Домашнє морозиво з вершків
Морозиво – це перше ласощі влітку. Як самостійно приготувати домашнє морозиво з вершків, читайте нижче.
Рецепт морозива в домашніх умовах з вершків
Інгредієнти:
жирні вершки – 350 мл;
полуниця – 600 г;
пісок цукровий – 145 г;
коров'яче молоко – 245 мл;
жовтки яєць – 5 шт.
Приготування
Змішуємо молоко з вершками, поміщаємо суміш в каструльку і на середньому вогні доводимо до закипання. Але не кип'ятимо. Сирі яєчні жовтки збиваємо з цукром до утворення пухкої маси. Помішуючи, вливаємо в цю суміш молоко з вершками, потім затягуємо зверху плівкою і відправляємо в морозилку. Полуницю ріжемо скибочками. Коли морозиво буде готово, додаємо в нього полуницю.
Домашнє морозиво з вершків і згущеного молока
Інгредієнти:
вершки жирністю 33% - 175 мл;
згущене молоко – 145 г;
кава розчинна – 15 р.
Приготування
Гарненько збиваємо вершки зі згущеним молоком. В кінці додаємо розчинну каву і добре розмішуємо. Поміщаємо масу в контейнер для морозива, накриваємо плівкою і ставимо в морозилку годинок на 7.
Домашнє морозиво – простий рецепт з вершків
Інгредієнти:
вершки 35% жирності – 245 мл;
сухе молоко – 35 г;
коров'яче молоко – 275 мл;
пісок цукровий – 90 г;
цукор ванільний – 10 г;
крохмаль кукурудзяний – 10 р.
Приготування
У каструльці з'єднуємо сухе молоко з цукром. Постійно помішуючи, вливаємо 250 г молока. У решти 50 мл холодного молока розвести крохмаль. Ставимо каструльку на середній вогонь. Після закипання додаємо крохмаль. Помішуючи, доводимо до загустіння. Знімаємо масу з вогню, проціджують, накриваємо плівкою і залишаємо остигати. Охолоджені вершки збиваємо гарненько. Вводимо охолоджену молочну суміш і розмішуємо. Далі відправляємо масу в морозилку і кожні 20 хвилин збиваємо. Коли вже добре охолоне, але буде його м'яким, поміщаємо його в стаканчики і знову в морозилку. Через пару годинок морозиво буде готово.
Як зробити морозиво з домашніх вершків
Інгредієнти:
свіжа чорниця – 2 склянки;
ванільний цукор – 10 г;
вершки 12% жирності – 470 мл;
молоко згущене – 365 г;
вершки жирні – 175 мл.
Приготування
Чорницю перебираємо і добре промиваємо. Кладемо її в миску, розминаємо виделкою або в блендері. Окремо змішуємо молоко зі згущеним молоком, вершками і ваніллю. Ставимо миску в морозилку. При цьому періодично масу потрібно розмішувати. Приблизно через 2 години додаємо чорницю, перемішуємо і відправляємо в морозилку замерзати.
Морозиво з домашніх вершків
Інгредієнти:
шоколад чорний гіркий – 100 г;
вишня – 75 г;
пісок цукровий – 175 г;
яйця – 2 шт.;
коров'яче молоко – 185 мл;
вершки домашні жирні – 2 склянки.
Приготування
У вишнях видаляємо кісточки. Шоколад тремо на тертці. Ставимо вишню і шоколад в холод. Яйця пару хвилин збиваємо до легкої піни. Додаємо цукор і продовжуємо процес збивання. Вливаємо вершки, молоко і ретельно розмішуємо. Перелити масу в ємність і прибираємо в морозилку. Години через 2 додаємо вишні, шоколад, добре розмішуємо і остаточно заморожуємо.
Рецепт домашнього морозива з вершків
Інгредієнти:
вершки жирні – 245 г;
пудра цукрова – 90 г;
жовтки – 5 шт;
молоко – 475 мл;
ванілін – 10 р.
