Баунті в домашніх умовах
Батончики Баунті - справжнє «райська насолода» для будь-якого ласуни, а Баунті приготовлені вдома смачніше і дешевше покупного ласощі. Щоб порадувати себе і частуванням гостей до чаю давайте розберемося, як приготувати Баунті самостійно.
Плюс домашнього рецепта полягає в його натуральності та універсальності: з інгредієнти можна замінити і урізноманітнити за власним смаком. Експериментуйте з видами шоколаду, розмірами і формою батончиків, загалом, дайте волю своїй фантазії.
Інгредієнти:
вершки (20% жирності) - 200 мл;
кокосова стружка - 200 г;
шоколад - 300 г;
цукор-пісок - 85 м;
вершкове масло - 50 р.
Приготування
На маленький вогонь ставимо вершки, цукор і масло, тримаємо на плиті, помішуючи, поки всі інгредієнти не змішаються.
Знімаємо нашу суміш з вогню і додаємо кокосову стружку. Гарненько вимішуємо до однорідності.
Беремо будь-яку ємність і вистилаємо її зсередини харчовою плівкою. Зверху викладаємо кокосову масу, так щоб товщина шару становила приблизно 2 - 25 см. Добре утрамбовуємо наше майбутнє домашнє баунті і ставимо все в морозилку на 30 хвилин.
Після закінчення часу акуратно дістаємо кокосову суміш з форми, обережно потягнувши за краї плівки.
Перед тим як зробити наші Баунті глазурованими, нарізаємо їх на брусочки довжиною близько 6 див. Руками надайте форму магазинних батончиків: заокруглюйте краю, трохи сплющена брусочки.
Шоколад ламаємо на дрібні шматочки, додаємо 50 грам вершкового масла і столову ложку вершків. Ставимо на киплячу водяну баню. Якщо у вас є кухонний термометр, слідкуйте, щоб температура шоколаду не перевищувала 45°С, інакше він буде грудкуватим і швидко схопиться. Якщо ні, тоді просто дивіться за ним уважніше.
Батончики викладаємо на вилку і занурюємо в шоколад, можна додатково поливати шоколад ложкою зверху. Також зручно скористатися для цієї мети ґратами, або лопаткою для смаження з отворами.
Глазурований батончики викладаємо на харчову плівку, поки шоколад не застигне. І ось як виглядають готові батончики:
Як зробити класичний Баунті будинку, ми розібралися, однак при бажанні ви можете урізноманітнити рецепт, додавши в коксову стружку згущене молоко, харчовий барвник, або горіхи, а також зробити кульки Баунті вкриті білим або чорним шоколадом. Таке ласощі ідеально підійде до чашки кави, чаю або навіть до келиху шампанського.
Як приготувати Баунті будинку?
Плюс домашнього рецепта полягає в його натуральності та універсальності: з інгредієнти можна замінити і урізноманітнити за власним смаком. Експериментуйте з видами шоколаду, розмірами і формою батончиків, загалом, дайте волю своїй фантазії.
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити класичний Баунті будинку, ми розібралися, однак при бажанні ви можете урізноманітнити рецепт, додавши в коксову стружку згущене молоко, харчовий барвник, або горіхи, а також зробити кульки Баунті вкриті білим або чорним шоколадом. Таке ласощі ідеально підійде до чашки кави, чаю або навіть до келиху шампанського.
Рекомендуємо добрі рецепти
Батончики мюслі - рецепт
Якщо ваше чадо ні дня не може прожити без солодощів, запропонуйте замінити шкідливі цукерки на корисні і смачні батончики мюслі. Дитина навряд чи
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
Шоколадне масло в домашніх умовах
Шоколадне масло - смачний продукт, який обожнюють і дорослі, і діти. Приготоване в домашніх умовах воно не містить консервантів, ароматизаторів і
Сирний сирок - рецепт
Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї
Домашній «Твікс»
Всі люблять магазинні батончики Твікс, однак не кожна мама зважиться придбати цю солодкість своїй дитині. Але ж потрібно запропонувати йому
Кокосове печиво
Кокосове печиво - ласощі незвичайне і дуже смачне. Всі любителі солодкого просто зобов'язані спробувати приготувати і поїсти такий десерт. Для цього