» » Як запекти яблука в мультиварці?

Як запекти яблука в мультиварці?

Як запекти яблука в мультиварці?
Такий чудовий, легкий, корисний і взагалі дієтичний десерт, як запечені яблука ще треба пошукати. Тут не використовується борошно, а замість цукру можна додати мед. Можна сміливо поласувати після вечері і впевнено давати діткам.

Рецепт запечених яблук з сиром в мультиварці


Дуже корисний, легкий і смачний десерт. Такими яблучками можуть побалувати себе навіть ті, хто сидить на дієті, тільки тоді з рецепту варто виключити цукор.
Інгредієнти:

  • яблука великі – 5 шт.;

  • сир – 200 г;

  • родзинки – 30 г;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • цукор – 30 г;

  • вершкове масло – 20 г;

  • ванілін.


  • Приготування
    З яблук зрізаємо капелюшок, з тієї сторони де хвостик. Тонким ножем вичищаємо серединку з насінням. Сир звичайно краще взяти домашній, він не тільки корисний, але ще з ним буде смачніше, т. к. він залишиться з крупинками. Змішуємо сир з цукром, ваніллю і жовтком. Також додаємо запарений і потім обсушенный родзинки, можна до речі взяти і якісь горішки. Начиняємо сирною начинкою яблучка, можна накрити їх капелюшками, а можна не накривати. Тоді на сирі утворюється красива корочка. Чашу мультиварки застеляємо фольгою, кладемо в неї шматочок олії, викладаємо яблука і запікаємо в режимі випічки 30 хвилин.

    Яблука, запечені в мультиварці з медом для дитини


    З чотирьох яблук тут виходить три порції, т. к. одне піде на начинку.
    Інгредієнти:

  • яблуко – 4 шт.;

  • мед – 30 г;

  • апельсин – 1/2 ;

  • вершкове масло;


  • Приготування
    З трьох яблук робимо своєрідні барила, тобто зрізаємо кришечку і видаляємо всю неїстівну серединку. Всередині утворюється порожнина, яку ми заповнимо начинкою. Для начинки одне яблуко очистимо від шкірки і натремо на тертці м'якоть. Апельсин поріжемо невеликими кубиками, змішаємо фрукти з медом. Можна натерти трохи цедри з апельсина для аромату, оскільки тут ми не використовуємо ні ваніль, ні корицю. Наповнюємо наші барила начинкою і переміщаємо в чашу мультиварки, попередньо змастивши її олією. Готуємо буквально 20 хвилин в режимі «Випічка».

    Як приготувати запечені яблука мультиварці з корицею?


    Купувати яблука для цього рецепта краще кисло-солодкі, т. к. начинка досить таки солодка, так вийде ідеальний смак. Ну якщо у вас все-таки яблука солодкого сорту використовуйте трохи лимонного соку в начинці.
    Інгредієнти:

  • яблуко – 6 шт;

  • курага – 100 г;

  • горіхи – 100 г;
  • Як запекти яблука в мультиварці?

  • цукор коричневий – 50 г;

  • кориця – за смаком.


  • Приготування
    Я блоки готуємо як завжди для запікання, зрізаємо капелюшок, позбавляємося від нутрощів. Тільки в цьому випадку можна навіть вибрати трохи більше м'якоті, щоб влізло більше начинки. А начинкою у нас буде суміш кураги, горіхів і цукру, можна для соковитості дорізати також і м'якоть від яблук. Природно додаємо в начинку корицю і фаршируємо яблучка. Запікаємо їх залежно від щільності 20-30 хвилин. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:05
    Переглядів: 94