Домашнє морозиво - рецепт
Домашнє морозиво в рази смачніше магазинного, і на відміну від останнього абсолютно нешкідливо. Його можна з радістю давати дітям, не побоюючись негативних наслідків для їх організму, які можуть бути викликані різними хімічними домішками, що містяться в ласощах, зробленому в промислових умовах.
Інгредієнти:
цільне молоко з високим відсотком жирності – 995 мл;
свіжі яєчні жовтки – 5 шт;
цукор – 405 г;
масло вершкове – 105 г;
картопляний або кукурудзяний крохмаль – 10 г;
ванілін – 1 щіпка.
Приготування
Для початку скип'ятимо молоко, додавши в процесі вершкове масло. Тепер обробляємо змішані з цукром свіжі жовтки до посветления, після чого додаємо крохмаль і ще раз розмішуємо, щоб розчинилися грудочки. Вливаємо до жовткової суміші зовсім трохи молочної і розмішуємо. На даному етапі нам необхідно отримати текстуру рідкої сметани.
Знову прогріваємо молочно-масляну суміш до кипіння, вводимо до неї тоненькою цівкою жовткову основу, інтенсивно при цьому розмішуючи вміст посуду віночком. Домагаємося невеликого загустіння маси, після чого поміщаємо посуд з нею в ємність з холодною водою і залишаємо остигати до кімнатної температури. Тепер перекладаємо основу морозива в лоточок і ставимо в морозилку для заморожування, час від часу збиваючи масу віночком або міксером.
Інгредієнти:
вершки домашні – 560 мл;
цукрова пудра – 125 г;
ванілін – 1 щіпка.
Приготування
Вершкове морозиво «Пломбір» можна приготувати, звичайно ж, і з магазинних вершків з позначкою «для збивання». Але набагато натуральней ласощі буде з домашніх вершків. Якщо у вас є можливість використовувати їх для приготування морозива, то кращого варіанту не знайти.
Продукт попередньо необхідно добре охолодити, а потім змішати з цукровою пудрою і щіпка ваніліну і збити до щільної і густої піни.
Тепер перекладаємо отриману пишну вершкову масу в контейнер для морозива та помістили у відділення морозильної камери на кілька годин. Щогодини збиваємо масу міксером, щоб уникнути утворення кристалів льоду.
Інгредієнти:
цільне молоко з високим відсотком жирності – 495 мл;
молоко сухе – 170 г;
сир – 170 г;
порошок какао – 140 г;
цукор – 140 г або по смаку;
ванілін – за смаком.
Приготування
Приготувати таке морозиво неймовірно просто. Досить змішати в мисці цукровий пісок, какао порошок, сухе молоко і ванілін, після чого додати сир, влити молоко і пробити масу до однорідності і пишності за допомогою блендера. При наявності морожениці надаємо завершити право приготування ласощів їй. Якщо ж такий в арсеналі ваших кухонних гаджетів немає, перекладаємо основу морозива в контейнер і ставимо в морозильну камеру на кілька годин. В даному випадку необхідно щогодини додатково збивати масу міксером або блендером.
Інгредієнти:
ягідний мікс (полуниця, чорна і червона смородина) – 495 г;
цукровий пісок – 265 г;
вода очищена – 595 мл;
крохмаль картопляний – 25 г;
полуничний лікер – 40 мл
Приготування
Приступаючи до приготування фруктового морозива, ягоди споліскуємо прохолодною водою, позбавляє від чашолистків, плодоніжок і чашолистків і обробляємо за допомогою блендера до стану пюре. Тепер пропускаємо ягідну масу через меленькое сито, жорстку основу заливаємо в ковшике водою (475 мл), додаємо цукровий пісок і прогріваємо, помішуючи, до кипіння. Тепер відвар проціджуємо, що залишилася водичці розпускаємо крохмаль і вводимо його в гарячий сироп. Поміщаємо посудину з отриманою сумішшю на малий вогонь і прогріваємо до загустіння, розмішуючи.
Тепер відставляємо ємність з основою морозива в сторону і після її охолодження до температури 55 градусів вводимо ягідне пюре і розмішуємо. Даємо масі повністю охолонути, вмішуємо до неї полуничний лікер (можна і без нього), перелити в контейнер для морозива і відправляємо заморожуватися у відділення морозильної камери. Кілька разів в процесі заморожування розбиваємо основу морозива блендером.
