Пісний пиріг з варенням

Рецепт пісного пирога з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем в глибоку миску. Духовку запалюємо і розігріваємо до температури 185 градусів. Форму для випічки промазуємо маслом і ставимо в духову шафу. Вишневий сироп змішати з цукровим піском, вливаємо рослинне масло і перемішуємо. Додаємо теплу воду, додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Тепер переливаємо його акуратно в теплу форму і розкидаємо по поверхні вишні без кісточок. Випікаємо пиріг 40 хвилин ,а потім перевіряємо готовність зубочисткою, охолоджуємо і подаємо ласощі до столу, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою. Ось і все, смачний і незвичайний пісний пиріг з вишневим варенням готовий!
Пісний пиріг на чайній заварці з варенням
Інгредієнти:
Приготування
У мисці з'єднуємо спочатку всі сухі інгредієнти: цукор, борошно і гашену оцтом харчову соду. Потім додаємо варення, вливаємо олію, холодний чай і замішуємо густе тісто. Виливаємо його у форму для випічки і відправляємо на 35 хвилин в розігріту духовку. Гарячий пісний пиріг з варенням посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо фруктами.
Пісний дріжджовий пиріг з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розводимо в тепленькій воді, додаємо трохи борошна, ложку цукру і розмішуємо. Окремо з'єднуємо залишився цукровий пісок, ванілін, терту цедру, а потім вводимо все це в тісто. Додаємо решту борошно, масло і ретельно вимішуємо. Через 1 годину розкачуємо тісто на столі, розрізаємо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на дно квадратної форми, змазані рослинним маслом. Тепер промазуємо поверхню варенням, посипаємо рубаними горіхами і зверху викладаємо сіточку з тіста, що залишилося, порізаного на смужки. Випікаємо пісний відкритий пиріг з варенням 30 хвилин до зарум'янювання.
Пісний тертий пиріг з варенням
Інгредієнти:
Приготування

Змішуємо борошно з панірувальними сухарями. Потім додаємо рослинне масло, додаємо розпушувач і перемішуємо. Воду підігріваємо до теплого стану, додаємо ванілін і поступово втручається розчин у борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто, ділимо його на 2 половинки і прибираємо на деякий час в холодильник. Форму для випічки застеляємо кулінарної папером, зверху розподіляємо одну частину тіста і формуємо невисокі бортики. Викладаємо апельсинове варення і зверху посипаємо рясно натертим на крупній тертці залишився шматок тіста. Випікаємо пиріг при температурі 185 градусів 25 хвилин і перед подачею нарізаємо на порційні шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з вишневим варенням
Найшвидшим і, безсумнівно, безпрограшним варіантом порадувати рідних домашньою випічкою є приготування чудового пирога з чудовим наповненням з

Пиріг з яблучним варенням
Урізноманітнити сімейне чаювання можна, приготувавши простий, але неодмінно чудовий пиріг з смачним наповненням з звичайного яблучного варення. Далі

Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати

Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого

Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з

Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам