Рулети з маком з дріжджового тіста

Рецепт смачного здобного рулети з маком та родзинками з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для обмазки:
Приготування
У добре теплу питну воду кладемо шматочок дріжджів, ложку цукру і трохи розтираємо все вилочкою у воді. Відставляємо цю мисочку у бік хвилин на десять. Далі додаємо сюди залишився дрібний цукор, кухонну сіль, вбиваємо свіжі курячі яйця, вливаємо олію і розтоплене вершкове масло. Максимально однорідно перемішуємо все і в процесі підливаємо молоко такої ж температури, якою була спочатку вода. Тепер також поступово підсипаємо і паралельно відразу перемішуємо по одній склянці борошно, поки не вмешаем все потрібне кількість, залишивши тільки пару горсток. Накриваємо тісто вафельним рушником і ставимо його на 40 хвилин в максимально тепле (не гаряче) місце.
Мак і світлий родзинки окремо заливаємо (повністю покриваючи) крутим окропом на 20-25 хвилин. Потім зливаємо з обох мисок воду, що залишилася, перекладаємо родзинки до маку і додаємо до неї дрібний цукор разом з білком, відокремленим від свіжого курячого яйця.
Збільшене в об'ємі дріжджове тісто, приготовлене для випічки рулети з маком та родзинками, хорошенечко обминаємо на робочій поверхні чистого, трохи притрушеного борошном столу. Потім розрізаємо його на кількість шматочків, скільки рулетів ви плануєте з нього накрутити. Кожен з них старанно розкачуємо приблизно в сантиметровий шар і намазуємо вже підготовленої смачною начинкою. Звертаємо всі рулети та викладаємо їх в рядочок на застелений пергаментним папером пекарський лист. Змащуємо поверхні рулетів жовтками яєць і виставляємо їх для випічки в духовку, прогріту до 185 градусної температури на 35 хвилин.
Рулет з маком з готового листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для начинки:
Для обмазки:
Приготування
Готове листкове тісто дістаємо з морозилки, знімаємо з нього верхній шар упаковки і залишаємо осторонь розморожуватися.
У закипаюче молоко повільно, постійно помішуючи всипаємо мак. Зводимо вогонь до мінімуму і даємо маку покипіти протягом 4-5 хвилин. Далі застеляємо друшляк вдвічі складеною марлею і відкидаємо на неї проварений мак для того щоб з нього стекли залишки молока. Поки мак ще гарячий перекладаємо його в мисочку, засипаємо цукровою пудрою і швиденько перемішуємо, при цьому як би розтираючи все ложкою.
Розтануло тісто розкладаємо на робочій поверхні стола, знімаємо з нього залишилася плівку і трохи

Рекомендуємо добрі рецепти

Булочки з маком з дріжджового тіста
Булочки з маком - незрівнянний варіант домашнього ласощі, який зачарує кожного, навіть того, хто не особливо жалує подібні десерти. Далі опишемо, як

Тісто для рулету з маком
Рулет з маком - завжди смачний і дуже ефектний варіант домашньої випічки. У статті розповімо, як підібрати ідеальну основу для такого роду ласощі.

Рулет з маком із здобного тіста
Чудовий варіант домашньої випічки - пишний, ароматний і ніжний рулет із здобного тіста. Розповімо, як таке незрівнянне ласощі наповнити прекрасною

Рулет з маком з листкового тіста
Сьогодні зовсім не складно приготувати оригінальне блюдо, не витративши на це багато часу і грошей. Більшість продуктів доступні в будь-якому

Рулет з маком - рецепт
Відтепер немає потреби купувати сухі макові рулети з невеликою кількістю начинки, адже ми навчимо вас готувати саме даний макове ласощі самостійно, і

Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: