Сирна паска без випічки – святковий десерт, який підкорить вас своїм ніжним смаком, швидкістю і простотою приготування. Він виходить неймовірно смачний, ароматний, корисний і їм з задоволенням поласують і діти, і дорослі.
Сирна паска без випічки «Царська»
Інгредієнти: сир – 985 г; сметана – 405 мл; цукор – 215 г; ванілін – за смаком; яйце – 7 шт; масло вершкове – 1 пачка; родзинки, курага, фундук, мигдаль – за бажанням. Приготування Сир перетираємо, додаємо сметанку і розтоплене масло. Ретельно все перемішуємо, висипаємо за смаком цукор, ванілін і вимішуємо до однорідної консистенції. Потім ставимо посуд на повільний вогонь і проварюємо вміст 5 хвилин. Після закипання розбиваємо в масу яйця, перемішуємо і додаємо рубані горіхи і сухофрукти. Пасочницу вистилаємо 2 шарами марлі, виливаємо сирну суміш і загортаємо краї марлі. Зверху встановлюємо прес, вниз підставляємо тарілку і залишаємо десерт приблизно на півдня. Після цього акуратно витягаємо великдень і встановлюємо на красиве блюдо.
Сирна паска без випічки зі згущеним молоком
Інгредієнти: сир – 615 м; масло вершкове – 195 г; сметана – 155 мл; згущене молоко – 05 банки; курага та родзинки світлий – за смаком; ванілін. Приготування Розм'якшене вершкове масло перетираємо зі згущеним молоком і виливаємо до сиру. Потім додаємо сметану, цукор, ванілін і сухофрукти. Ретельно перемішуємо суміш і утрамбовуємо її в пасочницу, застелену марлею. Загортаємо краю, встановлюємо під прес і прибираємо великдень на всю ніч у холодильник.
Рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти: сир жирний – 975 г; сметана 30% – 205 мл; масло вершкове – 215 г; цукор – 325 г; ванілін; мелений кардамон – 1 щіпка; цукати і родзинки – 85 р. Приготування Сир перетираємо через сито або пропускаємо через м'ясорубку. М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, кладемо сметану і збиваємо інгредієнти міксером. Тепер перекладаємо масу в глибоку миску, додаємо сир, додаємо ваніль, цукати, родзинки і кардамон. Вимішуємо повітряну однорідну масу і утрамбовуємо її в форму для паски, выстеленную марлею. Розрівнюємо поверхню ложкою, закриваємо краями марлі і встановлюємо зверху тарілку з вантажем. Прибираємо заготовку на 10 годин у холодильник, а потім знімаємо марлю і викладаємо сирний без випічки паску на Великдень на блюдо. Прикрашаємо десерт цукатами, горіхами або родзинками.
Простий рецепт сирної паски без випічки
Інгредієнти: сир середньої жирності – 405 г; цукор – 125 г; вершки – 50 мл; желатин; ванілін; родзинки – за бажанням. Приготування Желатин замочуємо на 5 хвилин водою, а потім ставимо на слабенький вогонь і чекаємо повного розчинення кристалів. Сир перетираємо з цукром, додаємо остиглий желатин, вводимо вершки, додаємо ванілін, родзинки і перемішуємо масу до однорідності. Пасочницу застеляємо марлею, складеною в кілька шарів і прибираємо в холодильник на 5 годин.
Сирна паска без випічки з желатином
Інгредієнти: сир жирний – 415 г; згущене молоко – 305 мл; молоко – 105 мл; консервовані персики – 185 г; желатин – 30 г; ванілін. Приготування Сир змішуємо зі згущеним молоком і ваніліном, а потім гарненько збиваємо блендером до пишноти. Желатин розвести водою і залишаємо на 5 хвилин. Далі набряклу суміш з'єднайте з молоком і підігріваємо на водяній бані, щоб не залишилося грудок. Молочну суміш виливаємо в сир, перемішуємо, додаємо консервовані персики, порізані шматочками. Викладаємо масу у форму і ставимо на добу в холодильник для застигання. Потім виймаємо смачну сирну паску без випічки, викладаємо на тарілку і ласуємо.