» » Сирна паска без випічки

Сирна паска без випічки

Сирна паска без випічки
Сирна паска без випічки – святковий десерт, який підкорить вас своїм ніжним смаком, швидкістю і простотою приготування. Він виходить неймовірно смачний, ароматний, корисний і їм з задоволенням поласують і діти, і дорослі.
Сирна паска без випічки «Царська»
Інгредієнти:

  • сир – 985 г;

  • сметана – 405 мл;

  • цукор – 215 г;

  • ванілін – за смаком;

  • яйце – 7 шт;

  • масло вершкове – 1 пачка;

  • родзинки, курага, фундук, мигдаль – за бажанням.


  • Приготування
    Сир перетираємо, додаємо сметанку і розтоплене масло. Ретельно все перемішуємо, висипаємо за смаком цукор, ванілін і вимішуємо до однорідної консистенції. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і проварюємо вміст 5 хвилин. Після закипання розбиваємо в масу яйця, перемішуємо і додаємо рубані горіхи і сухофрукти. Пасочницу вистилаємо 2 шарами марлі, виливаємо сирну суміш і загортаємо краї марлі. Зверху встановлюємо прес, вниз підставляємо тарілку і залишаємо десерт приблизно на півдня. Після цього акуратно витягаємо великдень і встановлюємо на красиве блюдо.
    Сирна паска без випічки зі згущеним молоком
    Інгредієнти:

  • сир – 615 м;

  • масло вершкове – 195 г;

  • сметана – 155 мл;

  • згущене молоко – 05 банки;

  • курага та родзинки світлий – за смаком;

  • ванілін.


  • Приготування
    Розм'якшене вершкове масло перетираємо зі згущеним молоком і виливаємо до сиру. Потім додаємо сметану, цукор, ванілін і сухофрукти. Ретельно перемішуємо суміш і утрамбовуємо її в пасочницу, застелену марлею. Загортаємо краю, встановлюємо під прес і прибираємо великдень на всю ніч у холодильник.
    Рецепт сирної паски без випічки
    Інгредієнти:

  • сир жирний – 975 г;

  • сметана 30% – 205 мл;

  • масло вершкове – 215 г;

  • цукор – 325 г;

  • ванілін;

  • мелений кардамон – 1 щіпка;

  • цукати і родзинки – 85 р.


  • Приготування
    Сир перетираємо через сито або пропускаємо через м'ясорубку. М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, кладемо сметану і збиваємо інгредієнти міксером. Тепер перекладаємо масу в глибоку миску, додаємо сир, додаємо ваніль, цукати, родзинки і кардамон. Вимішуємо повітряну однорідну масу і утрамбовуємо її в форму для паски, выстеленную марлею. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо краями марлі і встановлюємо зверху тарілку з вантажем. Прибираємо заготовку на 10 годин у холодильник, а потім знімаємо марлю і викладаємо сирний без випічки паску на Великдень на блюдо. Прикрашаємо десерт цукатами, горіхами або родзинками.
    Простий рецепт сирної паски без випічки
    Інгредієнти:

  • сир середньої жирності – 405 г;

  • цукор – 125 г;

  • вершки – 50 мл;

  • желатин;

  • ванілін;

  • родзинки – за бажанням.


  • Приготування
    Желатин замочуємо на 5 хвилин водою, а потім ставимо на слабенький вогонь і чекаємо повного розчинення кристалів. Сир перетираємо з цукром, додаємо остиглий желатин, вводимо вершки, додаємо ванілін, родзинки і перемішуємо масу до однорідності. Пасочницу застеляємо марлею, складеною в кілька шарів і прибираємо в холодильник на 5 годин.
    Сирна паска без випічки з желатином
    Інгредієнти:

  • сир жирний – 415 г;

  • згущене молоко – 305 мл;

  • молоко – 105 мл;

  • консервовані персики – 185 г;

  • желатин – 30 г;

  • ванілін.
  • Сирна паска без випічки


    Приготування
    Сир змішуємо зі згущеним молоком і ваніліном, а потім гарненько збиваємо блендером до пишноти. Желатин розвести водою і залишаємо на 5 хвилин. Далі набряклу суміш з'єднайте з молоком і підігріваємо на водяній бані, щоб не залишилося грудок. Молочну суміш виливаємо в сир, перемішуємо, додаємо консервовані персики, порізані шматочками. Викладаємо масу у форму і ставимо на добу в холодильник для застигання. Потім виймаємо смачну сирну паску без випічки, викладаємо на тарілку і ласуємо.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:06
    Переглядів: 403