Батончик-мюслі в домашніх умовах
Якщо ви завжди поспіхом і часто просто не встигаєте приготувати повноцінний сніданок, заготовте порцію батончики-мюслі в домашніх умовах і перекушуйте ними всякий раз, як вас наздожене почуття голоду.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці – 2 ст.;
борошно – 115 г;
горіхи кешью – 1 ст.;
сушена чорниця – 3/4 ст.;
горіхове масло – 1 ст.;
мед – 115 мл;
рослинне масло – 115 мл;
жменю фініків.
Приготування
Довільно покришіть горіхи кешью і змішайте їх з борошном і вівсяними пластівцями. Додайте сушену чорницю. Перетворіть фініки в пасту з допомогою блендера і покладіть цю пасту до сухої суміші інгредієнтів, слідом всипте щіпку солі.
В окремому посуді змішайте горіхове масло з медом і маслом рослинним, а потім додайте рідку суміш сухої. Добре вимісити масу руками, рівномірно розподіляючи масла серед пластівців і горіхів. До речі, у відсутності меду ви можете зробити батончики-мюслі на сиропі своїми руками. Допустимо використовувати сироп агави або звичайний цукровий сироп, якщо ви не особливо хвилюєтеся про калорії.
Утрамбуйте масу у форму для випікання і готуйте при 180 градусах 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці – 2 ст.;
кокосова стружка – 1/2 ст.;
горіхи – 1/2 ст.;
жменю фініків;
рослинна олія – 60 мл;
мед – 85 мл;
сушені яблука – 1 ст.;
кориця – 1 ч. ложка;
щіпка мускатного горіха.
Приготування
Збийте вівсяні пластівці блендером протягом 10-15 секунд. Змішайте вівсянку з рубаними горіхами, пряностями і кокосовою стружкою. У сотейник на слабкий вогонь поставте рослинне масло з медом. Фініки збийте в пасту. Коли масло і мед перетворяться в емульсію, вилийте її поверх суміші на основі пластівців і перемішайте разом з пастою з фініків. Розподіліть суміш інгредієнтів в листі, утрамбуйте і випікайте домашні батончики-мюслі протягом 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці – 1 1/2 ст.;
кориця – 1 ч. ложка;
щіпка солі;
фініки – 7 шт.;
мед – 45 мл;
горіхове масло – 1/4 ст.;
по жмені мигдалю, шоколадної крихти, сушеної журавлини.
Приготування
За ніч до приготування замочіть фініки в теплій воді, а на наступний день збийте м'якоть блендером в пюре. Додайте до отриманого пюре мед і горіхове масло, після чого повторіть збивання. Окремо змішайте інші сухі компоненти, додайте до них рідку суміш інгредієнтів і добре вимісіть. Утрамбуйте масу у форму і залишити в холоді на 8 годин перед нарізкою.
Батончики-мюслі своїми руками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Довільно покришіть горіхи кешью і змішайте їх з борошном і вівсяними пластівцями. Додайте сушену чорницю. Перетворіть фініки в пасту з допомогою блендера і покладіть цю пасту до сухої суміші інгредієнтів, слідом всипте щіпку солі.
В окремому посуді змішайте горіхове масло з медом і маслом рослинним, а потім додайте рідку суміш сухої. Добре вимісити масу руками, рівномірно розподіляючи масла серед пластівців і горіхів. До речі, у відсутності меду ви можете зробити батончики-мюслі на сиропі своїми руками. Допустимо використовувати сироп агави або звичайний цукровий сироп, якщо ви не особливо хвилюєтеся про калорії.
Утрамбуйте масу у форму для випікання і готуйте при 180 градусах 20-25 хвилин.
Батончик-мюслі з яблуком – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Збийте вівсяні пластівці блендером протягом 10-15 секунд. Змішайте вівсянку з рубаними горіхами, пряностями і кокосовою стружкою. У сотейник на слабкий вогонь поставте рослинне масло з медом. Фініки збийте в пасту. Коли масло і мед перетворяться в емульсію, вилийте її поверх суміші на основі пластівців і перемішайте разом з пастою з фініків. Розподіліть суміш інгредієнтів в листі, утрамбуйте і випікайте домашні батончики-мюслі протягом 15-20 хвилин.
Як зробити батончики-мюслі без випічки в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
За ніч до приготування замочіть фініки в теплій воді, а на наступний день збийте м'якоть блендером в пюре. Додайте до отриманого пюре мед і горіхове масло, після чого повторіть збивання. Окремо змішайте інші сухі компоненти, додайте до них рідку суміш інгредієнтів і добре вимісіть. Утрамбуйте масу у форму і залишити в холоді на 8 годин перед нарізкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний батончик
Це дивно корисний і ситний перекус, який зручно брати з собою. Склад батончиків можна міняти на свій розсуд, доповнюючи будь-якими горіхами,

Пісне вівсяне печиво в домашніх умовах
Не секрет, що пісне меню досить скромне, проте це не заважає готувати різноманітні солодощі, зрозуміло в рамках допустимого харчування. Далі

Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого

Як приготувати мюслі?
Якщо ви вважаєте, що сніданок повинен бути ситним, корисним і смачним, то ця стаття для вас. Ми вирішили розповісти, як зробити дуже цікаве блюдо -

Батончики мюслі - рецепт
Якщо ваше чадо ні дня не може прожити без солодощів, запропонуйте замінити шкідливі цукерки на корисні і смачні батончики мюслі. Дитина навряд чи

Мюслі в домашніх умовах
Мюслі - це чудовий сніданок. Чому? Тому що він поживний, корисний і дуже легко готується. Звичайно, найпростіше купити мюслі в магазині, проте ви ж