Ягідний торт
Пропонуємо рецепти приготування ягідного торта, за яким вироби виходять неймовірно ніжними, легкими і просто дуже смачними.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно 160 г;
сир – 110 г;
олія соняшникова або оливкова рафінована – 55 мл;
цукровий пісок – 60 г;
яйце відбірне – 1 шт.;
порошок какао – 30 г;
розпушувач – 10 г;
Для сирно-ягідного суфле:
сир – 420 г;
смородина або інші ягоди – 320 г;
згущене молоко – 400 р;
добірні курячі яйця – 4 шт.
Приготування
Тортик за цим рецептом виходить тришаровим і трибарвним. Першим шаром і основою виробу буде шоколадний корж з сирного тіста. Для його приготування розтираємо з цукром, соняшниковою олією без запаху і яйцем сир, після чого вмішуємо в отриману масу просіяне борошно, порошок какао і розпушувач. Тепер зволоженими руками викладаємо тісто в роз'ємну форму, дно якої застелем попередньо пергаментным листом, а боковини змастимо маслом і сформуємо по стінках невеликі від п'яти до десяти міліметрів бортики. Це дозволить отримати більш рівну поверхню коржа, так як під час випікання тісто по центру трохи підніметься. Робимо в тесті кілька проколів виделкою і ставимо хвилин на п'ятнадцять в прогріту до 185 градусів духовку.
За цей час приготуємо два інших шару для торта. Відокремлюємо жовтки від білків і розтираємо їх з сиром і половиною порції згущеного молока. Збиваємо отриману суміш до пишноти протягом семи хвилин і беремося за білки. В окремому посуді збиваємо їх до піків, додавши в процесі щіпку солі.
Для третього шару розбиваємо в блендері ягоди з другою порцією згущеного молока і вводимо в отримане пюре білки.
По готовності викладаємо на корж сирну масу, а на неї ягідно-білкову суміш і відправляємо торт ще на п'ятдесят хвилин випікатися при тій же температурі.
По готовності дістаємо виріб з духовки не відразу, а даємо йому трохи охолонути спочатку в духовці, потім на столі до кімнатної температури, а пізніше в холодильнику, знявши перед цим боки форми.
Перед подачею прикрашаємо тортик по своєму смаку, розрізаємо на порції і насолоджуємося.
Інгредієнти:
готовий бісквітний корж – 1 шт.;
ягідний мікс – 650 г;
пудинг ванільний – 1 пакет;
молоко – 510 мл;
желатин – 65 г;
м'який сир, маскарпоне – 255 г;
цукрова пудра – 280 м;
вершки жирні – 510 мл;
сік ягідний або фруктовий без м'якоті – 510 мл;
цукор ванільний – 25 г;
заливка для торта готова – 1 пакет;
Приготування
Для приготування торта спочатку замочуємо желатинові гранули в прохолодній воді згідно з інструкцією. Вершки збиваємо в підходящої посудині до піків і беремося за приготування пудингу. Змішуємо вміст пачки з половиною цукрової пудри, додаємо півсклянки молока і розбиваємо грудочки віночком. Іншу порцію молока прогріваємо до кипіння, вливаємо підготовлену суміш пудингу з молоком і цукром і при безперервному помішуванні даємо масі знову закипіти. Залишаємо ємність з готовою пудингом остигати.
Тепер з'єднуємо маскарпоне або м'який сир з пудрою, що залишилася, збиваємо трохи, після чого вводимо пудинг і ще раз пробиваємо міксером до однорідності і пишності. Розчиняємо желатин на водяній бані і вливаємо в процесі збивання в сирну суміш з пудингом. З'єднуємо отриману масу з вершками, додаємо половину
ягід і акуратно розмішуємо.
Для приготування торта ми будемо також використовувати готовий бісквітний корж. Його можна придбати в будь-якому великому супермаркеті. Як правило, вони продаються по дві або три штуки в упаковці, нам знадобиться тільки один. Поміщаємо його в роз'ємну форму і заливаємо приготовленим кремом. Ставимо форму в холодильник застигати, а тим часом готуємо заливку. Змішуємо в каструлі заливку для торта з соком і ставимо на вогонь. Прогріваємо, суміш, помішуючи, до кипіння і даємо їй охолонути.
Тепер викладаємо поверх торта ягоди, заливаємо заливкою і ставимо в холодильник до повного застигання.
Простий сирно-ягідний торт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для сирно-ягідного суфле:
Приготування
Тортик за цим рецептом виходить тришаровим і трибарвним. Першим шаром і основою виробу буде шоколадний корж з сирного тіста. Для його приготування розтираємо з цукром, соняшниковою олією без запаху і яйцем сир, після чого вмішуємо в отриману масу просіяне борошно, порошок какао і розпушувач. Тепер зволоженими руками викладаємо тісто в роз'ємну форму, дно якої застелем попередньо пергаментным листом, а боковини змастимо маслом і сформуємо по стінках невеликі від п'яти до десяти міліметрів бортики. Це дозволить отримати більш рівну поверхню коржа, так як під час випікання тісто по центру трохи підніметься. Робимо в тесті кілька проколів виделкою і ставимо хвилин на п'ятнадцять в прогріту до 185 градусів духовку.
За цей час приготуємо два інших шару для торта. Відокремлюємо жовтки від білків і розтираємо їх з сиром і половиною порції згущеного молока. Збиваємо отриману суміш до пишноти протягом семи хвилин і беремося за білки. В окремому посуді збиваємо їх до піків, додавши в процесі щіпку солі.
Для третього шару розбиваємо в блендері ягоди з другою порцією згущеного молока і вводимо в отримане пюре білки.
По готовності викладаємо на корж сирну масу, а на неї ягідно-білкову суміш і відправляємо торт ще на п'ятдесят хвилин випікатися при тій же температурі.
По готовності дістаємо виріб з духовки не відразу, а даємо йому трохи охолонути спочатку в духовці, потім на столі до кімнатної температури, а пізніше в холодильнику, знявши перед цим боки форми.
Перед подачею прикрашаємо тортик по своєму смаку, розрізаємо на порції і насолоджуємося.
Бісквітний торт «Ягідна поляна» без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування торта спочатку замочуємо желатинові гранули в прохолодній воді згідно з інструкцією. Вершки збиваємо в підходящої посудині до піків і беремося за приготування пудингу. Змішуємо вміст пачки з половиною цукрової пудри, додаємо півсклянки молока і розбиваємо грудочки віночком. Іншу порцію молока прогріваємо до кипіння, вливаємо підготовлену суміш пудингу з молоком і цукром і при безперервному помішуванні даємо масі знову закипіти. Залишаємо ємність з готовою пудингом остигати.
Тепер з'єднуємо маскарпоне або м'який сир з пудрою, що залишилася, збиваємо трохи, після чого вводимо пудинг і ще раз пробиваємо міксером до однорідності і пишності. Розчиняємо желатин на водяній бані і вливаємо в процесі збивання в сирну суміш з пудингом. З'єднуємо отриману масу з вершками, додаємо половину

Для приготування торта ми будемо також використовувати готовий бісквітний корж. Його можна придбати в будь-якому великому супермаркеті. Як правило, вони продаються по дві або три штуки в упаковці, нам знадобиться тільки один. Поміщаємо його в роз'ємну форму і заливаємо приготовленим кремом. Ставимо форму в холодильник застигати, а тим часом готуємо заливку. Змішуємо в каструлі заливку для торта з соком і ставимо на вогонь. Прогріваємо, суміш, помішуючи, до кипіння і даємо їй охолонути.
Тепер викладаємо поверх торта ягоди, заливаємо заливкою і ставимо в холодильник до повного застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Абрикосовий торт
В пору ягідно-фруктового достатку хочеться творити незвичайні частування і радувати рідних новими, дивно смачними десертами. Спробуйте зробити

Торт «Нутелла»
Дивно солодкий з пізнаваним смаком торт, пропонуємо зробити за описаним рецептом. Розповімо, як створити шалено смачне частування для малюків і

Торт з бісквітних коржів
Десерти з ніжного, пишного бісквіта, неодмінно приречені на успіх. Ця основа завжди дивним чином перетворює ласощі. І далі ми запропонуємо два

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Торт з полуницею та маскарпоне
Іноді так хочеться до чаю яскравого, смачного і соковитого тортика! Саме полуниця ідеально підходить для такої випічки. Торт з полуницею та

Торт з малиною
Торт з малиною - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. Варіантів такого ласощі множини. Ми пропонуємо вам у нашій статті