Вернуться назад Распечатать

Крем з вершкового сиру

Крем з вершкового сиру
Яких тільки не буває кремів для тортів. Одним з найбільш ніжних і смачних є крем з вершкового сиру. А як його зробити, ми вам зараз і розповімо.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти:

  • сир вершковий – 450 г;

  • просеянная цукрова пудра – 400 г;

  • ванільний цукор – 1 ч. ложка;

  • натуральне вершкове масло – 100 р.


  • Приготування
    Вершковий сир і мягенькое вершкове масло збиваємо до пишноти. Додаємо ванільний цукор і частинами попередньо просіяне пудру. Гарненько збиваємо масу і ставимо в холод.
    Крем зі сметани і вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • сметана жирна – 200 г;

  • маскарпоне – 250 г;

  • пісок цукровий – 250 р.


  • Приготування
    Спочатку в сито поміщаємо чисту бавовняну рушник. Зверху розміщуємо сметану. Встановлюємо сито над ємністю, краями рушники прикриваємо сметану і ставимо в холод на 2 годинки. За цей час зайва сироватка стече, а сметана стане потрібної нам консистенції. У глибоку ємність поміщаємо сметану з цукром. Збиваємо все це на максимальній швидкості міксера. Тепер кладемо маскарпоне і збиваємо все тим же міксером, але вже на малій швидкості. У результаті виходить густий і пишний крем. Даний крем з вершкового сиру відмінно підійде і для капкейків.
    Крем з вершкового сиру і згущеного молока
    Інгредієнти:

  • сир вершковий – 500 г;

  • згущене молоко – 150-250 р.


  • Приготування
    Збиваємо маскарпоне до однорідності. Додаємо потроху згущене молоко і оцінюємо результат, як тільки смак і консистенція стануть, такими як потрібно, крем готовий!
    Крем на основі вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • вершки 33% жирності – 100 г;

  • сир вершковий – 500 г;

  • пудра цукрова – 100 р.


  • Приготування
    Спочатку гарненько збиваємо охолоджені вершки з додаванням цукрової пудри, кладемо туди вершковий сир і знову збиваємо. Потім прибираємо в холод, щоб він загус.
    Крем з сирного вершкового сиру
    Інгредієнти:

  • сирний вершковий сир – 350 г;

  • ванільний екстракт – 2 ч. ложки;
  • Крем з вершкового сиру

  • масло натуральне вершкове – 120 г;

  • просеянная цукрова пудра – 100 р.


  • Приготування
    У даному рецепті дуже важливо, щоб сир був добре охолодженим, а масло, навпаки, розм'якшеним. Всі інгредієнти покласти в чашу і збиваємо до однорідної кремоподібної маси. На це може піти від 3 до 7 хвилин. Даний крем виходить досить щільної консистенції, він відмінно підходить для змащування не тільки верху, але і боків торта, а ще він чудово витримуємо спеку і не тече досить тривалий час, зберігаючи гарний зовнішній вигляд виробу.