Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Нутелла»

Торт «Нутелла»

21-09-2016, 15:52
971
Торт «Нутелла»
Пропонуємо приготувати неймовірно смачний шоколадний торт «Нутелла» зі складним кремом на основі масла, згущеного молока і заварний суміші з молока або ж скористатися простим рецептом десерту без випічки з пасти «Нутелла», кисломолочного сиру та готового печива. Кожен варіант по-своєму гарний і гідний вашої уваги.

Як приготувати торт «Нутелла» - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно просеянная – 880 г;

  • квітковий мед – 90 г;

  • масло селянське вершкове – 95 г;

  • цукровий пісок – 360 г;

  • яйце куряче добірне – 5 шт.;

  • порошок какао – 140 г;

  • сода – 10 г;

  • оцет яблучний – 35 мл;


  • Для крему:

  • яйце куряче добірне – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 240 г;

  • борошно пшеничне – 80 г;

  • вершкове селянське масло – 390 г;

  • кукурудзяний крохмаль – 160 г;

  • молоко незбиране – 990 мл;

  • молоко згущене – 370 г;

  • цукор ванільний – 20 р.


  • Приготування
    Спочатку зваримо заварний крем. Для цього збиваємо яйце з ванільним і звичайним цукром, після чого додаємо борошно і крохмаль, вливаємо молоко і при безперервному помішуванні за допомогою віночка прогріваємо суміш до загустіння. Для тіста збиваємо яйця до піни з цукром і квітковим медом, після чого вводимо гашену соду, додаємо масло м'яке і добре збиваємо. Тепер маємо заготовку на водяній бані і прогріваємо при безперервному помішуванні протягом семи хвилин. Далі вмішуємо в основу тесту порошок какао і просіяне борошно, поділяємо загальний борошняний ком на шість частин, розкачуємо кожну до бажаної товщини на пергаментному аркуші і випікаємо в прогрітій до 185 градусів духовці за три-п'ять хвилин.
    Змішуємо в мисці масло м'яке і згущене молоко, збиваємо добре, після чого додаємо заварний крем і ще раз збиваємо. Промазуємо готовим кремом остиглі коржі (крім верхнього), накладаючи їх один на інший, і ставимо на полицю холодильника на кілька годин. Просочений тортик розрізаємо на смуги, перевертаємо їх зрізом вгору і додатково нарізаємо ромбиками або прямокутниками. Подаємо шоколадний торт «Нутелла» з білим кремом, ефектно уклавши на блюдо зрізами вгору.

    Торт без випічки печива і нутелла


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • печиво пісочне – 260 г;

  • нутелла – 35 г;

  • масло селянське вершкове – 110 г;


  • Для крему:

  • нутелла – 370 г;
  • Торт «Нутелла»

  • м'який вершковий сир сирний – 495 г;

  • горіхи подрібнені для оформлення.


  • Приготування
    Приготувати такий торт з нутеллою надзвичайно просто. Змочений трохи у воді печиво подрібнюємо в крихту. Нутеллу з'єднуємо з маслом і розтоплюємо масу в СВЧ печі, після чого додаємо до крихти з печива, перемішуємо і викладаємо в роз'ємну форму, формуючи бортики. М'який сирний сир з'єднуємо з нутеллою і трохи збиваємо міксером до однорідності. Викладаємо отриману масу у форму на корж з печива, розрівнюємо, посипаємо горішками і даємо трохи просочитися.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
    Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
    Крем з вершкового сиру
    Крем з вершкового сиру
    Наповнити незвичайним смаком навіть самий незвичайний торт допоможе простий крем на основі легкого вершкового сиру. Спробуйте вразити гостей напрочуд
    Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт
    Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт
    Такий торт напевно багато готували ще в дитинстві. Порадуйте тепер своїх малюків цим незрівнянним ласощами, яке, до речі вони можу допомогти вам
    Ягідний торт
    Ягідний торт
    Встигніть в сезон дозрівання різноманітних ягід посидіти на кухні, створюючи незвичайні десерти. Далі підкажемо кілька цікавих варіацій торта,
    Торт без випічки печива зі згущеним молоком
    Торт без випічки печива зі згущеним молоком
    Рецепти в цій статті стануть у пригоді кожній господині, адже часом гості приходять несподівано або малюки просять новий тортик і швидше. Розповімо,
    Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
    Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
    Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.