Яких тільки не буває кремів для тортів. Одним з найбільш ніжних і смачних є крем з вершкового сиру. А як його зробити, ми вам зараз і розповімо.
Крем з вершкового сиру для торта
Інгредієнти: сир вершковий – 450 г; просеянная цукрова пудра – 400 г; ванільний цукор – 1 ч. ложка; натуральне вершкове масло – 100 р. Приготування Вершковий сир і мягенькое вершкове масло збиваємо до пишноти. Додаємо ванільний цукор і частинами попередньо просіяне пудру. Гарненько збиваємо масу і ставимо в холод.
Крем зі сметани і вершкового сиру
Інгредієнти: сметана жирна – 200 г; маскарпоне – 250 г; пісок цукровий – 250 р. Приготування Спочатку в сито поміщаємо чисту бавовняну рушник. Зверху розміщуємо сметану. Встановлюємо сито над ємністю, краями рушники прикриваємо сметану і ставимо в холод на 2 годинки. За цей час зайва сироватка стече, а сметана стане потрібної нам консистенції. У глибоку ємність поміщаємо сметану з цукром. Збиваємо все це на максимальній швидкості міксера. Тепер кладемо маскарпоне і збиваємо все тим же міксером, але вже на малій швидкості. У результаті виходить густий і пишний крем. Даний крем з вершкового сиру відмінно підійде і для капкейків.
Крем з вершкового сиру і згущеного молока
Інгредієнти: сир вершковий – 500 г; згущене молоко – 150-250 р. Приготування Збиваємо маскарпоне до однорідності. Додаємо потроху згущене молоко і оцінюємо результат, як тільки смак і консистенція стануть, такими як потрібно, крем готовий!
Крем на основі вершкового сиру
Інгредієнти: вершки 33% жирності – 100 г; сир вершковий – 500 г; пудра цукрова – 100 р. Приготування Спочатку гарненько збиваємо охолоджені вершки з додаванням цукрової пудри, кладемо туди вершковий сир і знову збиваємо. Потім прибираємо в холод, щоб він загус.
Крем з сирного вершкового сиру
Інгредієнти: сирний вершковий сир – 350 г; ванільний екстракт – 2 ч. ложки; масло натуральне вершкове – 120 г; просеянная цукрова пудра – 100 р. Приготування У даному рецепті дуже важливо, щоб сир був добре охолодженим, а масло, навпаки, розм'якшеним. Всі інгредієнти покласти в чашу і збиваємо до однорідної кремоподібної маси. На це може піти від 3 до 7 хвилин. Даний крем виходить досить щільної консистенції, він відмінно підходить для змащування не тільки верху, але і боків торта, а ще він чудово витримуємо спеку і не тече досить тривалий час, зберігаючи гарний зовнішній вигляд виробу.