Полендвица в домашніх умовах - рецепт

Як засолити полендвицу будинку по-селянськи?
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до засолюванні полендвицы в домашніх умовах за даним рецептом, очищаємо часник і дрібно рубаємо ножем, а горошки чорного перцю гарненько розтираємо в ступці. Змішуємо часникову масу і подрібнений перець з кмином і сіллю. Відріз свинячої корейки можна залишити цілим шматком або ж розрізати на дві частини, а потім промити і ретельно обсушити. Тепер обвалюємо м'ясо з усіх боків до пряної суміші, добре втираючи її і знову паніруючи. Прянощі з сіллю повинні повністю покривати поверхню м'ясних шматків.
Укладаємо м'ясо в емальовану або скляну ємність, присипаємо залишками пряної суміші, покласти зверху вантаж, накриваємо ємність кришкою і розміщуємо в холодильнику на шість-сім днів, щодня перевертаючи м'ясо.
Після закінчення часу виймаємо полендвицу на друшляк, встановлений над каструлею і залишаємо на деякий час, щоб повністю стекли соки. Потім загортаємо полендвицу в марлевий відріз, складений мінімум вчетверо, перев'язуємо тонким чистим шпагатом і підвішуємо на кухні біля плити або на балконі. Залишаємо м'ясо приблизно на три тижні. Час витримки залежить від бажаного ступеня м'якості готового продукту.
Така полендвица, приготована вдома, виходить набагато бюджетней і смачніше покупної. Разом з тим ви будете повністю впевнені в її натуральності.
Полендвица з курки в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування будинку курячої полендвицы наливаємо в каструльку очищену воду, додаємо мелені і цілі лаврові листки, бутони гвоздики, насіння гірчиці і кропу, додаємо сіль, прогріваємо масу до кипіння, проварюємо хвилин п'ять, і даємо повністю охолонути. Закладаємо в охолоджений розсіл філе курячої грудки і залишаємо на п'ять днів у досить провітрюваному місці, ідеально на балконі.
Після закінчення часу витягаємо куряче м'ясо з розсолу, даємо стекти, і обсушуємо серветками.

Рекомендуємо добрі рецепти

Сало по-білоруськи - рецепт
Для любителів солоного сала пропонуємо засолити цей продукт самостійно. Тільки будемо використовувати не зовсім звичні методи, а звернемося до

В'ялена полендвица – рецепт
У цій статті ми детально опишемо, як правильно зробити чудове в'ялене м'ясо з традиційного білоруського рецептом. Приготування полендвицы

Засолювання полендвицы в домашніх умовах
Є кілька способів в'ялення м'яса, проте білоруський метод висушування полендвицы вартий особливої уваги. Розібравшись з деякими нюансами, які цілком

Бастурма з курячої грудки в домашніх умовах
Існує кілька видів в'яленого м'яса, про одному поговоримо далі в статті. Докладно розповімо, як зробити смачну бастурму з курячої грудки. Пропонуємо

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Полендвица - рецепт
Любите смачні аромантние м'ясні закуски? Тоді полендвица вас буде до вподоби. Це блюдо відноситься до польської і білоруської кухні, але це не