Приготування
Сирі яєчні жовтки з ваніліном і цукровою пудрою збиваємо до однорідної маси. Кип'ятимо молоко. Половину додаємо до жовтків і ретельно вимішуємо. Отриману масу вливаємо в гаряче молоко. Постійно розмішуючи, на малому вогні варимо до густоти сметани. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Охолоджені вершки міксером збиваємо до утворення піків, змішуємо з желточно-молочною сумішшю і в закритому контейнері прибираємо в морозилку. При цьому приблизно кожні півгодини суміш потрібно акуратненько вимішувати міксером. Приємного апетиту!
Рецепт морозива в домашніх умовах з вершків
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо молоко з вершками, поміщаємо суміш в каструльку і на середньому вогні доводимо до закипання. Але не кип'ятимо. Сирі яєчні жовтки збиваємо з цукром до утворення пухкої маси. Помішуючи, вливаємо в цю суміш молоко з вершками, потім затягуємо зверху плівкою і відправляємо в морозилку. Полуницю ріжемо скибочками. Коли морозиво буде готово, додаємо в нього полуницю.
Домашнє морозиво з вершків і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Гарненько збиваємо вершки зі згущеним молоком. В кінці додаємо розчинну каву і добре розмішуємо. Поміщаємо масу в контейнер для морозива, накриваємо плівкою і ставимо в морозилку годинок на 7.
Домашнє морозиво – простий рецепт з вершків
Інгредієнти:
Приготування
У каструльці з'єднуємо сухе молоко з цукром. Постійно помішуючи, вливаємо 250 г молока. У решти 50 мл холодного молока розвести крохмаль. Ставимо каструльку на середній вогонь. Після закипання додаємо крохмаль. Помішуючи, доводимо до загустіння. Знімаємо масу з вогню, проціджують, накриваємо плівкою і залишаємо остигати. Охолоджені вершки збиваємо гарненько. Вводимо охолоджену молочну суміш і розмішуємо. Далі відправляємо масу в морозилку і кожні 20 хвилин збиваємо. Коли вже добре охолоне, але буде його м'яким, поміщаємо його в стаканчики і знову в морозилку. Через пару годинок морозиво буде готово.
Як зробити морозиво з домашніх вершків
Інгредієнти:
Приготування
Чорницю перебираємо і добре промиваємо. Кладемо її в миску, розминаємо виделкою або в блендері. Окремо змішуємо молоко зі згущеним молоком, вершками і ваніллю. Ставимо миску в морозилку. При цьому періодично масу потрібно розмішувати. Приблизно через 2 години додаємо чорницю, перемішуємо і відправляємо в морозилку замерзати.
Морозиво з домашніх вершків
Інгредієнти:
Приготування
У вишнях видаляємо кісточки. Шоколад тремо на тертці. Ставимо вишню і шоколад в холод. Яйця пару хвилин збиваємо до легкої піни. Додаємо цукор і продовжуємо процес збивання. Вливаємо вершки, молоко і ретельно розмішуємо. Перелити масу в ємність і прибираємо в морозилку. Години через 2 додаємо вишні, шоколад, добре розмішуємо і остаточно заморожуємо.
Рецепт домашнього морозива з вершків
Інгредієнти:
Приготування
Сирі яєчні жовтки з ваніліном і цукровою пудрою збиваємо до однорідної маси. Кип'ятимо молоко. Половину додаємо до жовтків і ретельно вимішуємо. Отриману масу вливаємо в гаряче молоко. Постійно розмішуючи, на малому вогні варимо до густоти сметани. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Охолоджені вершки міксером збиваємо до утворення піків, змішуємо з желточно-молочною сумішшю і в закритому контейнері прибираємо в морозилку. При цьому приблизно кожні півгодини суміш потрібно акуратненько вимішувати міксером. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашнє морозиво без морожениці - рецепт
Навіть не маючи у розпорядженні необхідного обладнання, можна створювати дивовижно смачні солодкі частування. Скористайтеся наведеними далі рецептами
Морозиво з молока
Достаток рецептів домашнього морозива збиває з пантелику кожну господиня, яка хоче побалувати домашніх цим незрівнянним ласощами. У цьому матеріалі
Морозиво з вершків і згущеного молока
Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Шоколадне морозиво
Любителів шоколадного морозива дуже багато. Якщо ви до них ставитеся, то не варто купувати дане ласощі, а робити його будинку. Рецепти зараз ми вам
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів