Кеджері

Рецепт «Кеджері» з копченою тріскою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування «Кеджері», яйця варимо круто, чистимо від шкаралупи і нарізаємо часточками. Далі беремо головку ріпчастої цибулі, очищаємо від лушпиння, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на розтопленому вершковому маслечко до м'якості і напівпрозорого стану. Потім додаємо до нього корицю, куркуму, розкриті коробочки кардамону і обсмажуємо все разом ще 2 хвилинки. Після цього висипаємо в сковороду рис і готуємо до тих пір, поки він повністю не вбере в себе майже все масло і не придбає приємний жовтуватий відтінок.
Далі акуратно вливаємо бульйон, солимо, перчимо страву за смаком і варимо на самому слабенькому вогні під закритою кришкою 15 хвилин. Цим часом окремо в ковшичке відварюємо протягом 5 хвилин копчену рибу, остуджуємо її, видаляємо кістки і знімаємо шкіру. Готовий рис перемішуємо з копченою відвареної рибою і посіченими яйцями, посипаємо рубаною свіжої петрушкою, і подаємо «Кеджері» до столу.
Рецепт «Кеджері» з копченим лососем
Інгредієнти:
Приготування
Рис ретельно промиваємо, замочуємо у великій кількості холодної води і залишаємо на 30 хвилин, а потім відкидаємо на сито. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо в каструлі на розігрітій олії, 5 хвилин. Після цього висипаємо рис і заливаємо гарячою водою. Доводимо до кипіння, кладемо в каструлю філе лосося і варимо на мінімальному вогні приблизно 10 хвилин. Потім обережно виймаємо рибу, кладемо на тарілку і відставляємо в сторону. Рис приправляємо сіллю і перцем і варимо на вогні ще 10 хвилин. Яйця заздалегідь відварюємо, очищаємо і розрізаємо кожне навпіл. Рибу розбираємо на шматочки, додаємо рис і посипаємо подрібненою петрушкою. Гарненько все перемішуємо і викладаємо страву на тарілку. Зверху прикрашаємо рис половинками перепелиних яєць і посипаємо меленою паприкою.
Рецепт «Кеджері» з консервованим тунцем
Інгредієнти:

Приготування
Рис відварюємо без солі до готовності і залишаємо остигати. Яйця варимо круто, чистимо, половину нарізаємо дрібно, а другу половину - на четвертинки. У риби видаляємо кістки, знімаємо шкіру, і розбираємо її на шматочки. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і додаємо суміш каррі. Даємо маслицу трохи ввібрати аромат спецій, а потім викладаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо кілька хвилин. Потім висипаємо рис, рибу і подрібнені яйця. Солимо, перчимо страву за смаком і готуємо кілька хвилин, акуратно помішуючи. Викладаємо «Кеджері» на тарілку, посипаємо дрібно посіченою петрушкою і прикрашаємо яєчними четвертинками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з лосося з вершками
Суп з лосося з вершками - це святкове блюдо скандинавської кухні. М'який і ніжний смак цього супу не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.

Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,

Хлібний пудинг
Пудинги - це улюблене багатьма ласощі на сніданок. Готуються вони досить просто, а задоволення від частування отримаєте в повній мірі. І сьогодні ми