Булочки з цукром з дріжджового тіста

Булочки із здобного дріжджового тіста з цукром і корицею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приготування тіста для булочок починаємо з активації дріжджів. Змішуємо їх з половиною склянки тепленького молочка, розчиняємо також у суміші по півтори столових ложки цукру і просіяного борошна і ставимо масу в тепло хвилин на п'ятнадцять-двадцять.
По закінченні часу прогріваємо інше молоко, розчиняємо в ньому ще половину склянки цукрового піску, щіпку солі і ванільний цукор або ванілін, додаємо трохи збиті яйця і змішати отриману масу з опарою. Тепер вводимо розтоплене масло вершкове і малими порціями всипаємо борошно, виробляючи заміс. Спочатку працюємо ложкою, а завершуємо руками, домагаючись однорідності і гладкості. Підсумкова текстура тіста повинна вийти м'яким і трохи липким. Тепер даємо йому час на расстойку і підхід, прикривши рушником і поставивши посудину з ним в тепло.
Після цього поділяємо борошняний ком, попередньо обмяв його на дві рівні частки і перетворюємо кожну за допомогою качалки в тонкий прямокутний пласт, присипавши їх для зручності розкочування борошном. Коричневий цукор змішуємо з меленою корицею і притрушиваем отриманої солодкої сумішшю пласти по всьому периметру. Звертаємо їх рулетами і потім розрізаємо їх на частини товщиною приблизно п'ять сантиметрів. Защипуємо кожен знизу і розміщуємо на промасленому деко швом вниз. Залишаємо булочки на сорок-п'ятдесят хвилин в теплі для визрівання, а потім поміщаємо в духовку приблизно на двадцять хвилин, попередньо прогрів її до 185 градусів. Щоб отримати рум'яну красиву скоринку, можна змастити поверхню булочок збитим жовтком, змішаним з чайною ложечкою водички і щіпка ванілі.
Булочки «Трояндочки» з цукром і яблуками з листкового дріжджового тіста - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Дуже ефектні і смачні булочки можна приготувати з готового листкового дріжджового тіста. Для цього дістанемо його розморожуватися і підготуємо належним чином яблучка. Розрізаємо промиті плоди навпіл, позбавляє від серцевини і шаткуємо тонкими слайсами. Тепер наливаємо в каструльку воду, розчиняємо в ній цукровий пісок, доводимо до кипіння, занурюємо невеликими порціями в киплячий сироп підготовлені яблучні дольки і даємо прокипіти протягом двох хвилин. Тепер даємо їм стекти на друшляку від залишків рідини і

Готові булочки «Трояндочки» притрушиваем після остигання цукровою пудрою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смачні булочки в духовці з дріжджового тіста
У будинку, де часто пахне свіжою випічкою - безсумнівно, завжди тепло і затишно. Тому, вивчивши наші докладні рекомендації, ваш будинок завжди буде

Булочки з корицею з дріжджового тіста
Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат

Рецепт булочок з цукром в духовці
Домашню випічку всі люблять, тому багато господині намагаються частіше радувати рідних такими чудовими ласощами. Пропонуємо два рецепти чудових і

Булочки з дріжджового тіста в духовці
Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись

Булочки з яблуками
Мало хто може відмовитися від рум'яної, пишною домашньої випічки. Тим більше, зараз зробити їх зовсім не обтяжливо. Розповімо, як спекти ароматнейшие