Як спекти пиріжки?
Якщо ви - любителі домашньої випічки, ця стаття для вас. Адже нижче ми розповімо, як самостійно спекти смачні пиріжки.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 650 г;
куряче яйце велике – 1 шт.;
пісок цукровий – 45 г;
м'яке вершкове масло натуральне – 70 г;
вода тепла – 290 мл;
пресовані дріжджі – 45 г;
сіль.
Для змащування верху:
вершки – 1 ч. ложка;
яйце велике – 1 шт.
Приготування
Свіжі дріжджі розчиняємо в тепленькій воді, кладемо цукор і добре розмішуємо. Додаємо збите яйце. Змішуємо борошно з дрібкою солі і висипаємо в миску. Замішуємо тісто, потихеньку вмішуючи вершкове масло. Залишаємо тісто для підйому години на 2. Потім ділимо його на невеликі рівні шматочки. Далі кожен шматочок розкачуємо, в центр кладемо начинку і формуємо пиріжок. Поміщаємо заготовки на деко, накриваємо плівкою, злегка припудривши її борошном, і залишаємо ще хвилин на 40. Вже перед випічкою змащуємо верх яйцем, збитим з вершками. При 210 градусах випікаємо пиріжки близько 15-17 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 2 склянки;
олія без запаху – 850 мл;
вода – 90 мл;
сіль;
білокачанна капуста – 450 г;
морква – 115 р.
Приготування
З попередньо просіяного борошна, солі, води та олії замішуємо мягенькое тісто. Ділимо його на 14 частин. Кожен шматочок дуже тоненько розкачуємо і на край кладемо начинку, для якої нашатковану капусту пасеруємо на сковороді разом з цибулею та морквою до готовності. За смаком її можна злегка підсолити, додати трохи цукру і томатної пасти. А можна обійтися і без томату, а для легкої кислинки додати пару крапель лимонного соку. Акуратно загортаємо начинку в тісто. Змащуємо верх яйцем і випікаємо при 200 градусах близько півгодини.
Інгредієнти:
пісок цукровий – 25 г;
борошно просеянная пшеничне – 4 склянки;
вода – 2 склянки;
дріжджі свіжі – 45 г;
сіль;
рослинна рафінована олія – 55 мл
Приготування
Стакан води, кип'ятимо. У другому склянці теплої води розводимо дріжджі, кладемо цукор, трохи солі і вливаємо олію. Окремо просіваємо борошно, додаємо дріжджову суміш і перемішуємо. Зверху виливаємо склянку окропу і швиденько розмішуємо тісто. Має вийти м'яке тісто. Далі ділимо його на рівні шматочки по 50 г кожна. Розкачуємо їх в тоненькі коржі, покласти начинку і ліпимо пиріжки. Випікаємо їх близько 25 хвилин при 190 градусах.
Як спекти пиріжки в духовці?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для змащування верху:
Приготування
Свіжі дріжджі розчиняємо в тепленькій воді, кладемо цукор і добре розмішуємо. Додаємо збите яйце. Змішуємо борошно з дрібкою солі і висипаємо в миску. Замішуємо тісто, потихеньку вмішуючи вершкове масло. Залишаємо тісто для підйому години на 2. Потім ділимо його на невеликі рівні шматочки. Далі кожен шматочок розкачуємо, в центр кладемо начинку і формуємо пиріжок. Поміщаємо заготовки на деко, накриваємо плівкою, злегка припудривши її борошном, і залишаємо ще хвилин на 40. Вже перед випічкою змащуємо верх яйцем, збитим з вершками. При 210 градусах випікаємо пиріжки близько 15-17 хвилин.
Як спекти пиріжки з капустою?
Інгредієнти:
Приготування
З попередньо просіяного борошна, солі, води та олії замішуємо мягенькое тісто. Ділимо його на 14 частин. Кожен шматочок дуже тоненько розкачуємо і на край кладемо начинку, для якої нашатковану капусту пасеруємо на сковороді разом з цибулею та морквою до готовності. За смаком її можна злегка підсолити, додати трохи цукру і томатної пасти. А можна обійтися і без томату, а для легкої кислинки додати пару крапель лимонного соку. Акуратно загортаємо начинку в тісто. Змащуємо верх яйцем і випікаємо при 200 градусах близько півгодини.
Як спекти пиріжки з дріжджового заварного тіста?
Інгредієнти:
Приготування
Стакан води, кип'ятимо. У другому склянці теплої води розводимо дріжджі, кладемо цукор, трохи солі і вливаємо олію. Окремо просіваємо борошно, додаємо дріжджову суміш і перемішуємо. Зверху виливаємо склянку окропу і швиденько розмішуємо тісто. Має вийти м'яке тісто. Далі ділимо його на рівні шматочки по 50 г кожна. Розкачуємо їх в тоненькі коржі, покласти начинку і ліпимо пиріжки. Випікаємо їх близько 25 хвилин при 190 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Пиріжки з яйцем і зеленню
Хорошим варіантом для наповнення пиріжків з будь основи стане суміш вареного яйця і різноманітної зелені. Такі вироби виходять особливо смачними і
Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді
Для любителів смачних домашніх пиріжків пропонуємо прості рецепти, які напевно припадуть до душі кожному. Розповімо, як посмажити на звичайній
Тісто для пирога з варенням
Позбутися від залежалась баночки варення рекомендуємо самим правильним способом, приготувавши чудову випічку з таким смачним, солодким наповненням. І
Смажені пиріжки з дріжджового тіста на сковороді
Смажені дріжджові пиріжки - це чудовий спосіб порадувати рідних смачною стравою. Далі запропонуємо кілька нових і досить цікавих рецептів
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам