» » Як зробити морозиво з йогурту?

Як зробити морозиво з йогурту?

Як зробити морозиво з йогурту?
Ми сьогодні розповімо, як зробити вдома морозиво з йогурту. Такий десерт виходить не тільки приголомшливо смачним, але ще і неймовірно корисним на відміну від придбаних в магазині аналогів, які напхані всілякими шкідливими добавками.

Домашнє морозиво з банана і йогурту - рецепт


Інгредієнти:

  • густий натуральний йогурт – 295 мл;

  • стиглі банани – 2-3 шт.;

  • молоко згущене (звичайна або варене на вибір) – 145 г;

  • цукрова пудра – 55 г;

  • сир дитячий солодкий – 55 р.


  • Приготування
    В посудину, підходящу для збивання, викладаємо густий йогурт, додаємо туди ж згущене молоко варене або звичайне, дитячий сирок і закладаємо очищені і розламані на шматочки дуже стиглі банани. Тепер обробляємо компоненти заглибним блендером до однорідної кремоподібної консистенції, після чого додаємо цукрову пудру і ще раз збиваємо.
    Залишилося тільки заморозити основу ласощі, щоб отримати неймовірно смачне морозиво. Для цього викладаємо її в загальний контейнер або ж розподіляємо по порційних формочках і розташовуємо в морозильній камері на кілька годин.

    Морозиво з йогурту - рецепт з лимоном


    Інгредієнти:

  • йогурт – 240 мл;

  • вершки жирністю більше 33% – 390 мл;

  • цукрова пудра – 210 г;

  • лимони – 320 р.


  • Приготування
    Для початку знімаємо і подрібнюємо цедру лимона, віджимаємо також з цитрусів сік змішуємо все з цукровою пудрою. Поки солодкі кристали розчиняються, збиваємо до твердих піків вершки, після чого, не припиняючи процес, вливаємо тонким струмком йогурт і частинами додаємо лимонну солодку основу. Продовжуємо збивати масу при цьому ще хвилин сім-десять, після чого викладаємо у форму і відправляємо заморожуватися.

    Як зробити морозиво з грецького йогурту і полуниці - рецепт


    Інгредієнти:

  • грецький йогурт – 240 мл;

  • вершки жирністю більше 33% – 330 мл;
  • Як зробити морозиво з йогурту?

  • цукрова пудра – 140 г;

  • полуниця – 480 м;

  • сік лимонний – 30 мл


  • Приготування
    Полуницю промиваємо прохолодною водою, очистити від хвостиків і розділяємо на дві частини. Одну з них розрізаємо на часточки, а другу з'єднуємо з йогуртом, лимонним соком і цукровою пудрою і пробиваємо блендером до максимально можливої однорідної консистенції. Потім проціджуємо отриману масу через дрібне ситечко.
    Вершки для приготування морозива вибираємо пожирніше і збиваємо їх за допомогою міксера до пишної і щільної піни. Тепер з'єднуємо проціджену полуничну основу зі збитими вершками, викладаємо в суміш полуничні скибочки, все акуратно перемішуємо і викладаємо в контейнер. Тепер залишилося тільки дочекатися заморожування десерту в морозильній камері.
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:20
    Переглядів: 106