» » Домашнє морозиво з вершків

Домашнє морозиво з вершків

Домашнє морозиво з вершків
Морозиво – це перше ласощі влітку. Як самостійно приготувати домашнє морозиво з вершків, читайте нижче.
Рецепт морозива в домашніх умовах з вершків
Інгредієнти:

  • жирні вершки – 350 мл;

  • полуниця – 600 г;

  • пісок цукровий – 145 г;

  • коров'яче молоко – 245 мл;

  • жовтки яєць – 5 шт.


  • Приготування
    Змішуємо молоко з вершками, поміщаємо суміш в каструльку і на середньому вогні доводимо до закипання. Але не кип'ятимо. Сирі яєчні жовтки збиваємо з цукром до утворення пухкої маси. Помішуючи, вливаємо в цю суміш молоко з вершками, потім затягуємо зверху плівкою і відправляємо в морозилку. Полуницю ріжемо скибочками. Коли морозиво буде готово, додаємо в нього полуницю.
    Домашнє морозиво з вершків і згущеного молока
    Інгредієнти:

  • вершки жирністю 33% - 175 мл;

  • згущене молоко – 145 г;

  • кава розчинна – 15 р.


  • Приготування
    Гарненько збиваємо вершки зі згущеним молоком. В кінці додаємо розчинну каву і добре розмішуємо. Поміщаємо масу в контейнер для морозива, накриваємо плівкою і ставимо в морозилку годинок на 7.
    Домашнє морозиво – простий рецепт з вершків
    Інгредієнти:

  • вершки 35% жирності – 245 мл;

  • сухе молоко – 35 г;

  • коров'яче молоко – 275 мл;

  • пісок цукровий – 90 г;

  • цукор ванільний – 10 г;

  • крохмаль кукурудзяний – 10 р.


  • Приготування
    У каструльці з'єднуємо сухе молоко з цукром. Постійно помішуючи, вливаємо 250 г молока. У решти 50 мл холодного молока розвести крохмаль. Ставимо каструльку на середній вогонь. Після закипання додаємо крохмаль. Помішуючи, доводимо до загустіння. Знімаємо масу з вогню, проціджують, накриваємо плівкою і залишаємо остигати. Охолоджені вершки збиваємо гарненько. Вводимо охолоджену молочну суміш і розмішуємо. Далі відправляємо масу в морозилку і кожні 20 хвилин збиваємо. Коли вже добре охолоне, але буде його м'яким, поміщаємо його в стаканчики і знову в морозилку. Через пару годинок морозиво буде готово.
    Як зробити морозиво з домашніх вершків
    Інгредієнти:

  • свіжа чорниця – 2 склянки;

  • ванільний цукор – 10 г;

  • вершки 12% жирності – 470 мл;

  • молоко згущене – 365 г;

  • вершки жирні – 175 мл.


  • Приготування
    Чорницю перебираємо і добре промиваємо. Кладемо її в миску, розминаємо виделкою або в блендері. Окремо змішуємо молоко зі згущеним молоком, вершками і ваніллю. Ставимо миску в морозилку. При цьому періодично масу потрібно розмішувати. Приблизно через 2 години додаємо чорницю, перемішуємо і відправляємо в морозилку замерзати.
    Морозиво з домашніх вершків
    Інгредієнти:

  • шоколад чорний гіркий – 100 г;

  • вишня – 75 г;

  • пісок цукровий – 175 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • коров'яче молоко – 185 мл;

  • вершки домашні жирні – 2 склянки.


  • Приготування
    У вишнях видаляємо кісточки. Шоколад тремо на тертці. Ставимо вишню і шоколад в холод. Яйця пару хвилин збиваємо до легкої піни. Додаємо цукор і продовжуємо процес збивання. Вливаємо вершки, молоко і ретельно розмішуємо. Перелити масу в ємність і прибираємо в морозилку. Години через 2 додаємо вишні, шоколад, добре розмішуємо і остаточно заморожуємо.
    Рецепт домашнього морозива з вершків
    Інгредієнти:

  • вершки жирні – 245 г;

  • пудра цукрова – 90 г;

  • жовтки – 5 шт;

  • молоко – 475 мл;

  • ванілін – 10 р.
  • Домашнє морозиво з вершків


    Приготування
    Сирі яєчні жовтки з ваніліном і цукровою пудрою збиваємо до однорідної маси. Кип'ятимо молоко. Половину додаємо до жовтків і ретельно вимішуємо. Отриману масу вливаємо в гаряче молоко. Постійно розмішуючи, на малому вогні варимо до густоти сметани. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Охолоджені вершки міксером збиваємо до утворення піків, змішуємо з желточно-молочною сумішшю і в закритому контейнері прибираємо в морозилку. При цьому приблизно кожні півгодини суміш потрібно акуратненько вимішувати міксером. Приємного апетиту!
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:24
    Переглядів: 122