Смачні булочки в духовці з дріжджового тіста

Пропонуємо прості і доступні рецепти смачних домашніх булочок з дріжджового тіста в духовці, які, безсумнівно, сподобаються вам і вашим домочадцям.
Рецепт смачних булочок з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед беремося за активацію дріжджів. Для цього пів склянки незбираного молока прогріваємо до температури 40 градусів, розпускаємо в ньому свіжі дріжджі розчиняємо також тридцять грам цукрового піску і стільки ж борошна і розміщуємо масу в теплому, затишному місці хвилин на п'ятнадцять. Після цього, коли опара спіниться, вливаємо інше тепле молочко, кидаємо зовсім трохи солі і розтоплене тепле вершкове масло. Третину склянки цукрового піску змішуємо з яйцями і перетворюємо в пишну піну за допомогою міксера, додавши також у процесі ванільний цукор. З'єднуємо опару з маслом і солодку яєчну суміш, перемішуємо і, потроху просіваючи в отриману масу борошно, починаємо заміс тіста. Продовжуємо підсипати муку, поки отримаємо м'яку і трохи липнущую його текстуру. Тепер помістимо його в миску, прикриємо чистою тканиною і дамо вистоятися в теплі і затишку хвилин тридцять.
По закінченні часу тісто ділимо на дві половини і кожну з них розкачуємо до пласта товщиною близько півтора сантиметрів. Далі наповнюємо булочки на свій смак. Можна просто посипати поверхню пластів цукровим піском, додати корицю, мак або ж розкласти попередньо вимитий, розпарений в теплій воді, а потім обсушенный родзинки або інші нарізані сухофрукти.
Звертаємо тісто з наповнювачем рулетом і розрізаємо на шматки товщиною до п'яти сантиметрів. Робимо з одного боку защипи і розміщуємо їм донизу вироби на заздалегідь промазанном маслом деко на деякій відстані один від одного. Витримуємо деко з заготовками хвилин сорок в теплі для расстойки і збільшення їх в розмірі. Після цього промазуємо поверхню виробів сумішшю яєчного жовтка, столової ложки води і дрібки ваніліну.
Тепер залишилося спекти смачні булочки з дріжджового тіста в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці до рум'яності і можна насолоджуватися смаком ароматною домашньої випічки.
Смачні дріжджові булочки на воді - пісний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Незважаючи на пісну основу тесту, булочки по цього рецептом виходять дуже смачними і ароматними. Для їх приготування спочатку поставимо тісто. Розпустимо в тепленькій водичці дріжджі, розчинний цукровий пісок і приблизно три столові ложки борошна і залишимо в теплі хвилин на п'ятнадцять для активації бродіння.
По закінченні часу додаємо дрібку солі, ванілін, вливаємо рафіноване масло і просіваємо борошно. Її

Далі формуємо булочки як і в попередньому рецепті, присмачивши цукром або іншими наповнювачами. Перед випіканням обов'язково даємо виробів вистоятися в теплі для підходу, а потім при бажанні збризкуємо поверхню водою, притрушиваем цукром і випікаємо до готовності і рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного

Булочки з дріжджового тіста з начинкою
У приготуванні чудовою домашньої випічки немає нічого складного, особливо якщо скористатися докладними рецептами описаними далі. Розповімо, як спекти

Рецепт булочок з цукром в духовці
Домашню випічку всі люблять, тому багато господині намагаються частіше радувати рідних такими чудовими ласощами. Пропонуємо два рецепти чудових і

Булочки з дріжджового тіста в духовці
Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись

Солодкі булочки
Домашня випічка, в будь-якому будинку, завжди поза конкуренцією. Її люблять абсолютно всі дітки і багато дорослі не проти поласувати ароматною,

Булочки з дріжджового тіста
Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з