Пісне вівсяне печиво в домашніх умовах
Ласощі під час посту можуть не обмежуватися одними лише фруктами, так, ми пропонуємо спекти пісне вівсяне печиво, яке за смаком не буде помітно відрізнятися від звичної версії солодощі з яйцями і маслом в складі.
Замінити звичайне вершкове масло в складі пісного печива можна будь-яким аналогом, приготовленим на основі горіхів або насіннячок, який крім щільності додасть печінкою ще й смаку.
Інгредієнти:
горіхове масло - 45 г;
бананове пюре - 65 г;
цукор - 35 г;
кориця - 1 ч. ложка;
щіпка мускату;
вівсяні пластівці - 115 г;
крохмаль - 35 г;
розпушувач - 1/2 ч. ложки;
жменя шоколадної крихти.
Приготування
В першу чергу прийміть за приготування тіста. Окремо від інших компонентів змішайте пластівці вівсянки з крохмалем і розпушувачем, а слідом, також окремо, гарбузове пюре з'єднайте з цукром, арахісовою олією і прянощами. Змішайте сухі складові з гарбузово-масляною сумішшю, а потім доповніть тісто шоколадною крихтою. Орудуючи ложкою, розподіліть порції тіста на аркуші пергаменту і злегка розплющить їх долонею. Випікайте пісне вівсяне печиво з бананом 12 хвилин при 180.
Інгредієнти:
цукор - 115 г;
арахісове масло - 175 г;
вівсяне борошно - 115 г;
вівсяні пластівці - 35 г;
розпушувач - 1 1/2 ч. ложки;
вода - 55 мл;
жменю родзинок.
Приготування
Основу цього печива необхідно збити на манер основи для звичайного печива, тобто перетворити цукор і арахісове масло в повітряну посветлевшую масу. Окремо з'єднайте вівсяну муку з пластівцями, додайте розпушувач. До масляної суміші влийте воду, не припиняючи збивання, а потім додайте суміш сухих інгредієнтів. Коли тісто збереться разом, змішайте його з родзинками і розподіліть порції на пергаменті. Кожне з печива злегка прbплюсніть, а потім випікайте півгодини при 180.
Для тих, хто любить підсолоджувачі з більш вираженим смаком, пропонуємо додати в суміш для вівсяного печива не цукор, а мед. Смак варіюється в залежності від сорту останнього.
Інгредієнти:
фініки - 35 г;
рослинна олія - 15 мл;
горіхове молоко - 15 мл;
мед - 15 мл;
лляне борошно - 1 ч. ложка;
цільнозернові борошно - 55 г;
вівсяні пластівці - 65 г;
сода - 1/4 ч. ложки;
щіпка меленої кориці;
родзинки - 25 р.
Приготування
Орудуючи блендером, перетворіть м'якоть фініків (природно, попередньо видаливши кісточку) в пюре. Додайте до финиковому пюре горіхове молоко, мед і масло, повторіть збивання і почніть всипати сухі компоненти. Змішавши всі разом до моменту утворення липковатого тіста, всипте до нього родзинки і розділіть. Кожну з порцій сформуйте і, виклавши на деко з пергаментом, відправте запікатися на 12 хвилин при 185 градусах.
Для різноманітності до овсяному печінкою можна класти різні добавки, причому не обов'язково сухофрукти, а, наприклад, какао або шоколадну крихту.
Інгредієнти:
маргарин - 75 г;
цукор - 65 г;
сода - 1/2 ч. ложки;
мелений льон - 15 г;
какао - 35 г;
вівсяні пластівці - 75 г;
цільнозернові борошно - 60 г;
вода - 45 мл
Приготування
Першу пару інгредієнтів збийте до отримання повітряної кремоподібної маси. До неї додайте розпушувач, какао і родзинки. Змішавши всі разом, приступайте до додавання сухих компонентів, а коли вони будуть додані, влийте воду, щоб зібрати суху крихту разом. Розкладіть порції тіста на пергаменті і відправте всі запектися при 185 градусах на 12-15 хвилин.
Пісне печиво з вівсяних пластівців з шоколадом
Замінити звичайне вершкове масло в складі пісного печива можна будь-яким аналогом, приготовленим на основі горіхів або насіннячок, який крім щільності додасть печінкою ще й смаку.
Інгредієнти:
Приготування
В першу чергу прийміть за приготування тіста. Окремо від інших компонентів змішайте пластівці вівсянки з крохмалем і розпушувачем, а слідом, також окремо, гарбузове пюре з'єднайте з цукром, арахісовою олією і прянощами. Змішайте сухі складові з гарбузово-масляною сумішшю, а потім доповніть тісто шоколадною крихтою. Орудуючи ложкою, розподіліть порції тіста на аркуші пергаменту і злегка розплющить їх долонею. Випікайте пісне вівсяне печиво з бананом 12 хвилин при 180.
Пісне вівсяне печиво з родзинками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Основу цього печива необхідно збити на манер основи для звичайного печива, тобто перетворити цукор і арахісове масло в повітряну посветлевшую масу. Окремо з'єднайте вівсяну муку з пластівцями, додайте розпушувач. До масляної суміші влийте воду, не припиняючи збивання, а потім додайте суміш сухих інгредієнтів. Коли тісто збереться разом, змішайте його з родзинками і розподіліть порції на пергаменті. Кожне з печива злегка прbплюсніть, а потім випікайте півгодини при 180.
Пісне вівсяне печиво з медом
Для тих, хто любить підсолоджувачі з більш вираженим смаком, пропонуємо додати в суміш для вівсяного печива не цукор, а мед. Смак варіюється в залежності від сорту останнього.
Інгредієнти:
Приготування
Орудуючи блендером, перетворіть м'якоть фініків (природно, попередньо видаливши кісточку) в пюре. Додайте до финиковому пюре горіхове молоко, мед і масло, повторіть збивання і почніть всипати сухі компоненти. Змішавши всі разом до моменту утворення липковатого тіста, всипте до нього родзинки і розділіть. Кожну з порцій сформуйте і, виклавши на деко з пергаментом, відправте запікатися на 12 хвилин при 185 градусах.
Як приготувати пісне вівсяне печиво в домашніх умовах?
Для різноманітності до овсяному печінкою можна класти різні добавки, причому не обов'язково сухофрукти, а, наприклад, какао або шоколадну крихту.
Інгредієнти:
Приготування
Першу пару інгредієнтів збийте до отримання повітряної кремоподібної маси. До неї додайте розпушувач, какао і родзинки. Змішавши всі разом, приступайте до додавання сухих компонентів, а коли вони будуть додані, влийте воду, щоб зібрати суху крихту разом. Розкладіть порції тіста на пергаменті і відправте всі запектися при 185 градусах на 12-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вівсяне печиво без масла
Звичайне вівсяне печиво стане ще більш корисним, якщо із його складу виключити вершкове масло. Про таких варіаціях поговоримо далі і розповімо, як
Печиво з вівсянки
Смачне і недороге домашнє печиво з вівсяних пластівців готується дуже просто. Якщо хочете пригостити своїх малят дійсно корисним ласощами, цей рецепт
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками