Віденське печиво - рецепт
Віденське печиво - це смачне солодке ласощі для дорослих і дітей. Воно вражає своєю простотою в приготуванні і дарує чудовий аромат і незабутній смак всім, отведавшим його! Спробувавши пісочне печиво віденське, ви більше ніколи не відмовляться від такої смакоти!
Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
цукрова пудра - 200 г;
яйце - 4 шт.;
ванільна есенція - 3 ч. ложки;
борошно - 2 ст.;
джем - 400 р.
Приготування
Як приготувати віденське печиво? Збиваємо разом вершкове масло і цукрову пудру до отримання однорідного стану. Потім додаємо яєчні жовтки і ванільну есенцію за смаком. Гарненько все перемішуємо і поступово всипаємо борошно.
Замішуємо еластичне тісто. Далі скачуємо 2 кульки, один повинен бути трохи більше іншого. Шарик, який поменше, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник.
Духовку розігріваємо до 180°С. Застеляємо деко папером. Рівно розподіляємо тісто, роблячи невеликі бортики. Зверху викладаємо джем і на крупній тертці натираємо охолоджене тісто. Ставимо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Готове ласощі розрізаємо на квадратики. Даємо їм трохи охолонути, а потім перекладаємо на блюдо. Воно прекрасно поєднується з гарячим чаєм або з холодним молоком.
Інгредієнти:
несолоне вершкове масло - 500 г;
розпушувач - 20 г;
сіль - щіпка;
борошно пшеничне - 3 ст.;
варення - 125 г;
персики - 3 шт.;
сир - 400г;
вершки - 70 мл;
цукор - 300 г;
яйце - 2 шт.;
коричневий цукор - 1 ст.;
ванілін - 1 ч. ложка;
імбир мелений - 05 ч. ложка;
мелена кориця - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, спочатку розігріваємо духовку до 180°С. Беремо форму для запікання, застеляємо її фольгою і змащуємо олією.
Тепер, беремо злегка розтоплене вершкове масло, ріжемо на шматочки, перекладаємо в миску, додаємо коричневий цукор і збиваємо 15 хвилин до отримання однорідної маси. Потім, кладемо сіль, розпушувач, і поступово підсипаємо просіяне пшеничне борошно, не перестаючи при цьому збивати всі інгредієнти міксером. Замішуємо однорідне щільне тісто. Розподіляємо його рівномірним шаром по всій формі примірної товщиною 1 див
Далі, беремо свіжі персики, промиваємо, обсушуємо рушником і розрізаємо навпіл. Акуратно видаляємо у кісточки фруктів і нарізаємо персики тонкими часточками.
Змащуємо за допомогою столової ложки перший шар нашого торта будь-яким варенням або джемом. Укладаємо на джем шматочки персика, рівним красивим шаром в будь-якому порядку.
Тепер у миску кладемо ложку вершкового масла, трохи самих вершків, цукру і сиру. Збиваємо всі інгредієнти міксером до однорідного стану. Кладемо курячі яйця і ванільний екстракт. Збиту сирну масу виливаємо на шар персиків і розподіляємо по всій поверхні фруктів. В маленьку миску додаємо трохи борошна, додаємо цукор, корицю, імбир і сіль. Перемішуємо інгредієнти столовою ложкою до однорідного стану і потім з допомогою рук розбиваємо масу на крихти. Посипаємо ними сирну масу, таким чином, щоб на поверхні вийшов гарний рівномірний шар.
Форму з печивом ставимо в духовку і випікаємо приблизно 45 хвилин до повної готовності. Після гострим ножем нарізаємо віденське печиво на дрібні шматочки у вигляді ромбів.
Укладаємо порцію печива, на плоску тарілку, допомагаючи собі лопаткою, і отримуємо, казкове, невимовне насолоду, пробуючи цю смакоту. Подаємо дане ласощі разом зі свіжим чаєм, кавою, какао, киселем або соком.
Приємного вам апетиту!
Рецепт пісочного печива з джемом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати віденське печиво? Збиваємо разом вершкове масло і цукрову пудру до отримання однорідного стану. Потім додаємо яєчні жовтки і ванільну есенцію за смаком. Гарненько все перемішуємо і поступово всипаємо борошно.
Замішуємо еластичне тісто. Далі скачуємо 2 кульки, один повинен бути трохи більше іншого. Шарик, який поменше, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник.
Духовку розігріваємо до 180°С. Застеляємо деко папером. Рівно розподіляємо тісто, роблячи невеликі бортики. Зверху викладаємо джем і на крупній тертці натираємо охолоджене тісто. Ставимо в розігріту духовку на 25 хвилин.
Готове ласощі розрізаємо на квадратики. Даємо їм трохи охолонути, а потім перекладаємо на блюдо. Воно прекрасно поєднується з гарячим чаєм або з холодним молоком.
Віденське сирне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку розігріваємо духовку до 180°С. Беремо форму для запікання, застеляємо її фольгою і змащуємо олією.
Тепер, беремо злегка розтоплене вершкове масло, ріжемо на шматочки, перекладаємо в миску, додаємо коричневий цукор і збиваємо 15 хвилин до отримання однорідної маси. Потім, кладемо сіль, розпушувач, і поступово підсипаємо просіяне пшеничне борошно, не перестаючи при цьому збивати всі інгредієнти міксером. Замішуємо однорідне щільне тісто. Розподіляємо його рівномірним шаром по всій формі примірної товщиною 1 див
Далі, беремо свіжі персики, промиваємо, обсушуємо рушником і розрізаємо навпіл. Акуратно видаляємо у кісточки фруктів і нарізаємо персики тонкими часточками.
Змащуємо за допомогою столової ложки перший шар нашого торта будь-яким варенням або джемом. Укладаємо на джем шматочки персика, рівним красивим шаром в будь-якому порядку.
Тепер у миску кладемо ложку вершкового масла, трохи самих вершків, цукру і сиру. Збиваємо всі інгредієнти міксером до однорідного стану. Кладемо курячі яйця і ванільний екстракт. Збиту сирну масу виливаємо на шар персиків і розподіляємо по всій поверхні фруктів. В маленьку миску додаємо трохи борошна, додаємо цукор, корицю, імбир і сіль. Перемішуємо інгредієнти столовою ложкою до однорідного стану і потім з допомогою рук розбиваємо масу на крихти. Посипаємо ними сирну масу, таким чином, щоб на поверхні вийшов гарний рівномірний шар.
Форму з печивом ставимо в духовку і випікаємо приблизно 45 хвилин до повної готовності. Після гострим ножем нарізаємо віденське печиво на дрібні шматочки у вигляді ромбів.
Укладаємо порцію печива, на плоску тарілку, допомагаючи собі лопаткою, і отримуємо, казкове, невимовне насолоду, пробуючи цю смакоту. Подаємо дане ласощі разом зі свіжим чаєм, кавою, какао, киселем або соком.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквітне печиво
Бісквітне печиво - це ніжне і дуже смачне ласощі, яке можна приготувати за різними рецептами, з різними начинками, глазур'ю, кремами. Хочете
Лимонне печиво
Любите солодощі? Особливо печиво? У цьому випадку ви будете раді дізнатися, що в цій статті ми розповімо вам про дуже смачне ласощі - лимонному
Пісочне печиво з варенням
Пісочне печиво з варенням - це смачне ласощі, яка чарівним чином повертає нас у дитинство. Здивуйте своїх близьких і друзів, приготувавши цей
Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів