Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з листкового тіста з сиром

Пиріг з листкового тіста з сиром

21-09-2016, 14:26
1 507
Пиріг з листкового тіста з сиром
Пиріг з листкового тіста з сиром – недорога, апетитна і дуже ніжна випічка, яка порадує всіх ваших домочадців своїм смаком і ароматом. Цей пиріг являє собою аналог популярних хачапурі, тільки готується набагато простіше і швидше. Переконайтеся в цьому самі!

Рецепт пирога з сиром з листкового тіста


Інгредієнти:

  • листкове готове тісто (дріжджове) – 455 г;

  • яйце відбірне – 1 шт.;

  • сир – 155 г;

  • кунжутне насіння – 15 р.


  • Приготування
    Тісто розкочуємо качалкою на столі в тоненький пласт. Розрізаємо його навпіл і викладаємо одну частину на деко. Щедро присипаємо подрібненим на тертці сиром і накриваємо зверху другим листом листкового тіста. Защепляем краю, змащуємо поверхню збитим яйцем і прикрашаємо кунжутним насінням. Випікаємо сирний пиріг з готового листкового тіста 20 хвилин в розігрітій духовці, а потім остуджуємо і нарізаємо порційними шматочками.

    Пиріг з адигейський сиром з листкового тіста


    Інгредієнти:

  • готове тісто листкове – 805 г;

  • сир адигейський – 355 г;

  • яйце велике – 2 шт.;

  • сметана 15% – 55 мл;

  • кріп свіжий – 1 пучок;

  • масло вершкове – 35 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Розморожене тісто розкладаємо на столі, тонко розкачуємо і розрізаємо на половинки. Зелень промиваємо, струшуємо, дрібненько кришимо ножем і кидаємо в миску. Присипаємо спеціями за смаком і перемішуємо. Додаємо адигейський сир, натертий на тертці, кладемо нежирну сметану, розбиваємо яйце і приправляємо масу спеціями.
    Один пласт перекладаємо на дно форми, розрівнюємо і формуємо невисокі бортики. Зверху розподіляємо сирну масу, накриваємо другим пластом і защепляем краю. Робимо на поверхні пирога невеликі надрізи ножем, промазуємо яйцем і випікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці. Потім охолоджуємо виріб, розрізаємо на порційні шматочки і пробуємо на смак.

    Пиріг з сосисками і сиром з листкового тіста


    Інгредієнти:

  • готове листкове тісто (бездріжджове) – 255 г;

  • сир твердий – 155 г;
  • Пиріг з листкового тіста з сиром

  • сосиски – 105 г;

  • яйце велике – 1 шт.


  • Приготування
    Сосиски очищаємо від плівки і шаткуємо разом з твердим сиром на дрібній тертці. Бездріжджове тісто злегка розкачуємо і поділяємо ножем на 4 прямоугольничка. На кожну смужку викладаємо начинку і заліплюємо краю, формуючи «ковбаски». Деко застеляємо пергаментом, викладаємо наші заготовки у формі спіралі і промазуємо пиріг «Равлик» з листкового тіста з сиром, збитим яйцем. Відправляємо виріб в духовку і випікаємо 25 до рум'яного стану.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Листкове тісто з фаршем в духовці
    Листкове тісто з фаршем в духовці
    Різноманітна несолодка випічка користується особливою популярністю, так як його можна подати на торжество і на звичайний обід, або навіть взяти з
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Булочки з листкового тіста
    Булочки з листкового тіста
    Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
    Пиріг з капустою з листкового тіста
    Пиріг з капустою з листкового тіста
    Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
    Листковий пиріг з вишнею
    Листковий пиріг з вишнею
    Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з