Гювеч - рецепт

Гювеч по-болгарськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани наріжемо кубиками або брусочками, але не дуже дрібно і помістимо в миску з підсоленою холодною водою хвилин на 20 щоб вийшли шкідливим речовини. М'ясо очистимо від плівок і наріжемо теж невеликими шматочками. Очистимо і подрібнити цибулю.
Розігріємо масло в казані або сотейнику і спассеруем цибулю до прозорості. Додамо м'ясо, перемішаємо і будемо гасити протягом 20-30 хвилин. Після закінчення цього часу баклажани відкинемо на друшляк, а коли вода стече, закладаємо їх у казан. Перемішуємо і тушкуємо хвилин 10. Тепер закладаємо солодкий перець, нарізаний короткою соломкою, і гострий перець, подрібнений максимально (можна не весь стручок). Тушкуємо ще хвилин 5 і додаємо нарізані скибочками помідори. Через 5 хвилин кладемо подрібнений часник. Перемішуємо, вимикаємо вогонь, додаємо подрібнену зелень і сухі спеції за смаком. Залишаємо під кришкою хвилин на

Блюдо це можна подавати як холодним, так і гарячим. До гювечу подають столове несульфитированное вино або ракію.
Деяких цікавить, як приготувати гювеч по-турецьки. Зрозуміло, для цього не можна використовувати свиняче та інше нехаляльное м'ясо, а ось процес приготування практично такий же. Можна у фінальному етапі після додавання томатів та часнику хвилин на 15 сотейник помістити в розігріту духову шафу.
Подаємо гювеч з легким овочевим салатом, наприклад, салатом з виноограда і картопляної коржем .
Рекомендуємо добрі рецепти

Обід «Мрія дон-Жуана»
Пропонуємо вам рецепт чудового і смачної страви під назвою «Обід «Мрія дон-Жуана», що нагадує овочеве рагу. Воно неодмінно припаде до смаку не тільки

Курча з баклажанами
Курча з баклжанами - вишукане й чудове блюдо для сімейного обіду в недільний день. А приготувати цю смакота зовсім нескладно, і в цьому вам

Баклажани тушковані з овочами - рецепт
Баклажани тушковані з овочами - це смачне і корисне блюдо, чудово підходять для людей стежать за своєю фігурою і вегетаріанців. Таке овочеве рагу

Картопля з баклажанами
Картопля з баклажанами чудово поєднується. Взявши за основу ці два інгредієнти, можна створити багато цікавих і оригінальних страв. Давайте

Баранина з квасолею по-єврейськи - оригінально і просто
Єврейська кухня відрізняється специфічними способами і прийомами приготування їжі. І в нашій статті ми розповімо, як зробити баранину з квасолею. Ця

Лечо з кабачків
Лечо - смачна страва угорської кухні, нагадує рататуй. Основними його компонентами є цибулю, солодкий перець і помідори. В даний час на території