Ганаш з білого шоколаду
Якщо ви любите дивувати гостей оригінальними солодощами, то напевно чули про ганаш. Він являє собою густоватый солодкий крем, який використовують в якості прикраси тортів і кондитерських виробів. Сьогодні ми розберемося з вами, що ж являє собою ганаш і як зробити його з білого шоколаду.
Інгредієнти:
вершки жирні – 320 мл;
білий пористий шоколад – 620 р.
Приготування
Беремо плитку білого шоколаду і розламуємо на шматочки. У каструльку з антипригарним покриттям виливаємо вершки, доводимо їх до закипання і знімаємо з плити. Кидаємо відразу підготовлений подрібнений шоколад і перемішуємо все силіконової лопаткою. Після цього включаємо міксер і збиваємо кілька хвилин до однорідного стану. Далі накриваємо крем харчовою плівкою і прибираємо посуд в холодильник на кілька годин. Перед покриттям торта, виймаємо готовий крем-ганаш з білого шоколаду і охолоджуємо до кімнатної температури.
Інгредієнти:
вершки жирністю 33% - 110 мл;
кокосова дрібна стружка – за смаком;
барвник харчовий – за бажанням;
білий шоколад – 110 р.
Приготування
У каструльку виливаємо вершки, ставимо посуд на вогонь і доводимо до закипання. Шоколад розламуємо на шматочки і кидаємо в закипілу вершкову масу. Повністю розтоплюємо його, знімаємо посуд з плити і збиваємо міксером на маленькій швидкості до зникнення грудочок. Якщо хочете, за бажанням, можете додати в масу харчовий барвник, щоб надати крему більш ошатний вигляд. Після цього остуджуємо ганаш, кидаємо трохи кокосової стружки і відправляємо крем для застигання на кілька годин в холодильник.
Приготований цим способом крем виходить блискучим і дуже красивим. Він чудово покриває торт і ідеально вирівнює його поверхню.
Інгредієнти:
білий шоколад – 210 г;
масло вершкове – 210 р.
Приготування
Отже, білий шоколад розламуємо руками на шматочки і викладаємо в ковшичек. Додаємо розм'якшене вершкове масло і трохи перемішуємо ложкою. Відправляємо посуд на 45 секунд в розігріту духовку і коли шоколад повністю розчиниться, злегка збиваємо до однорідної консистенції за допомогою міксера. Після цього остуджуємо крем і прибираємо ганаш на 25 хвилин у холодильник, а потім використовуємо для прикраси торта і вирівнювання його поверхні.
Рецепт білого шоколадного ганаша
Інгредієнти:
Приготування
Беремо плитку білого шоколаду і розламуємо на шматочки. У каструльку з антипригарним покриттям виливаємо вершки, доводимо їх до закипання і знімаємо з плити. Кидаємо відразу підготовлений подрібнений шоколад і перемішуємо все силіконової лопаткою. Після цього включаємо міксер і збиваємо кілька хвилин до однорідного стану. Далі накриваємо крем харчовою плівкою і прибираємо посуд в холодильник на кілька годин. Перед покриттям торта, виймаємо готовий крем-ганаш з білого шоколаду і охолоджуємо до кімнатної температури.
Ганаш з білого шоколаду для покриття торта
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку виливаємо вершки, ставимо посуд на вогонь і доводимо до закипання. Шоколад розламуємо на шматочки і кидаємо в закипілу вершкову масу. Повністю розтоплюємо його, знімаємо посуд з плити і збиваємо міксером на маленькій швидкості до зникнення грудочок. Якщо хочете, за бажанням, можете додати в масу харчовий барвник, щоб надати крему більш ошатний вигляд. Після цього остуджуємо ганаш, кидаємо трохи кокосової стружки і відправляємо крем для застигання на кілька годин в холодильник.
Ганаш під мастику з білого шоколаду
Приготований цим способом крем виходить блискучим і дуже красивим. Він чудово покриває торт і ідеально вирівнює його поверхню.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, білий шоколад розламуємо руками на шматочки і викладаємо в ковшичек. Додаємо розм'якшене вершкове масло і трохи перемішуємо ложкою. Відправляємо посуд на 45 секунд в розігріту духовку і коли шоколад повністю розчиниться, злегка збиваємо до однорідної консистенції за допомогою міксера. Після цього остуджуємо крем і прибираємо ганаш на 25 хвилин у холодильник, а потім використовуємо для прикраси торта і вирівнювання його поверхні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ганаш - рецепт
Звичайний ганаш часто використовують для оформлення всіляких десертів, так як він швидко застигає і утримує форму. Це чудове ласощі досить просто
Ганаш під мастику
Ганаш дуже любимо багатьма хозяюшками, так як його просто зробити. І головною його особливістю є швидке застигання, що дозволяє наносити його на
Шоколадний ганаш для торта
Шоколадний ганаш вельми популярний серед кондитерів з-за своєї легкості приготування і універсальності застосування. Його можна наносити для рівного
Крем ганаш
Дуже часто господині використовують ганаш для домашніх десертів. Його можна не тільки завдавати, як основу під мастику, але і створити чудове
Шоколадний ганаш для покриття торта
Рецепт справжнього ганаша неймовірно мінімалістичний і секрет його популярності криється лише в особливостях приготування. Його успішно застосовують
Шоколадний ганаш - рецепт
Шоколадний ганаш - це не екзотична страва, як може видатися з назви, а всього лише шоколадний крем. Ганаш найчастіше використовують в приготуванні