Домашнє морозиво без морожениці - рецепт
Смачне, освіжаючу і корисне морозиво можна без праці приготувати в домашніх умовах і без морожениці, використовуючи наші рецепти. Досить просто мати зручну силіконову форму або навіть пластиковий контейнер. Такий десерт стане улюбленим ласощами вашої родини, а діти будуть від нього в захваті.
Інгредієнти:
цукор – 95 г;
яйце куряче – 2 шт.;
молоко – 355 мл;
вершки 30% – 205 мл;
ванілін – щіпка.
Приготування
Перед тим, як почати готувати домашнє морозиво без морожениці, готуємо формочки: промиваємо їх і насухо витираємо рушником. Молоко виливаємо в ковшичек, відправляємо на середній вогонь і кип'ятимо. Яйця збиваємо окремо з цукром, додаємо дрібку ваніліну і акуратно вводимо отриману суміш злегка остигле молоко. Перемішуємо вміст віночком і, помішуючи, варимо масу до загусання, але не кип'ятимо. Далі знімаємо посуд з плити, тонкою цівкою вливаємо вершки і розмішуємо. Розкладаємо морозиво по силіконових формочках і прибираємо в морозилку на кілька годин.
Інгредієнти:
полуниця – 235 г;
ківі – 235 г;
яблучний сік – 105 мл;
листя м'яти – 5 шт.;
біла пудра цукрова – 55 г;
цукор – 20 г;
натуральний йогурт – 120 мл
Приготування
Для приготування морозива в домашніх умовах без використання морожениці, яблучний сік виливаємо в сотейник і відправляємо посуд на вогонь. Трохи підігріваємо його, кидаємо цукор і розчиняємо його. Після поділяємо рідина на 2 рівні частини. Окремо змішуємо йогурт з пудрою і додаємо подрібнені листочки м'яти. Полуницю промиваємо, відриваємо листочки, обсушуємо, збиваємо блендером до стану пюре і з'єднуємо з соком. Ківі очистити, теж подрібнюємо і розводимо яблучним сиропом. Тепер беремо формочки для морозива і наповнюємо на 1/3 пюре з ківі. Прибираємо ємності на 40 хвилин в морозильну камеру, а потім доповідаємо трохи солодкого йогурту. Знову відправляємо заготовки в холод і через 40 хвилин викладаємо шар полуничного пюре, вставляємо палички і залишаємо на пару годин в морозилці до повного застигання.
Інгредієнти:
цукор – 115 г;
густий йогурт – 45 мл;
вода 130 мл;
персик – 5 шт.;
лимон – 30 г;
ром – 20 мл;
ванілін – щіпка.
Приготування
Воду кип'ятимо, кидаємо цукор і розчиняємо його, помішуючи. Проварюємо сироп 3 хвилини, а потім охолоджуємо і додаємо ром з ваніллю. Густий йогурт збиваємо міксером з замішаної раніше масою. Персики очистити від шкірки, виймаємо кісточки і м'якоть подрібнюємо блендером. Вливаємо у фруктове пюре лимоновый сік, перемішуємо і додаємо йогуртову масу. Збиваємо ласощі віночком, а потім перекладаємо в контейнер, закрийте його кришкою і прибираємо на 20 хвилин у морозилку. Потім дістаємо, знову збиваємо і відправляємо морозиво ще на 20 хвилин на холод. Процедуру повторюємо 5 разів, а потім подаємо десерт до столу.
Інгредієнти:
чорний гіркий шоколад – 105 г;
вишня свіжа – 105 г;
яйце сире – 2 шт.;
цукор – 185 г;
вершки жирні – 405 мл;
молоко – 215 мл
Приготування
Для приготування домашнього морозива без морожениці, вишню промиваємо, видаляємо кісточки, викладаємо ягоду в миску і відправляємо в холодильник. Шоколад крупно натираємо на тертці. Яйця збиваємо пару хвилин міксером, до появи легкої піни. Не вимикаючи прилад, всипаємо цукор, додаємо вершки і молоко. Переливаємо отриману масу в контейнер і ставимо в морозильник. Через 2 години гарненько перемішуємо ласощі, додаємо вишню, шоколад і заморожуємо десерт остаточно.