Як зробити молочне морозиво в домашніх умовах з молока - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для початку скип'ятимо молоко, додавши в процесі вершкове масло. Тепер обробляємо змішані з цукром свіжі жовтки до посветления, після чого додаємо крохмаль і ще раз розмішуємо, щоб розчинилися грудочки. Вливаємо до жовткової суміші зовсім трохи молочної і розмішуємо. На даному етапі нам необхідно отримати текстуру рідкої сметани.
Знову прогріваємо молочно-масляну суміш до кипіння, вводимо до неї тоненькою цівкою жовткову основу, інтенсивно при цьому розмішуючи вміст посуду віночком. Домагаємося невеликого загустіння маси, після чого поміщаємо посуд з нею в ємність з холодною водою і залишаємо остигати до кімнатної температури. Тепер перекладаємо основу морозива в лоточок і ставимо в морозилку для заморожування, час від часу збиваючи масу віночком або міксером.
Домашнє морозиво «Пломбір» - рецепт з домашніх вершків
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове морозиво «Пломбір» можна приготувати, звичайно ж, і з магазинних вершків з позначкою «для збивання». Але набагато натуральней ласощі буде з домашніх вершків. Якщо у вас є можливість використовувати їх для приготування морозива, то кращого варіанту не знайти.
Продукт попередньо необхідно добре охолодити, а потім змішати з цукровою пудрою і щіпка ваніліну і збити до щільної і густої піни.
Тепер перекладаємо отриману пишну вершкову масу в контейнер для морозива та помістили у відділення морозильної камери на кілька годин. Щогодини збиваємо масу міксером, щоб уникнути утворення кристалів льоду.
Домашнє шоколадне морозиво без вершків з сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати таке морозиво неймовірно просто. Досить змішати в мисці цукровий пісок, какао порошок, сухе молоко і ванілін, після чого додати сир, влити молоко і пробити масу до однорідності і пишності за допомогою блендера. При наявності морожениці надаємо завершити право приготування ласощів їй. Якщо ж такий в арсеналі ваших кухонних гаджетів немає, перекладаємо основу морозива в контейнер і ставимо в морозильну камеру на кілька годин. В даному випадку необхідно щогодини додатково збивати масу міксером або блендером.
Домашнє морозиво - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування фруктового морозива, ягоди споліскуємо прохолодною водою, позбавляє від чашолистків, плодоніжок і чашолистків і обробляємо за допомогою блендера до стану пюре. Тепер пропускаємо ягідну масу через меленькое сито, жорстку основу заливаємо в ковшике водою (475 мл), додаємо цукровий пісок і прогріваємо, помішуючи, до кипіння. Тепер відвар проціджуємо, що залишилася водичці розпускаємо крохмаль і вводимо його в гарячий сироп. Поміщаємо посудину з отриманою сумішшю на малий вогонь і прогріваємо до загустіння, розмішуючи.
Тепер відставляємо ємність з основою морозива в сторону і після її охолодження до температури 55 градусів вводимо ягідне пюре і розмішуємо. Даємо масі повністю охолонути, вмішуємо до неї полуничний лікер (можна і без нього), перелити в контейнер для морозива і відправляємо заморожуватися у відділення морозильної камери. Кілька разів в процесі заморожування розбиваємо основу морозива блендером.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт морозива з молока в домашніх умовах
Не секрет, що ласощі, приготовані на власній кухні, виходять значно смачніші і, звичайно, корисніше. Пропонуємо зробити справжнє домашнє морозиво з
Домашнє морозиво з вершків
Чудове, з насиченим смаком морозиво виходить, якщо готувати його саме з вершків. Далі опишемо базову технологію виготовлення цього дивно смачного
Як зробити морозиво «Пломбір» в домашніх умовах?
Сьогодні складно купити даний, смачне морозиво. Склад магазинного десерту краще не знати. А адже його можна створити в домашніх умовах, до того ж,
Як приготувати морозиво в домашніх умовах?
Напевно всі діти люблять морозиво, та й багато дорослих не проти поласувати, особливо спекотним літом. Особливо приємно, якщо цей прохолодний десерт
Вершкове морозиво в домашніх умовах - рецепт
Найпопулярнішим напоєм в літню спеку у всі часи було морозиво. Ідеальний варіант порадувати малечу смачним морозивом без шкідливих добавок -
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів