Торт «Баунті»
Знамениті кокосові батончики у молочному шоколаді вже давно підкорили серця завзятих ласунів і не здають своїх позицій, незважаючи на все різноманіття нових ласощів, щогодини з'являються на ринку. Що і говорити, класичне поєднання солодкої кокосової начинки з оболонкою з шоколаду не раз обігрувалася навіть у домашніх десертах. Одним з таких – торту «Баунті» – ми й вирішили присвятити цей матеріал.
Почнемо з незвичайного торта, що представляє собою послідовність шарів кокосової меренги і шоколадного крему. Таку версію «Баунті» в супермаркеті не знайти.
Інгредієнти:
Для кокосової меренги:
яєчні білки - 9 шт.;
цукор - 310 г;
кокосова стружка - 210 г;
щіпка солі.
Для крему:
яєчні жовтки - 11 шт.;
цукровий пісок - 115 г;
шоколад темний - 310 г;
вершкове масло - 310 г;
молоко - 55 мл
Приготування
Почніть з приготування меренги. Покрийте деко пергаментом і промаслите папір. Збийте яєчні білки до формування стійких піків, підсипавши до них дрібку солі. Коли піки утворюються, не зупиняйте ходу міксера, а лише трохи зменшіть його швидкість і почніть посипати цукор. Дайте меренге стати блискучою, після чого обережно змішайте її з кокосовою стружкою. Розподіліть масу аркушем пергаменту максимально рівномірно.
Меренгу слід сушити при не дуже високій температурі, приблизно 130-150 градусах. Через перші півгодини сушіння перевірте шар меренги і якщо він висох – виймайте деко з духовки. Після охолодження розділіть пласт меренги натроє.
Тепер до крему. Збийте яєчні жовтки з цукром і додайте їх на водяній бані. При постійному помішуванні, дочекайтеся, поки суміш придбає кремоподібну консистенцію, додайте до неї масло, молоко і шоколад. Після розтоплення і змішування всіх компонентів разом, почніть пошарово викладати їх у форму. Дайте торту охолонути перед нарізкою.
Цей торт «Баунті» теж має не зовсім звичайну структуру. В його основі лежить шоколадний бісквіт, поверх якого має пудингообразная маса з кокосовою стружкою. Готовий торт покривається шоколадною глазур'ю і може подаватися відразу ж.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 5 шт.;
цукор - 115 мл;
борошно - 115 г;
какао - 45 мл;
розпушувач - 5 р.
Для кокосового пудингу:
молоко - 715 мл;
цукор - 85 м;
сухий пудинг - 1 пакет;
вершкове масло - 210 г;
кокосова стружка - 230 р.
Для глазурі:
чорний шоколад - 175 г;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати торт «Баунті», необхідно буде зайнятися бісквітом, для якого яєчні білки збиваються до піків. Окремо збиваються і жовтки, до них попередньо підсипають цукор, а потім додають какао і розпушувач. Жовтки змішують з білковою піною і обережно всипають до них борошно, постійно і плавно перемішуючи. Перелийте тісто у покритий пергаментом деко і відправте в духовку при 180 на півгодини.
2/3 молока влийте в сотейник і почніть плавно підігрівати разом з цукром і маслом. Коли шматочки масла повністю розійдуться, всипте цукрову пудру. В останньому холодному молоці розведіть вміст сухого пудингу і додайте все до кокосової масі.
Бісквітну основу помістіть у форму і розподіліть кокосовий пудинг поверх. Дайте пудингу застигнути, після чого покрийте все шоколадною глазур'ю.
Інгредієнти:
Для основи:
горіхи - 1 ст.;
фініки - 8 шт.;
какао - 45 г;
вода - 35 мл
Для начинки:
кешью (вимочені) - 2 ст.;
кокосова стружка - 1 ст.;
кокосове масло - 165 г;
мед - 115 мл;
вода - 65 мл
Приготування
Збийте Блендером до кремоподібної консистенції інгредієнти основи і начинки. Викладіть основу у форму, розрівняйте, покрийте начинкою і залиште до повного застигання.
Торт «Баунті» – рецепт
Почнемо з незвичайного торта, що представляє собою послідовність шарів кокосової меренги і шоколадного крему. Таку версію «Баунті» в супермаркеті не знайти.
Інгредієнти:
Для кокосової меренги:
Для крему:
Приготування
Почніть з приготування меренги. Покрийте деко пергаментом і промаслите папір. Збийте яєчні білки до формування стійких піків, підсипавши до них дрібку солі. Коли піки утворюються, не зупиняйте ходу міксера, а лише трохи зменшіть його швидкість і почніть посипати цукор. Дайте меренге стати блискучою, після чого обережно змішайте її з кокосовою стружкою. Розподіліть масу аркушем пергаменту максимально рівномірно.
Меренгу слід сушити при не дуже високій температурі, приблизно 130-150 градусах. Через перші півгодини сушіння перевірте шар меренги і якщо він висох – виймайте деко з духовки. Після охолодження розділіть пласт меренги натроє.
Тепер до крему. Збийте яєчні жовтки з цукром і додайте їх на водяній бані. При постійному помішуванні, дочекайтеся, поки суміш придбає кремоподібну консистенцію, додайте до неї масло, молоко і шоколад. Після розтоплення і змішування всіх компонентів разом, почніть пошарово викладати їх у форму. Дайте торту охолонути перед нарізкою.
Рецепт кокосового торта «Баунті» в домашніх умовах
Цей торт «Баунті» теж має не зовсім звичайну структуру. В його основі лежить шоколадний бісквіт, поверх якого має пудингообразная маса з кокосовою стружкою. Готовий торт покривається шоколадною глазур'ю і може подаватися відразу ж.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для кокосового пудингу:
Для глазурі:
Приготування
Перед тим, як приготувати торт «Баунті», необхідно буде зайнятися бісквітом, для якого яєчні білки збиваються до піків. Окремо збиваються і жовтки, до них попередньо підсипають цукор, а потім додають какао і розпушувач. Жовтки змішують з білковою піною і обережно всипають до них борошно, постійно і плавно перемішуючи. Перелийте тісто у покритий пергаментом деко і відправте в духовку при 180 на півгодини.
2/3 молока влийте в сотейник і почніть плавно підігрівати разом з цукром і маслом. Коли шматочки масла повністю розійдуться, всипте цукрову пудру. В останньому холодному молоці розведіть вміст сухого пудингу і додайте все до кокосової масі.
Бісквітну основу помістіть у форму і розподіліть кокосовий пудинг поверх. Дайте пудингу застигнути, після чого покрийте все шоколадною глазур'ю.
Шоколадний торт «Баунті» без випічки – рецепт
Інгредієнти:
Для основи:
Для начинки:
Приготування
Збийте Блендером до кремоподібної консистенції інгредієнти основи і начинки. Викладіть основу у форму, розрівняйте, покрийте начинкою і залиште до повного застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баунті - рецепт
Порадувати домашніх справжнім райською насолодою» неймовірно просто! Чудові цукерки «Баунті» так легко готувати, що до процесу і малюків можна
Торт «Прага» – класичний рецепт
Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити
Празький торт – рецепт
Чудовий шоколадний бісквіт, ніжний вершковий крем і ароматний абрикосова просочення - в цьому весь класичний празький торт! Пропонуємо два
Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
Баунті в домашніх умовах
Баунті - неймовірно смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і малята. Але ось проблема - магазинні шоколадні батончики містять безліч непотрібних