Пиріжки з вишнею в духовці
Вишня - це одна з найбільш підходящих ягід для пиріжків та пирогів. Її яскравий і чудовий смак з пікантною кислинкою, виділяє це ягоду серед всіх інших і, до всього іншого, тісто від неї не стає мокрим. Існує безліч рецептів приготування пиріжків з вишнями. Давайте розглянемо деякі з них.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 1 кг;
маргарин - 130 г;
яйце - 3 шт.;
сухі дріжджі - 2 ч. ложки;
молоко - 500 мл;
ванілін - 3 г;
цукор - 1 ст.;
сіль - щіпка.
Приготування
Як приготувати пиріжки з вишнею? В неглибоку ємність наливаємо молоко, висипаємо зверху дріжджі і, не розмішуючи, ставимо в тепле місце приблизно на 10 хвилин.
Тим часом збиваємо яйця з цукром і потім додаємо в молоко. Туди ж кладемо розм'якшений маргарин, ванілін і щіпку солі. В отриману суміш додаємо трохи пшеничного борошна, ретельно перемішуємо і ставимо в тепле місце на 15 хв. Далі додаємо борошно, замішуємо однорідне тісто і знову ставимо його на 30 хвилин у тепле місце.
Тим часом готуємо вишню: промиваємо, видаляємо з неї кісточки і кладемо в друшляк, щоб стік сік. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки, формуємо з кожного коржика, кладемо в центр декілька ягід і присипаємо цукром. Потім акуратно защепляем краю, формуємо пиріжки і викладаємо їх на достатній відстані один від одного на застелений пергаментним папером деко. Змащуємо пиріжки зверху яєчним жовтком і ставимо в заздалегідь розігріту духовку приблизно на 30 хвилин. Після закінчення часу, смачні і ніжні пиріжки з вишнями можна подавати до столу.
Тісто на кефірі для пиріжків також виступить відмінною заміною в цьому рецепті. Спробуйте!
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
свіжа вишня - 250 г;
цукор - за смаком;
крохмаль - 3 ч. ложки.
Приготування
Отже, для початку готуємо з вами начинку для пиріжків з вишнями: промиваємо, видаляємо кісточки, засипаємо цукром і залишаємо хвилин на 30 щоб ягода дала сік. Потім беремо листкове тісто, присипаємо борошном, розгортаємо в тонкий пласт і нарізаємо на однакові прямокутники. Далі на кожен шматочок тіста викладаємо вишню, злегка присипаємо крохмалем і формуємо пиріжок. Деко змащуємо маслом, або застеляємо пекарським папером, викладаємо наші пиріжки і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Готові листкові пиріжки з вишнею перед подачею на стіл посипаємо, за бажанням, цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для першої опари:
молоко - 150 мл;
цукор - 1 ст. ложка;
борошно - 3 ст. ложки.
Для другої опари:
молоко - 300 мл;
сіль - 05 ч. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст.
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
сметана - 3 ст. ложки;
цукровий пісок - 200 г;
маргарин - 100 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
пшеничне борошно - 3 ст.;
дріжджі пресовані - 50 р.
Для начинки:
вишня - 500 г;
манна крупа - 100 р.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо з вами опару для тіста: у каструлю наливаємо молоко і злегка підігріваємо на слабкому вогні. Далі кладемо в нього дріжджі, трохи цукру і всипаємо борошно. Після цього всі гарненько розмішуєм і поставити опару в тепле місце на 20 хвилин, накривши її рушником. Тепер переходимо до приготування другий опари: в окремому посуді змішуємо молоко з цукром, сіллю і борошном. Ретельно все перемішуємо, після чого дуже обережно змішуємо першу опару з другої. В результаті у вас повинно вийти тісто, по консистенції нагадує однорідну густу сметану. Потім приготовлену суміш накриваємо рушником і поставити підходити в теплому місці хвилин на 30.
Не гаючи часу, відокремлюємо білки від жовтків, після чого білки збиваємо міксером у пишну піну, а жовтки розтираємо з цукром. На водяній бані розтоплюємо маргарин, змішуємо його з жовтками, рослинним маслом, а потім потихеньку вводимо збиті білки. Далі додаємо борошно і розмішуємо все до однорідного стану.
Тепер змішуємо опару з приготовленої заготівлею з маргарину, яєць, борошна і замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю, кладемо в каструльку і ставимо на 30 хвилин підходити в тепле місце.
А в цей час, промиваємо під проточною водою вишню, очищаємо її від кісточок і відкидаємо на друшляк. Дріжджове тісто для пиріжків розкачуємо, нарізаємо однаковими шматочками, викладаємо на кожен трохи манки, потім вишню і присипаємо зверху невеликою кількістю цукру. Щільно скріплюємо краю коржі і формуємо пиріжок. Деко для випічки змащуємо рослинним маслом, а потім акуратно перекладаємо на нього пиріжки і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Приємного всім апетиту!
Дріжджові пиріжки з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати пиріжки з вишнею? В неглибоку ємність наливаємо молоко, висипаємо зверху дріжджі і, не розмішуючи, ставимо в тепле місце приблизно на 10 хвилин.
Тим часом збиваємо яйця з цукром і потім додаємо в молоко. Туди ж кладемо розм'якшений маргарин, ванілін і щіпку солі. В отриману суміш додаємо трохи пшеничного борошна, ретельно перемішуємо і ставимо в тепле місце на 15 хв. Далі додаємо борошно, замішуємо однорідне тісто і знову ставимо його на 30 хвилин у тепле місце.
Тим часом готуємо вишню: промиваємо, видаляємо з неї кісточки і кладемо в друшляк, щоб стік сік. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки, формуємо з кожного коржика, кладемо в центр декілька ягід і присипаємо цукром. Потім акуратно защепляем краю, формуємо пиріжки і викладаємо їх на достатній відстані один від одного на застелений пергаментним папером деко. Змащуємо пиріжки зверху яєчним жовтком і ставимо в заздалегідь розігріту духовку приблизно на 30 хвилин. Після закінчення часу, смачні і ніжні пиріжки з вишнями можна подавати до столу.
Тісто на кефірі для пиріжків також виступить відмінною заміною в цьому рецепті. Спробуйте!
Рецепт листкових пиріжків з вишнями
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку готуємо з вами начинку для пиріжків з вишнями: промиваємо, видаляємо кісточки, засипаємо цукром і залишаємо хвилин на 30 щоб ягода дала сік. Потім беремо листкове тісто, присипаємо борошном, розгортаємо в тонкий пласт і нарізаємо на однакові прямокутники. Далі на кожен шматочок тіста викладаємо вишню, злегка присипаємо крохмалем і формуємо пиріжок. Деко змащуємо маслом, або застеляємо пекарським папером, викладаємо наші пиріжки і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Готові листкові пиріжки з вишнею перед подачею на стіл посипаємо, за бажанням, цукровою пудрою.
Здобні пиріжки з вишнею
Інгредієнти:
Для першої опари:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо з вами опару для тіста: у каструлю наливаємо молоко і злегка підігріваємо на слабкому вогні. Далі кладемо в нього дріжджі, трохи цукру і всипаємо борошно. Після цього всі гарненько розмішуєм і поставити опару в тепле місце на 20 хвилин, накривши її рушником. Тепер переходимо до приготування другий опари: в окремому посуді змішуємо молоко з цукром, сіллю і борошном. Ретельно все перемішуємо, після чого дуже обережно змішуємо першу опару з другої. В результаті у вас повинно вийти тісто, по консистенції нагадує однорідну густу сметану. Потім приготовлену суміш накриваємо рушником і поставити підходити в теплому місці хвилин на 30.
Не гаючи часу, відокремлюємо білки від жовтків, після чого білки збиваємо міксером у пишну піну, а жовтки розтираємо з цукром. На водяній бані розтоплюємо маргарин, змішуємо його з жовтками, рослинним маслом, а потім потихеньку вводимо збиті білки. Далі додаємо борошно і розмішуємо все до однорідного стану.
Тепер змішуємо опару з приготовленої заготівлею з маргарину, яєць, борошна і замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю, кладемо в каструльку і ставимо на 30 хвилин підходити в тепле місце.
А в цей час, промиваємо під проточною водою вишню, очищаємо її від кісточок і відкидаємо на друшляк. Дріжджове тісто для пиріжків розкачуємо, нарізаємо однаковими шматочками, викладаємо на кожен трохи манки, потім вишню і присипаємо зверху невеликою кількістю цукру. Щільно скріплюємо краю коржі і формуємо пиріжок. Деко для випічки змащуємо рослинним маслом, а потім акуратно перекладаємо на нього пиріжки і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам
Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде
Булочки з вишнями
Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,
Пиріжки з вишнею
Вишня - одна з найпопулярніших ягід для створення пирогів і пиріжків. Її чудовий смак з невеликою кислинкою робить випічку соковитою і незвичайно
Пиріжки з яблуками
Всі ми любимо солодке домашню випічку. І сьогодні ми з вами поговоримо про пиріжки з яблуками, від шматочка такого ласощі навряд чи хтось
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам