Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як спекти пиріжки?

Як спекти пиріжки?

21-09-2016, 15:36
472
Як спекти пиріжки?
Якщо ви - любителі домашньої випічки, ця стаття для вас. Адже нижче ми розповімо, як самостійно спекти смачні пиріжки.

Як спекти пиріжки в духовці?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 650 г;

  • куряче яйце велике – 1 шт.;

  • пісок цукровий – 45 г;

  • м'яке вершкове масло натуральне – 70 г;

  • вода тепла – 290 мл;

  • пресовані дріжджі – 45 г;

  • сіль.


  • Для змащування верху:

  • вершки – 1 ч. ложка;

  • яйце велике – 1 шт.


  • Приготування
    Свіжі дріжджі розчиняємо в тепленькій воді, кладемо цукор і добре розмішуємо. Додаємо збите яйце. Змішуємо борошно з дрібкою солі і висипаємо в миску. Замішуємо тісто, потихеньку вмішуючи вершкове масло. Залишаємо тісто для підйому години на 2. Потім ділимо його на невеликі рівні шматочки. Далі кожен шматочок розкачуємо, в центр кладемо начинку і формуємо пиріжок. Поміщаємо заготовки на деко, накриваємо плівкою, злегка припудривши її борошном, і залишаємо ще хвилин на 40. Вже перед випічкою змащуємо верх яйцем, збитим з вершками. При 210 градусах випікаємо пиріжки близько 15-17 хвилин.

    Як спекти пиріжки з капустою?


    Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;

  • олія без запаху – 850 мл;

  • вода – 90 мл;

  • сіль;

  • білокачанна капуста – 450 г;

  • морква – 115 р.


  • Приготування
    З попередньо просіяного борошна, солі, води та олії замішуємо мягенькое тісто. Ділимо його на 14 частин. Кожен шматочок дуже тоненько розкачуємо і на край кладемо начинку, для якої нашатковану капусту пасеруємо на сковороді разом з цибулею та морквою до готовності. За смаком її можна злегка підсолити, додати трохи цукру і томатної пасти. А можна обійтися і без томату, а для легкої кислинки додати пару крапель лимонного соку. Акуратно загортаємо начинку в тісто. Змащуємо верх яйцем і випікаємо при 200 градусах близько півгодини.

    Як спекти пиріжки з дріжджового заварного тіста?


    Інгредієнти:

  • пісок цукровий – 25 г;

  • борошно просеянная пшеничне – 4 склянки;

  • вода – 2 склянки;

  • дріжджі свіжі – 45 г;
  • Як спекти пиріжки?

  • сіль;

  • рослинна рафінована олія – 55 мл


  • Приготування
    Стакан води, кип'ятимо. У другому склянці теплої води розводимо дріжджі, кладемо цукор, трохи солі і вливаємо олію. Окремо просіваємо борошно, додаємо дріжджову суміш і перемішуємо. Зверху виливаємо склянку окропу і швиденько розмішуємо тісто. Має вийти м'яке тісто. Далі ділимо його на рівні шматочки по 50 г кожна. Розкачуємо їх в тоненькі коржі, покласти начинку і ліпимо пиріжки. Випікаємо їх близько 25 хвилин при 190 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паска в мультиварці
    Паска в мультиварці
    Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
    Пиріжки з яйцем і зеленню
    Пиріжки з яйцем і зеленню
    Хорошим варіантом для наповнення пиріжків з будь основи стане суміш вареного яйця і різноманітної зелені. Такі вироби виходять особливо смачними і
    Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді
    Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді
    Для любителів смачних домашніх пиріжків пропонуємо прості рецепти, які напевно припадуть до душі кожному. Розповімо, як посмажити на звичайній
    Тісто для пирога з варенням
    Тісто для пирога з варенням
    Позбутися від залежалась баночки варення рекомендуємо самим правильним способом, приготувавши чудову випічку з таким смачним, солодким наповненням. І
    Смажені пиріжки з дріжджового тіста на сковороді
    Смажені пиріжки з дріжджового тіста на сковороді
    Смажені дріжджові пиріжки - це чудовий спосіб порадувати рідних смачною стравою. Далі запропонуємо кілька нових і досить цікавих рецептів
    Пиріжки з родзинками
    Пиріжки з родзинками
    Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам