Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крем з вершкового сиру

Крем з вершкового сиру

22-09-2016, 14:41
1 304
Крем з вершкового сиру
Яких тільки не буває кремів для тортів. Одним з найбільш ніжних і смачних є крем з вершкового сиру. А як його зробити, ми вам зараз і розповімо.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти:

  • сир вершковий – 450 г;

  • просеянная цукрова пудра – 400 г;

  • ванільний цукор – 1 ч. ложка;

  • натуральне вершкове масло – 100 р.


  • Приготування
    Вершковий сир і мягенькое вершкове масло збиваємо до пишноти. Додаємо ванільний цукор і частинами попередньо просіяне пудру. Гарненько збиваємо масу і ставимо в холод.
    Крем зі сметани і вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • сметана жирна – 200 г;

  • маскарпоне – 250 г;

  • пісок цукровий – 250 р.


  • Приготування
    Спочатку в сито поміщаємо чисту бавовняну рушник. Зверху розміщуємо сметану. Встановлюємо сито над ємністю, краями рушники прикриваємо сметану і ставимо в холод на 2 годинки. За цей час зайва сироватка стече, а сметана стане потрібної нам консистенції. У глибоку ємність поміщаємо сметану з цукром. Збиваємо все це на максимальній швидкості міксера. Тепер кладемо маскарпоне і збиваємо все тим же міксером, але вже на малій швидкості. У результаті виходить густий і пишний крем. Даний крем з вершкового сиру відмінно підійде і для капкейків.
    Крем з вершкового сиру і згущеного молока
    Інгредієнти:

  • сир вершковий – 500 г;

  • згущене молоко – 150-250 р.


  • Приготування
    Збиваємо маскарпоне до однорідності. Додаємо потроху згущене молоко і оцінюємо результат, як тільки смак і консистенція стануть, такими як потрібно, крем готовий!
    Крем на основі вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • вершки 33% жирності – 100 г;

  • сир вершковий – 500 г;

  • пудра цукрова – 100 р.


  • Приготування
    Спочатку гарненько збиваємо охолоджені вершки з додаванням цукрової пудри, кладемо туди вершковий сир і знову збиваємо. Потім прибираємо в холод, щоб він загус.
    Крем з сирного вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • сирний вершковий сир – 350 г;

  • ванільний екстракт – 2 ч. ложки;
  • Крем з вершкового сиру

  • масло натуральне вершкове – 120 г;

  • просеянная цукрова пудра – 100 р.


  • Приготування
    У даному рецепті дуже важливо, щоб сир був добре охолодженим, а масло, навпаки, розм'якшеним. Всі інгредієнти покласти в чашу і збиваємо до однорідної кремоподібної маси. На це може піти від 3 до 7 хвилин. Даний крем виходить досить щільної консистенції, він відмінно підходить для змащування не тільки верху, але і боків торта, а ще він чудово витримуємо спеку і не тече досить тривалий час, зберігаючи гарний зовнішній вигляд виробу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем з кисломолочного сиру
    Крем з кисломолочного сиру
    Крем, який рекомендуємо відтворити за описаним у статті рецептами, ідеально підходить для прикраси солодких виробів і просочення різноманітних
    Простий крем для торта в домашніх умовах
    Простий крем для торта в домашніх умовах
    Приготувавши коржі для домашнього десерту, неодмінно подбайте про якісне наповнення вашого кондитерського шедевра. Далі запропонуємо кілька
    Крем для мафінів
    Крем для мафінів
    Мафіни - чудово смачний і досить привабливий на вигляд варіант випічки. Однак, доповнивши їх смачним кремом, вийде запаморочливий десерт, який
    Банановий крем для бісквітного торта
    Банановий крем для бісквітного торта
    Ідеальним супроводом бісквітного торта стане чудовий, щільний, з неймовірним ароматом крем з бананів в основі. У запропонованих далі рецептах ми
    Вершковий крем для торта
    Вершковий крем для торта
    Запланувавши приготування торта, дуже часто виникає питання його наповнення та оформлення. Універсальним вирішенням такого завдання може стати
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами