Тісто для вафель вафельниці

Тісто на бельгійські вафлі у вафельниці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо процес приготування тіста для бельгійських вафель з відділення жовтків від білків. Білки обробляємо за допомогою міксера до щільної піни. Після цього з'єднуємо в іншій ємності жовтки, м'яке вершкове масло, цукровий пісок, ванільний цукор і кухонну сіль і також збиваємо, щоб розчинилися всі наявні кристали. Тепер просіяне борошно змішати з розпушувачем для тесту, вливаємо до неї молоко і добиваємося віночком або міксером розчинення всіх грудок. Додаємо в молоко з борошном, масляну основу і білки, вливаємо мінеральну газовану воду і перемішуємо. Тісто на бельгійські вафлі готове, можна випікати з нього у вафельниці хрусткі, повітряні і високі вафлі.
Тісто для вафель радянської вафельниці на газу
Інгредієнти:
Приготування
Щоб зробити тісто для вафель для приготування їх в радянській вафельниці на газу, обробляємо змішані з цукровим піском і кухонною сіллю яйця курячі до однорідності і пишності, після чого вливаємо в яєчну масу розтоплене і охолоджене вершкове масло або маргарин. Тепер вводимо в суміш погашену соком лимона або звичайним столовим оцтом соду і невеликими порціями всипаємо просіяне борошно, кожен раз добре і інтенсивно вимішуючи. Консистенція готового тіста повинна нагадувати заготовку для оладок або густу сметану.
Тісто для хрустких домашніх віденських вафель у вафельниці з крохмалем
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування тіста для самих хрустких вафель, розтоплюємо спочатку вершкове масло, а потім додаємо до нього цукровий пісок, сіль, щіпку ваніліну і викладаємо також туди ж яєчні жовтки. Тепер додаємо в суміш просіяне борошно і крохмаль і розмішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
В окремій чистій сухій посудині обробляємо до густої піни (гострих піків) яєчні білки і після цього легкими, дбайливими рухами вмішуємо їх у тісто.
Приступаємо до випікання хрустких вафель у вафельниці негайно.
Тісто для пісних вафель у вафельниці
Інгредієнти:

Приготування
Для пісного тесту на вафлі змішуємо просіяне борошно, розпушувач, цукровий пісок, сіль і ванілін в мисці, вливаємо до сухих компонентів рослинне масло і воду і вимішуємо все ретельно до однорідності і розчинення всіх грудок. Текстура готового прісного тіста повинна вийти як на оладки і нагадувати густу сметану.
Рекомендуємо добрі рецепти

Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці
Порадувати малечу чудовим домашнім ласощами неймовірно просто. Пропонуємо дістати вашу вафельницю і спорудити чудовий десерт, власноруч. Розповімо,

Хрусткі вафлі
Улюблене ласощі, яке кожному знайоме з дитинства, рекомендуємо зробити власноруч. Порадуйте малечу запаморочливо смачними і неодмінно хрусткими

Тісто для «Горішків»
В цій статті детально описано кілька рецептів, які неодмінно повернуть вас у дитинство, адже печиво «Горішки» напевно готували в кожному будинку.

Вафлі в электровафельнице - рецепт
Якщо вам пощастило стати володарем электровафельницы, то наші рецепти дуже навіть знадобляться! Ми розповімо вам, як за допомогою цього кухонного

Рецепт вафель для радянської вафельниці
Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення

Тісто для вафель
Вафлі - дивовижно смачна випічка, яку обожнюють, як дорослі, так і діти. Але не всі господині вміють правильно замішувати тісто для їх створення. Тут