Як зробити морозиво з йогурту?
Ми сьогодні розповімо, як зробити вдома морозиво з йогурту. Такий десерт виходить не тільки приголомшливо смачним, але ще і неймовірно корисним на відміну від придбаних в магазині аналогів, які напхані всілякими шкідливими добавками.
Інгредієнти:
густий натуральний йогурт – 295 мл;
стиглі банани – 2-3 шт.;
молоко згущене (звичайна або варене на вибір) – 145 г;
цукрова пудра – 55 г;
сир дитячий солодкий – 55 р.
Приготування
В посудину, підходящу для збивання, викладаємо густий йогурт, додаємо туди ж згущене молоко варене або звичайне, дитячий сирок і закладаємо очищені і розламані на шматочки дуже стиглі банани. Тепер обробляємо компоненти заглибним блендером до однорідної кремоподібної консистенції, після чого додаємо цукрову пудру і ще раз збиваємо.
Залишилося тільки заморозити основу ласощі, щоб отримати неймовірно смачне морозиво. Для цього викладаємо її в загальний контейнер або ж розподіляємо по порційних формочках і розташовуємо в морозильній камері на кілька годин.
Інгредієнти:
йогурт – 240 мл;
вершки жирністю більше 33% – 390 мл;
цукрова пудра – 210 г;
лимони – 320 р.
Приготування
Для початку знімаємо і подрібнюємо цедру лимона, віджимаємо також з цитрусів сік змішуємо все з цукровою пудрою. Поки солодкі кристали розчиняються, збиваємо до твердих піків вершки, після чого, не припиняючи процес, вливаємо тонким струмком йогурт і частинами додаємо лимонну солодку основу. Продовжуємо збивати масу при цьому ще хвилин сім-десять, після чого викладаємо у форму і відправляємо заморожуватися.
Інгредієнти:
грецький йогурт – 240 мл;
вершки жирністю більше 33% – 330 мл;
цукрова пудра – 140 г;
полуниця – 480 м;
сік лимонний – 30 мл
Приготування
Полуницю промиваємо прохолодною водою, очистити від хвостиків і розділяємо на дві частини. Одну з них розрізаємо на часточки, а другу з'єднуємо з йогуртом, лимонним соком і цукровою пудрою і пробиваємо блендером до максимально можливої однорідної консистенції. Потім проціджуємо отриману масу через дрібне ситечко.
Вершки для приготування морозива вибираємо пожирніше і збиваємо їх за допомогою міксера до пишної і щільної піни. Тепер з'єднуємо проціджену полуничну основу зі збитими вершками, викладаємо в суміш полуничні скибочки, все акуратно перемішуємо і викладаємо в контейнер. Тепер залишилося тільки дочекатися заморожування десерту в морозильній камері.
Домашнє морозиво з банана і йогурту - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В посудину, підходящу для збивання, викладаємо густий йогурт, додаємо туди ж згущене молоко варене або звичайне, дитячий сирок і закладаємо очищені і розламані на шматочки дуже стиглі банани. Тепер обробляємо компоненти заглибним блендером до однорідної кремоподібної консистенції, після чого додаємо цукрову пудру і ще раз збиваємо.
Залишилося тільки заморозити основу ласощі, щоб отримати неймовірно смачне морозиво. Для цього викладаємо її в загальний контейнер або ж розподіляємо по порційних формочках і розташовуємо в морозильній камері на кілька годин.
Морозиво з йогурту - рецепт з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Для початку знімаємо і подрібнюємо цедру лимона, віджимаємо також з цитрусів сік змішуємо все з цукровою пудрою. Поки солодкі кристали розчиняються, збиваємо до твердих піків вершки, після чого, не припиняючи процес, вливаємо тонким струмком йогурт і частинами додаємо лимонну солодку основу. Продовжуємо збивати масу при цьому ще хвилин сім-десять, після чого викладаємо у форму і відправляємо заморожуватися.
Як зробити морозиво з грецького йогурту і полуниці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Полуницю промиваємо прохолодною водою, очистити від хвостиків і розділяємо на дві частини. Одну з них розрізаємо на часточки, а другу з'єднуємо з йогуртом, лимонним соком і цукровою пудрою і пробиваємо блендером до максимально можливої однорідної консистенції. Потім проціджуємо отриману масу через дрібне ситечко.
Вершки для приготування морозива вибираємо пожирніше і збиваємо їх за допомогою міксера до пишної і щільної піни. Тепер з'єднуємо проціджену полуничну основу зі збитими вершками, викладаємо в суміш полуничні скибочки, все акуратно перемішуємо і викладаємо в контейнер. Тепер залишилося тільки дочекатися заморожування десерту в морозильній камері.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морозиво з банана в домашніх умовах
Морозиво з бананів - це ласощі, яке не має сезонних обмежень. Його з задоволенням можна робити цілий рік і радувати домашніх чудовим десертом.
Морозиво з йогурту в домашніх умовах
Хороший варіант швидко порадувати рідних простим прохолодним ласощами - зробити морозиво з йогурту. Спробуйте приготувати це дивно смачне частування
Бананове морозиво
Не секрет, що домашні ласощі набагато корисніше покупних, так і смачніше, безсумнівно. Найбільш популярним десертом у ласунів є морозиво, про який
Морозиво без цукру
Прохолодне морозиво люблять всі, однак враховуючи скільки калорій і всякої шкідливості в магазинному ласощах, більшість людей змушені себе обмежувати
Морозиво з банана
Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами
Морозиво з йогурту
Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально