Торт «Нутелла»
Пропонуємо приготувати неймовірно смачний шоколадний торт «Нутелла» зі складним кремом на основі масла, згущеного молока і заварний суміші з молока або ж скористатися простим рецептом десерту без випічки з пасти «Нутелла», кисломолочного сиру та готового печива. Кожен варіант по-своєму гарний і гідний вашої уваги.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно просеянная – 880 г;
квітковий мед – 90 г;
масло селянське вершкове – 95 г;
цукровий пісок – 360 г;
яйце куряче добірне – 5 шт.;
порошок какао – 140 г;
сода – 10 г;
оцет яблучний – 35 мл;
Для крему:
яйце куряче добірне – 1 шт.;
цукровий пісок – 240 г;
борошно пшеничне – 80 г;
вершкове селянське масло – 390 г;
кукурудзяний крохмаль – 160 г;
молоко незбиране – 990 мл;
молоко згущене – 370 г;
цукор ванільний – 20 р.
Приготування
Спочатку зваримо заварний крем. Для цього збиваємо яйце з ванільним і звичайним цукром, після чого додаємо борошно і крохмаль, вливаємо молоко і при безперервному помішуванні за допомогою віночка прогріваємо суміш до загустіння. Для тіста збиваємо яйця до піни з цукром і квітковим медом, після чого вводимо гашену соду, додаємо масло м'яке і добре збиваємо. Тепер маємо заготовку на водяній бані і прогріваємо при безперервному помішуванні протягом семи хвилин. Далі вмішуємо в основу тесту порошок какао і просіяне борошно, поділяємо загальний борошняний ком на шість частин, розкачуємо кожну до бажаної товщини на пергаментному аркуші і випікаємо в прогрітій до 185 градусів духовці за три-п'ять хвилин.
Змішуємо в мисці масло м'яке і згущене молоко, збиваємо добре, після чого додаємо заварний крем і ще раз збиваємо. Промазуємо готовим кремом остиглі коржі (крім верхнього), накладаючи їх один на інший, і ставимо на полицю холодильника на кілька годин. Просочений тортик розрізаємо на смуги, перевертаємо їх зрізом вгору і додатково нарізаємо ромбиками або прямокутниками. Подаємо шоколадний торт «Нутелла» з білим кремом, ефектно уклавши на блюдо зрізами вгору.
Інгредієнти:
Для тіста:
печиво пісочне – 260 г;
нутелла – 35 г;
масло селянське вершкове – 110 г;
Для крему:
нутелла – 370 г;
м'який вершковий сир сирний – 495 г;
горіхи подрібнені для оформлення.
Приготування
Приготувати такий торт з нутеллою надзвичайно просто. Змочений трохи у воді печиво подрібнюємо в крихту. Нутеллу з'єднуємо з маслом і розтоплюємо масу в СВЧ печі, після чого додаємо до крихти з печива, перемішуємо і викладаємо в роз'ємну форму, формуючи бортики. М'який сирний сир з'єднуємо з нутеллою і трохи збиваємо міксером до однорідності. Викладаємо отриману масу у форму на корж з печива, розрівнюємо, посипаємо горішками і даємо трохи просочитися.
Як приготувати торт «Нутелла» - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Спочатку зваримо заварний крем. Для цього збиваємо яйце з ванільним і звичайним цукром, після чого додаємо борошно і крохмаль, вливаємо молоко і при безперервному помішуванні за допомогою віночка прогріваємо суміш до загустіння. Для тіста збиваємо яйця до піни з цукром і квітковим медом, після чого вводимо гашену соду, додаємо масло м'яке і добре збиваємо. Тепер маємо заготовку на водяній бані і прогріваємо при безперервному помішуванні протягом семи хвилин. Далі вмішуємо в основу тесту порошок какао і просіяне борошно, поділяємо загальний борошняний ком на шість частин, розкачуємо кожну до бажаної товщини на пергаментному аркуші і випікаємо в прогрітій до 185 градусів духовці за три-п'ять хвилин.
Змішуємо в мисці масло м'яке і згущене молоко, збиваємо добре, після чого додаємо заварний крем і ще раз збиваємо. Промазуємо готовим кремом остиглі коржі (крім верхнього), накладаючи їх один на інший, і ставимо на полицю холодильника на кілька годин. Просочений тортик розрізаємо на смуги, перевертаємо їх зрізом вгору і додатково нарізаємо ромбиками або прямокутниками. Подаємо шоколадний торт «Нутелла» з білим кремом, ефектно уклавши на блюдо зрізами вгору.
Торт без випічки печива і нутелла
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:

Приготування
Приготувати такий торт з нутеллою надзвичайно просто. Змочений трохи у воді печиво подрібнюємо в крихту. Нутеллу з'єднуємо з маслом і розтоплюємо масу в СВЧ печі, після чого додаємо до крихти з печива, перемішуємо і викладаємо в роз'ємну форму, формуючи бортики. М'який сирний сир з'єднуємо з нутеллою і трохи збиваємо міксером до однорідності. Викладаємо отриману масу у форму на корж з печива, розрівнюємо, посипаємо горішками і даємо трохи просочитися.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною

Крем з вершкового сиру
Наповнити незвичайним смаком навіть самий незвичайний торт допоможе простий крем на основі легкого вершкового сиру. Спробуйте вразити гостей напрочуд

Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт
Такий торт напевно багато готували ще в дитинстві. Порадуйте тепер своїх малюків цим незрівнянним ласощами, яке, до речі вони можу допомогти вам

Ягідний торт
Встигніть в сезон дозрівання різноманітних ягід посидіти на кухні, створюючи незвичайні десерти. Далі підкажемо кілька цікавих варіацій торта,

Торт без випічки печива зі згущеним молоком
Рецепти в цій статті стануть у пригоді кожній господині, адже часом гості приходять несподівано або малюки просять новий тортик і швидше. Розповімо,

Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.