Шоколадний батончик
Знайти десятки різних видів шоколадних батончиків в сучасному супермаркеті не складе труднощів, але якщо ви в пошуку натуральних солодощів, якість яких можна перевірити самостійно, то зверніть увагу на рецепти ласощів з цього матеріалу.
Крім горіхів і самого шоколаду, до складу цього батончика входять ще й сухофрукти, роблять батончики помітно більш поживними, а їх текстуру тягучою і однорідною.
Інгредієнти:
фініки (без кісточок) – 150 г;
какао-порошок – 35 г;
чорнослив – 55 г;
волоські горіхи – 175 г;
кокосовий цукор – 175 г;
насіння одного ванільного стручка.
Приготування
Озброївшись міксером або м'ясорубкою, перетворіть фініки і чорнослив в однорідну пасту. Додайте до пасти з сухофруктів горіхи, кокосовий цукор і вміст ванільного стручка. Повторіть збивання, поки не отримаєте колишню пастоподібну консистенцію. Розподіліть отриману пасту покритої пергаментом форму і залиште все в холодильнику мінімум на 3-4 години. Після охолодження наріжте застиглу горіхову масу на батончики.
Приготувати корисні шоколадні батончики можна ще простіше, якщо взяти горіхове асорті і залити його розтопленим гірким шоколадом.
Інгредієнти:
мигдаль – 1 ст.;
пекан – 1 /2 ст.;
волоські горіхи – 1/2 ст.;
очищені насіння – 1/4 ст.;
горіхове масло – 1/4 ст.;
мед – 55 мл;
щіпка солі;
ванільний екстракт – 10 мл;
чорний шоколад – 175 р.
Приготування
Перед тим, як зробити шоколадний батончик, приготуйте суміш з горіхового масла і меду, якій ми будемо заливати горіхи. Підігрійте обидва інгредієнта разом до отримання однорідної маси, потім змішайте її з горіхами і насінням, додайте сіль і ваніль, після чого розподіліть у покритої пергаментом формі. Залиште основу батончика застигати на холоді.
Розтопити гіркий шоколад і залийте ним горіхи. Поверніть форму з горіховими батончиками назад в холодильник до повного застигання.
Інгредієнти:
гіркий шоколад – 355 г;
горіхове масло – 1/2 ст.;
згущене молоко – 295 мл;
печиво галетне – 245 г;
мікс із сухофруктів – 145 г;
жменя рубаних горіхів.
Приготування
Розтопіть шоколад разом з горіховим маслом і змішайте все зі згущеним молоком. Печиво розламайте, змішайте з сушеними фруктами і горіхами, а потім залийте розтопленим шоколадом. Утрамбуйте масу у форму і залиште до повного застигання в холодильнику.
Рецепт шоколадного батончика з горіхами
Крім горіхів і самого шоколаду, до складу цього батончика входять ще й сухофрукти, роблять батончики помітно більш поживними, а їх текстуру тягучою і однорідною.
Інгредієнти:
Приготування
Озброївшись міксером або м'ясорубкою, перетворіть фініки і чорнослив в однорідну пасту. Додайте до пасти з сухофруктів горіхи, кокосовий цукор і вміст ванільного стручка. Повторіть збивання, поки не отримаєте колишню пастоподібну консистенцію. Розподіліть отриману пасту покритої пергаментом форму і залиште все в холодильнику мінімум на 3-4 години. Після охолодження наріжте застиглу горіхову масу на батончики.
Шоколадно-горіховий батончик
Приготувати корисні шоколадні батончики можна ще простіше, якщо взяти горіхове асорті і залити його розтопленим гірким шоколадом.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити шоколадний батончик, приготуйте суміш з горіхового масла і меду, якій ми будемо заливати горіхи. Підігрійте обидва інгредієнта разом до отримання однорідної маси, потім змішайте її з горіхами і насінням, додайте сіль і ваніль, після чого розподіліть у покритої пергаментом формі. Залиште основу батончика застигати на холоді.
Розтопити гіркий шоколад і залийте ним горіхи. Поверніть форму з горіховими батончиками назад в холодильник до повного застигання.
Рецепт шоколадного батончика
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть шоколад разом з горіховим маслом і змішайте все зі згущеним молоком. Печиво розламайте, змішайте з сушеними фруктами і горіхами, а потім залийте розтопленим шоколадом. Утрамбуйте масу у форму і залиште до повного застигання в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти

Батончик-мюслі в домашніх умовах
Батончики-мюслі швидко насичують, вони корисні і легко транспортуються. Їх можна змішувати з будь-якими предпочитаемыми добавками. У хід можуть йти

Вершкова ковбаса з печивом
Вершкова, ковбаска - це дуже популярний десерт, легкий у приготуванні, і до того ж дуже смачний. Більш того, ласуни можуть проявити фантазію і

Як зробити шоколадну ковбасу?
Шоколадна ковбаса володіє чудовим смаком, рецепт її приготування простий, а час, що витрачається на створення цього десерту, не перевищує години. Так

Батончики мюслі - рецепт
Якщо ваше чадо ні дня не може прожити без солодощів, запропонуйте замінити шкідливі цукерки на корисні і смачні батончики мюслі. Дитина навряд чи

Сирний сирок - рецепт
Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї