» » Морозиво з дині в домашніх умовах

Морозиво з дині в домашніх умовах

Морозиво з дині в домашніх умовах
Морозиво – освіжаючий холодний десерт, приготований, як правило, з цукру, молочних продуктів і різних добавок. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як зробити морозиво з дині. Таке ласощі оцінять не тільки діти, але і дорослі.

Рецепт морозива з дині


Інгредієнти:

  • диня – 255 г;

  • жирні вершки – 255 мл;

  • цукор – 120 г;

  • м'ята свіжа – для прикраси;


  • Приготування
    Диню разрежем навпіл і ложкою ретельно видаліть з неї все насіння. Після цього м'якоть разом з цукром взобьем міксером і додати в отриману масу жирні вершки. Ретельно все перемішати, перекладемо суміш у контейнер і поставимо в морозилку на кілька годин. Готове домашнє морозиво з дині перед подачею до столу прикрасимо листочками свіжої м'яти.

    Морозиво з дині і банана


    Інгредієнти:

  • пломбір – 140 г;

  • диня – 55 г;

  • банан – 45 г;

  • стружка кокосова – за смаком.


  • Приготування
    Пломбір викладемо в чашу блендера, додати невеликий шматочок солодкої дині і половинку очищеного банана. Взобьем все до однорідного стану і перекладемо отриману масу в пластиковий контейнер. Присыплем зверху кокосовою стружкою і приберемо динне морозиво в морозилку приблизно на півгодини.

    Морозиво з дині в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • диня – 1 шт.;

  • цукор тростинний – 175 г;

  • сік лайма – 10 мл;

  • цедра лайма – 10 р.


  • Приготування
    Отже, диню промиємо, витремо насухо рушником і разрежем навпіл. Потім очистимо від шкірки і виймемо акуратно всі кісточки. М'якоть нашинкуем кубиками, кладемо в посуд блендера і подрібнити до однорідної консистенції. Отриману масу перекладемо в сотейник, кинемо тростинний цукор, цедру і сік лайма. Вміст посуду нагріємо, але не доведемо до кипіння. Далі масу остудимо, розкладемо в формочки і прибираємо в морозильну камеру для застигання на кілька годин.

    Простий рецепт морозива з дині і згущеного молока


    Інгредієнти:

  • диня – 255 г;

  • вершки 35% – 210 мл;

  • молоко незбиране згущене – 105 мл


  • Приготування
    Диню разрежем навпіл, зрізаємо шкірку і виймемо насіння. Отриману м'якоть нарубим кубиками, кладемо в чашу блендера і пюрируем на високій швидкості. Вершки взобьем окремо міксером до м'яких піків. Не вимикаючи прилад, тонкою цівкою введемо згущене молоко і додамо динне пюре. Ретельно все розмішуєм, викладемо масу в пластиковий контейнер і поставимо в морозилку. Готове динне морозиво подаємо з медом або карамельним соусом.
    Додав: admin | 22-09-2016, 15:04
    Переглядів: 557