке добре подавати до свіжозвареної чаю зі збитими вершками. Пропонуємо вам декілька універсальних рецептів цього
    Заливний пиріг з яблуками
    Заливний пиріг з яблуками
    Заливний пиріг з яблуками - це дуже смачний десерт родом з дитинства, який випікали ще наші бабусі. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам ще кілька
    Яблучний пиріг з безе
    Яблучний пиріг з безе
    З приготуванням яблучного пирога з безе без праці впорається будь-яка господиня. Це улюблене ласощі виходить дуже соковитим і смачним і прекрасно
    Пиріг з сиром і яблуками
    Пиріг з сиром і яблуками
    Смачний домашній пиріг з сметани, сиру і яблук - корисне ласощі для всієї родини. Сьогодні ми познайомимо вас з трьома самими простими і популярними