» » Морозиво з йогурту в домашніх умовах

Морозиво з йогурту в домашніх умовах

Морозиво з йогурту в домашніх умовах
Домашнє морозиво, безсумнівно, відрізняється від магазинного: воно набагато смачніше, корисніше і натуральніше. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів морозива з йогурту в домашніх умовах.

Рецепт полуничного морозива з йогурту


Інгредієнти:

  • свіжа полуниця – 405 г;

  • натуральний йогурт – 215 мл;

  • цукор – 45 р.


  • Приготування
    Ягоди перебираємо, відкидаємо на друшляк і промиваємо. Потім відриваємо хвостики і перекладаємо полуницю у високу склянку. Засипаємо цукром-піском і збиваємо до однорідності. Після вливаємо густий йогурт, перемішуємо і виливаємо отриману масу в пластиковий контейнер. Закриваємо її кришкою і прибираємо для застигання на кілька годин в холодильник. Після закінчення часу корисне морозиво з йогурту, приготоване в домашніх умовах, готове до дегустації.

    Морозиво з банана і йогурту


    Інгредієнти:

  • натуральний йогурт – 315 мл;

  • стиглі банани – 6 шт.


  • Приготування
    Банани чистимо, нарізаємо кружальцями і викладаємо в миску. Гарненько збиваємо блендером до однорідної кашки і вливаємо йогурт. Знову включаємо прилад і перемішуємо кілька хвилин. Після цього викладаємо масу в контейнер і прибираємо на 2 години в морозилку. Готове морозиво розкладаємо по блюдцем, прикрашаємо тертим шоколадом, фруктами або листочками свіжої м'яти.

    Домашнє морозиво з йогурту


    Інгредієнти:

  • цукрова дрібна пудра – 210 г;

  • лимон – 130 г;

  • жирні вершки – 405 мл;

  • грецький йогурт – 305 мл.


  • Приготування
    Лимон промиваємо, очищаємо від цедри і подрібнюємо на тертці, а з лимона вичавлюємо сік. Далі виливаємо його в цукрову пудру, кидаємо цедру, перемішуємо і відставляємо на 20 хвилин. Тим часом збиваємо добре охолоджені вершки і поступово вводимо цівкою грецький йогурт. Не вимикаючи прилад, акуратно вливаємо лимонну суміш і збиваємо близько 10 хвилин до однорідної консистенції. Тепер викладаємо масу в ємність і прибираємо морозиво з грецького йогурту на 2 години в морозилку.

    Як зробити малинове морозиво з йогурту?


    Інгредієнти:

  • жирний йогурт – 510 мл;
  • Морозиво з йогурту в домашніх умовах

  • лимонний сік – 10 мл;

  • малина свіжа – 205 г;

  • цукор – 105 р.


  • Приготування
    Малину засипаємо цукром, додаємо лимонний сік і ретельно збиваємо блендером. Готову масу переливаємо в широку миску, виливаємо жирний йогурт і перемішуємо. Після цього викладаємо ягідну масу в контейнер, закриваємо кришкою і прибираємо в морозилку на кілька годин.
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:25
    Переглядів: 89