Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки з цукром з дріжджового тіста

Булочки з цукром з дріжджового тіста

24-04-2016, 17:45
641
Булочки з цукром з дріжджового тіста
Пропонуємо варіанти приготування смачних булочок з дріжджового тіста з цукром. Доповнивши випічку корицею або яблуками, отримаємо новий смак готового десерту, який неодмінно порадує вас і ваших домочадців чудовим смаком.

Булочки із здобного дріжджового тіста з цукром і корицею - рецепт


Інгредієнти:

  • молоко незбиране – 510 мл;

  • вершкове масло - 1/2 стандартної пачки;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • свіжі пресовані дріжджі - 45 г;

  • курячі яйця - 3 шт.;

  • ванільний цукор або ванілін;

  • пшеничне борошно;

  • сіль - щіпка;

  • коричневий цукор;

  • мелена кориця.


  • Приготування
    Приготування тіста для булочок починаємо з активації дріжджів. Змішуємо їх з половиною склянки тепленького молочка, розчиняємо також у суміші по півтори столових ложки цукру і просіяного борошна і ставимо масу в тепло хвилин на п'ятнадцять-двадцять.
    По закінченні часу прогріваємо інше молоко, розчиняємо в ньому ще половину склянки цукрового піску, щіпку солі і ванільний цукор або ванілін, додаємо трохи збиті яйця і змішати отриману масу з опарою. Тепер вводимо розтоплене масло вершкове і малими порціями всипаємо борошно, виробляючи заміс. Спочатку працюємо ложкою, а завершуємо руками, домагаючись однорідності і гладкості. Підсумкова текстура тіста повинна вийти м'яким і трохи липким. Тепер даємо йому час на расстойку і підхід, прикривши рушником і поставивши посудину з ним в тепло.
    Після цього поділяємо борошняний ком, попередньо обмяв його на дві рівні частки і перетворюємо кожну за допомогою качалки в тонкий прямокутний пласт, присипавши їх для зручності розкочування борошном. Коричневий цукор змішуємо з меленою корицею і притрушиваем отриманої солодкої сумішшю пласти по всьому периметру. Звертаємо їх рулетами і потім розрізаємо їх на частини товщиною приблизно п'ять сантиметрів. Защипуємо кожен знизу і розміщуємо на промасленому деко швом вниз. Залишаємо булочки на сорок-п'ятдесят хвилин в теплі для визрівання, а потім поміщаємо в духовку приблизно на двадцять хвилин, попередньо прогрів її до 185 градусів. Щоб отримати рум'яну красиву скоринку, можна змастити поверхню булочок збитим жовтком, змішаним з чайною ложечкою водички і щіпка ванілі.

    Булочки «Трояндочки» з цукром і яблуками з листкового дріжджового тіста - рецепт


    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 520 г;

  • цукровий пісок – 150 г;

  • очищена вода – 300 мл;

  • яблука - 4 шт.;

  • цукрова пудра .


  • Приготування
    Дуже ефектні і смачні булочки можна приготувати з готового листкового дріжджового тіста. Для цього дістанемо його розморожуватися і підготуємо належним чином яблучка. Розрізаємо промиті плоди навпіл, позбавляє від серцевини і шаткуємо тонкими слайсами. Тепер наливаємо в каструльку воду, розчиняємо в ній цукровий пісок, доводимо до кипіння, занурюємо невеликими порціями в киплячий сироп підготовлені яблучні дольки і даємо прокипіти протягом двох хвилин. Тепер даємо їм стекти на друшляку від залишків рідини і
    Булочки з цукром з дріжджового тіста
    беремося за формування «трояндочок». Обов'язково прогріваємо духовку заздалегідь, налаштувавши її на температуру 190 градусів. Розкачуємо листкове тісто до товщини пласта 25 міліметра і розрізаємо на смужки шириною по два сантиметри. На кожну в один ряд трохи внахлест викладаємо яблучні дольки і звертаємо конструкції рулетом, формуючи вироби у вигляді трояндочок. Укладаємо їх на промаслений лист, притрушиваем зверху цукровим піском і тут же, поки не розмокли, відправляємо випікатися на двадцять-тридцять хвилин.
    Готові булочки «Трояндочки» притрушиваем після остигання цукровою пудрою і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смачні булочки в духовці з дріжджового тіста
    Смачні булочки в духовці з дріжджового тіста
    У будинку, де часто пахне свіжою випічкою - безсумнівно, завжди тепло і затишно. Тому, вивчивши наші докладні рекомендації, ваш будинок завжди буде
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат
    Рецепт булочок з цукром в духовці
    Рецепт булочок з цукром в духовці
    Домашню випічку всі люблять, тому багато господині намагаються частіше радувати рідних такими чудовими ласощами. Пропонуємо два рецепти чудових і
    Булочки з дріжджового тіста в духовці
    Булочки з дріжджового тіста в духовці
    Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись
    Булочки з яблуками
    Булочки з яблуками
    Мало хто може відмовитися від рум'яної, пишною домашньої випічки. Тим більше, зараз зробити їх зовсім не обтяжливо. Розповімо, як спекти ароматнейшие