» » Смузі з дині

Смузі з дині

Смузі з дині
Пропонуємо приготувати чудовий смузі з дині, а ми в своїх рецептах докладно розповімо, як зробити цей десерт.

Смузі з дині, банани і молока


Інгредієнти:

  • стигла диня – 220 г;

  • домашнє молоко – 70 мл;

  • банан (без шкірки) – 140 г;

  • меліса або м'ята – 1-2 гілочки.


  • Приготування
    Розрізаємо диньку надвоє і з однієї її половини, з допомогою великої ложки видаляємо все насіння, тонко зрізаємо зовнішню шкірку і нарізаємо плід на поздовжні скибочки. Очищаємо від товстої шкірки і прожилок стиглі банани. Подрібнюємо фрукти більш зручним розміром: банан на гуртки, а диньку на великі кубики. Перекладаємо подрібнені таким чином фрукти у велику чашу блендера і збиваємо все до стану однорідного пюре з невеликою пінкою. Відміряну кількість домашнього молока ми попередньо охолоджуємо в морозильній камері, до появи в ньому перше кристаликів льоду. Дістаємо таке молоко і вливаємо його в блендер з вже збитими фруктами. Тепер починаємо збивання заново і продовжуємо до появи в масі повітряних бульбашок. Розподіляємо смузі з широким стаканчики і вставляємо в кожен вимиту гілочку меліси або м'яти, яка додасть вашому десерту трохи свіжості і незвичайної краси.

    Смузі з дині і кавуна


    Інгредієнти:

  • солодка диня – 200 г;

  • стиглий кавун – 110 г;

  • ванілін – 1 /3 ч. ложки.


  • Приготування
    Фрукти добре охолоджуємо в холодильнику, а потім готуємо їх до приготування дуже смачного смузі. Диню звільняємо від насіння і гострим ножем зрізаємо грубу шкірку. Відрізаємо пару часточок стиглого кавуна і ретельно видаляємо з нього товсте, чорне насіння, а потім відповідно вирізаємо м'якоть із зеленої шкірки. Оскільки нам в цих рецептах важливо дотримуватися пропорції суміщуваних фруктів, то ми звертаємося до ваг і відміряємо точну вагу дині з кавуном. Довільно подрібнюємо їх ножем і переміщаємо в чашу блендера. Зверху притрушиваем фрукти ваніллю, включаємо на найвищу швидкість блендер і збиваємо в такому режимі, поки смузі не перетвориться в однорідну пористу масу. Перекладаємо його в широкі, низькі склянки або морожениці.

    Смузі з дині і персика


    Інгредієнти:

  • диня – 230 г;

  • инжирные персики – 130 г;

  • мелена кориця – 1/3 ч. ложки;

  • лід – 4-5 кубиків;

  • шоколадна стружка – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Персики ретельно вимиваємо під струменем проточної води, оскільки шкірку з цих фруктів ми знімати не будемо. Далі робимо на плоді поздовжній глибокий надріз і, розділивши його навпіл видаляємо зсередини кісточку. Диню ми готуємо наведеним вище способом. Зважуємо фрукти на вагах і нарізаємо їх будь-якою, зручною для вас формою. У велику чашу блендера прямо з морозильної камери, накладаємо кубики льоду і при максимально високій швидкості збиваємо їх до отримання крижаної стружки. Далі викладаємо сюди довільно подрібнену диньку з инжирными персиками, присипаємо їх меленою корицею і знову, включивши електроприлад, збиваємо фруктову масу до повітряного пюре. Смузі з ароматною динею і соковитими персиками в блендері розкладаємо по невеликим піали і красиво присипаємо центр десерту шоколадною стружкою.
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:04
    Переглядів: 41