Рецепт домашнього морозива без морожениці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати готувати домашнє морозиво без морожениці, готуємо формочки: промиваємо їх і насухо витираємо рушником. Молоко виливаємо в ковшичек, відправляємо на середній вогонь і кип'ятимо. Яйця збиваємо окремо з цукром, додаємо дрібку ваніліну і акуратно вводимо отриману суміш злегка остигле молоко. Перемішуємо вміст віночком і, помішуючи, варимо масу до загусання, але не кип'ятимо. Далі знімаємо посуд з плити, тонкою цівкою вливаємо вершки і розмішуємо. Розкладаємо морозиво по силіконових формочках і прибираємо в морозилку на кілька годин.
Фруктове морозиво в домашніх умовах без морожениці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування морозива в домашніх умовах без використання морожениці, яблучний сік виливаємо в сотейник і відправляємо посуд на вогонь. Трохи підігріваємо його, кидаємо цукор і розчиняємо його. Після поділяємо рідина на 2 рівні частини. Окремо змішуємо йогурт з пудрою і додаємо подрібнені листочки м'яти. Полуницю промиваємо, відриваємо листочки, обсушуємо, збиваємо блендером до стану пюре і з'єднуємо з соком. Ківі очистити, теж подрібнюємо і розводимо яблучним сиропом. Тепер беремо формочки для морозива і наповнюємо на 1/3 пюре з ківі. Прибираємо ємності на 40 хвилин в морозильну камеру, а потім доповідаємо трохи солодкого йогурту. Знову відправляємо заготовки в холод і через 40 хвилин викладаємо шар полуничного пюре, вставляємо палички і залишаємо на пару годин в морозилці до повного застигання.
Рецепт морозива в домашніх умовах без морожениці
Інгредієнти:
Приготування
Воду кип'ятимо, кидаємо цукор і розчиняємо його, помішуючи. Проварюємо сироп 3 хвилини, а потім охолоджуємо і додаємо ром з ваніллю. Густий йогурт збиваємо міксером з замішаної раніше масою. Персики очистити від шкірки, виймаємо кісточки і м'якоть подрібнюємо блендером. Вливаємо у фруктове пюре лимоновый сік, перемішуємо і додаємо йогуртову масу. Збиваємо ласощі віночком, а потім перекладаємо в контейнер, закрийте його кришкою і прибираємо на 20 хвилин у морозилку. Потім дістаємо, знову збиваємо і відправляємо морозиво ще на 20 хвилин на холод. Процедуру повторюємо 5 разів, а потім подаємо десерт до столу.
Рецепт домашнього морозива на молоці без морожениці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування домашнього морозива без морожениці, вишню промиваємо, видаляємо кісточки, викладаємо ягоду в миску і відправляємо в холодильник. Шоколад крупно натираємо на тертці. Яйця збиваємо пару хвилин міксером, до появи легкої піни. Не вимикаючи прилад, всипаємо цукор, додаємо вершки і молоко. Переливаємо отриману масу в контейнер і ставимо в морозильник. Через 2 години гарненько перемішуємо ласощі, додаємо вишню, шоколад і заморожуємо десерт остаточно.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морозиво з банана в домашніх умовах
Морозиво з бананів - це ласощі, яке не має сезонних обмежень. Його з задоволенням можна робити цілий рік і радувати домашніх чудовим десертом.
Морозиво з йогурту в домашніх умовах
Хороший варіант швидко порадувати рідних простим прохолодним ласощами - зробити морозиво з йогурту. Спробуйте приготувати це дивно смачне частування
Домашнє морозиво з вершків
Чудове, з насиченим смаком морозиво виходить, якщо готувати його саме з вершків. Далі опишемо базову технологію виготовлення цього дивно смачного
Простий рецепт морозива в домашніх умовах
Багато людей помилково вважають, що без морожениці можна зробити улюблений десерт. Постараємося розвіяти цей міф і приготуємо морозиво вдома, без
Морозиво з ківі
Практично всі ми любимо спекотного дня поласувати холодненьким і смачним морозивом. Але іноді якість і смак морозива далекі від ідеалу. Щоб не було
Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів