Пісний пиріг з варенням
Під час посту шалено хочеться з'їсти щось смачненьке. Щоб не обмежувати себе сухарями і сухим печивом, пропонуємо приготувати пісний пиріг з варенням, а як його зробити правильно і смачно, ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
вишневе варення без ягід – 115 г;
цукор – 105 г;
масло рослинне – 105 мл;
вишня з варення без кісточок – 5 ст. ложок;
борошно – 455 г;
вода фільтрована – 105 мл;
розпушувач для тіста;
цукрова пудра;
кориця мелена – щіпка.
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем в глибоку миску. Духовку запалюємо і розігріваємо до температури 185 градусів. Форму для випічки промазуємо маслом і ставимо в духову шафу. Вишневий сироп змішати з цукровим піском, вливаємо рослинне масло і перемішуємо. Додаємо теплу воду, додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Тепер переливаємо його акуратно в теплу форму і розкидаємо по поверхні вишні без кісточок. Випікаємо пиріг 40 хвилин ,а потім перевіряємо готовність зубочисткою, охолоджуємо і подаємо ласощі до столу, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою. Ось і все, смачний і незвичайний пісний пиріг з вишневим варенням готовий!
Інгредієнти:
чорний чай – 215 мл;
масло рослинне – 35 мл;
цукор – 205 г;
ягідне варення – 3 ст. ложки;
борошно – 605 г;
цукрова пудра , фрукти – для прикраси;
сода – щіпка;
оцет столовий.
Приготування
У мисці з'єднуємо спочатку всі сухі інгредієнти: цукор, борошно і гашену оцтом харчову соду. Потім додаємо варення, вливаємо олію, холодний чай і замішуємо густе тісто. Виливаємо його у форму для випічки і відправляємо на 35 хвилин в розігріту духовку. Гарячий пісний пиріг з варенням посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо фруктами.
Інгредієнти:
борошно – 405 г;
вода кип'ячена – 305 мл;
сухі дріжджі миттєві – 10 г;
масло рослинне – 40 мл;
цукор – 110 г;
ванілін – на смак;
полуничне варення – 215 мл;
волоські горіхи – за смаком;
лимонна цедра.
Приготування
Дріжджі розводимо в тепленькій воді, додаємо трохи борошна, ложку цукру і розмішуємо. Окремо з'єднуємо залишився цукровий пісок, ванілін, терту цедру, а потім вводимо все це в тісто. Додаємо решту борошно, масло і ретельно вимішуємо. Через 1 годину розкачуємо тісто на столі, розрізаємо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на дно квадратної форми, змазані рослинним маслом. Тепер промазуємо поверхню варенням, посипаємо рубаними горіхами і зверху викладаємо сіточку з тіста, що залишилося, порізаного на смужки. Випікаємо пісний відкритий пиріг з варенням 30 хвилин до зарум'янювання.
Інгредієнти:
апельсинове варення – 6 ст. ложок;
вода – 85 мл;
масло рослинне – 70 мл;
борошно – 305 м;
сухарі панірувальні – 105 г;
розпушувач тіста – 1 ч. ложка;
цукор – 105 г;
ванілін – 1 пакетик.
Приготування
Змішуємо борошно з панірувальними сухарями. Потім додаємо рослинне масло, додаємо розпушувач і перемішуємо. Воду підігріваємо до теплого стану, додаємо ванілін і поступово втручається розчин у борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто, ділимо його на 2 половинки і прибираємо на деякий час в холодильник. Форму для випічки застеляємо кулінарної папером, зверху розподіляємо одну частину тіста і формуємо невисокі бортики. Викладаємо апельсинове варення і зверху посипаємо рясно натертим на крупній тертці залишився шматок тіста. Випікаємо пиріг при температурі 185 градусів 25 хвилин і перед подачею нарізаємо на порційні шматочки.
Рецепт пісного пирога з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо з розпушувачем в глибоку миску. Духовку запалюємо і розігріваємо до температури 185 градусів. Форму для випічки промазуємо маслом і ставимо в духову шафу. Вишневий сироп змішати з цукровим піском, вливаємо рослинне масло і перемішуємо. Додаємо теплу воду, додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Тепер переливаємо його акуратно в теплу форму і розкидаємо по поверхні вишні без кісточок. Випікаємо пиріг 40 хвилин ,а потім перевіряємо готовність зубочисткою, охолоджуємо і подаємо ласощі до столу, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою. Ось і все, смачний і незвичайний пісний пиріг з вишневим варенням готовий!
Пісний пиріг на чайній заварці з варенням
Інгредієнти:
Приготування
У мисці з'єднуємо спочатку всі сухі інгредієнти: цукор, борошно і гашену оцтом харчову соду. Потім додаємо варення, вливаємо олію, холодний чай і замішуємо густе тісто. Виливаємо його у форму для випічки і відправляємо на 35 хвилин в розігріту духовку. Гарячий пісний пиріг з варенням посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо фруктами.
Пісний дріжджовий пиріг з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розводимо в тепленькій воді, додаємо трохи борошна, ложку цукру і розмішуємо. Окремо з'єднуємо залишився цукровий пісок, ванілін, терту цедру, а потім вводимо все це в тісто. Додаємо решту борошно, масло і ретельно вимішуємо. Через 1 годину розкачуємо тісто на столі, розрізаємо на 2 нерівні частини і велику викладаємо на дно квадратної форми, змазані рослинним маслом. Тепер промазуємо поверхню варенням, посипаємо рубаними горіхами і зверху викладаємо сіточку з тіста, що залишилося, порізаного на смужки. Випікаємо пісний відкритий пиріг з варенням 30 хвилин до зарум'янювання.
Пісний тертий пиріг з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо борошно з панірувальними сухарями. Потім додаємо рослинне масло, додаємо розпушувач і перемішуємо. Воду підігріваємо до теплого стану, додаємо ванілін і поступово втручається розчин у борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто, ділимо його на 2 половинки і прибираємо на деякий час в холодильник. Форму для випічки застеляємо кулінарної папером, зверху розподіляємо одну частину тіста і формуємо невисокі бортики. Викладаємо апельсинове варення і зверху посипаємо рясно натертим на крупній тертці залишився шматок тіста. Випікаємо пиріг при температурі 185 градусів 25 хвилин і перед подачею нарізаємо на порційні шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з вишневим варенням
Найшвидшим і, безсумнівно, безпрограшним варіантом порадувати рідних домашньою випічкою є приготування чудового пирога з чудовим наповненням з
Пиріг з яблучним варенням
Урізноманітнити сімейне чаювання можна, приготувавши простий, але неодмінно чудовий пиріг з смачним наповненням з звичайного яблучного варення. Далі
Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам