Тісто для ватрушок з сиром
Тісто для ватрушок з сиром може бути будь-яким: прісним, здобним, пісочним або навіть листковим. Давайте ж разом розглянемо з вами деякі рецепти його приготування.
Дріжджове тісто на ватрушки з сиром
Інгредієнти:
дріжджі швидкорозчинні – 10 г;
борошно – 425 г;
цукор – на смак;
молоко – 265 мл;
масло вершкове – 55 г;
сіль йодована – щіпка.
Приготування
Підігріваємо Молоко, додаємо цукор і дріжджі. Розмішуємо злегка і залишаємо опару при кімнатній температурі на 10 хвилин. Далі кладемо розтоплене вершкове масло, сіль і вводимо просіяне борошно. Вимішуємо еластичне здобне тісто для ватрушок з сиром і залишаємо його на 30 хвилин. Після, поділяємо на однакові кульки, накриваємо рушником і наполягаємо 25 хвилин. Після цього переходимо до формування і випікання булочок.
Рецепт тіста на ватрушки з сиром
Інгредієнти:
житнє борошно – 250 г;
дріжджі свіжі – 20 г;
молоко пастеризоване – 220 мл;
масло вершкове – 10 г;
сіль екстра – щіпка.
Приготування
У підігрітому молоці розчиняємо дріжджі і житнє борошно. Після підняття, кидаємо невеликий шматочок вершкового масла і трохи солі. Вимішуємо еластичне тісто для ватрушок з сиром і потім випікаємо їх в духовці.
Пісочне тісто для ватрушки з сиром
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 205 г;
домашнє масло вершкове – 135 г;
яйце С1 – 1 шт.;
цукор білий – 120 р.
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів і розминаємо руками з охолодженим, подрібненим на тертці вершковим маслом. В отриману крихту розбиваємо яйце, висипаємо цукровий пісок і замішуємо однорідне пружне тісто для майбутньої королівської ватрушки.
Тісто для ватрушок з сиром без дріжджів
Інгредієнти:
борошно – 720 г;
сметана – 115 мл;
домашнє масло вершкове – 20 г;
цукор – 10 г;
кефір – 120 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
У мисці змішуємо сметану з розтопленим маслом. Далі виливаємо теплий кефір, кидаємо цукор, трохи солі і вводимо просіяне борошно. Замішуючи пружне тісто, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин, а потім переходимо до приготування ватрушок.
Тісто для ватрушок з сиром
Інгредієнти:
сир – 520 г;
яйце С1 – 3 шт.;
рослинне масло – 220 мл;
цукор – 215 г;
розпушувач – 15 г;
ванілін;
борошно – 745 р.
Приготування
Сир з'єднайте з цукровим піском і поступово вбиваємо курячі яйця. Вводимо масло і гарненько все перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо ванілін і розпушувач, а потім з'єднуємо з сирною масою і вимішуємо однорідне тісто, яке залишаємо підходити на 2 години.
Дріжджове тісто на ватрушки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Підігріваємо Молоко, додаємо цукор і дріжджі. Розмішуємо злегка і залишаємо опару при кімнатній температурі на 10 хвилин. Далі кладемо розтоплене вершкове масло, сіль і вводимо просіяне борошно. Вимішуємо еластичне здобне тісто для ватрушок з сиром і залишаємо його на 30 хвилин. Після, поділяємо на однакові кульки, накриваємо рушником і наполягаємо 25 хвилин. Після цього переходимо до формування і випікання булочок.
Рецепт тіста на ватрушки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
У підігрітому молоці розчиняємо дріжджі і житнє борошно. Після підняття, кидаємо невеликий шматочок вершкового масла і трохи солі. Вимішуємо еластичне тісто для ватрушок з сиром і потім випікаємо їх в духовці.
Пісочне тісто для ватрушки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів і розминаємо руками з охолодженим, подрібненим на тертці вершковим маслом. В отриману крихту розбиваємо яйце, висипаємо цукровий пісок і замішуємо однорідне пружне тісто для майбутньої королівської ватрушки.
Тісто для ватрушок з сиром без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
У мисці змішуємо сметану з розтопленим маслом. Далі виливаємо теплий кефір, кидаємо цукор, трохи солі і вводимо просіяне борошно. Замішуючи пружне тісто, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин, а потім переходимо до приготування ватрушок.
Тісто для ватрушок з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Сир з'єднайте з цукровим піском і поступово вбиваємо курячі яйця. Вводимо масло і гарненько все перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо ванілін і розпушувач, а потім з'єднуємо з сирною масою і вимішуємо однорідне тісто, яке залишаємо підходити на 2 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушки з сиром з дріжджового тіста - рецепт
Одним з найулюбленіших видів здобної випічки є чудові пишні ватрушки, про які поговоримо далі. Докладно розповімо, як спекти ці чудові булочки з
Як приготувати ватрушки з сиром в духовці?
Улюблене ласощі малюків і більшості дорослих - це звичайно здобні булочки, зокрема домашні. Далі представлені рецепти, які допоможуть без клопоту
Ватрушки з картоплею
Ватрушки з картоплею - це дивовижно смачне блюдо, яке виходить ароматним, легким і дуже ніжним. Таке сподобається всім членам сім'ї без винятку. А
Ватрушки - рецепт
Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.
Ватрушки з повидлом
Класичний рецепт, звичайно ж, це ватрушки з сиром. Але вони також бувають з брусницею, з варенням, з яблуками і ягодами. Сьогодні ми вам розповімо
Тісто для ватрушок
Всі ми з дитинства любимо ватрушки - відкритий пиріг з сирною начинкою. Для їх приготування, звичайно ж, необхідно зробити тісто. Воно може бути