Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Булочки поповеры

7-07-2015, 21:26
2 069
Булочки поповеры
На сніданок або ланч іноді хочеться який-небудь смачною і ситною випічки, може, навіть з начинкою. Один із чудових способів задоволення таких гастрономічних бажань – спекти американські булочки popovers або «вистрибують» булочки. Ця популярна випічка, чудово замінює жителям США і Канади йоркширський пудинг, популярний у Великобританії та в багатьох сім'ях англомовних переселенців. Поповеры потім можна заповнювати різними начинками або є порожніми замість хлібних виробів.
Булочки-поповеры – випічка невигадлива і быстроприготовляемая, вона безумовно сподобається вашим домашнім і гостям. І ще, для тих, хто звик брати з собою їжу на роботу, щоб харчуватися домашньою їжею, булочки-поповеры – чудове рішення. Розповімо, як готувати поповеры з начинкою.
Булочки-поповеры – випічка зразок еклерів . Тісто для поповеров використовують досить рідке, як на оладки. У процесі випікання булочка сильно «виростає», образно кажучи, вистрибує з формочки.

Порожні булочки-поповеры – рецепт


Інгредієнти:

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • борошно – 1 склянка або трохи більше;

  • молоко – 1 стакан;

  • сіль – щіпка;

  • масло вершкове – 50 г.


  • Приготування
    Для приготування нам знадобляться маленькі формочки для кексиків), дуже зручні силіконові, їх можна не змащувати. Заздалегідь добре прогріваємо духова шафа, оптимальна температура для випікання поповеров – близько 240°С.
    Змішуємо молоко з яйцями і, потроху подсеивая борошно, замішуємо тісто, можете додати в нього столову ложку віскі або горілки, так булочки вийдуть краще. У тісті не повинно бути грудочок, взагалі, його добре готувати міксером.
    Якщо формочки металеві злегка прогреем їх і покладемо в кожну невеликий шматочок вершкового масла (необхідно, щоб воно розтануло). Заповнюємо форми тістом до половини. Ставимо формочки на решітку і поміщаємо в духовку.
    Важливий нюанс
    При випіканні поповеров ні в якому разі не відкриваємо дверцята духовки, щоб подивитися, при такій дії булочки моментально опаде.
    Отже, випікаємо поповеры протягом близько 15 хвилин при заданій температурі, потім (не відкриваючи дверцята) знижуємо температуру до 180°С і випікаємо ще протягом 15 хвилин. У другій фазі запікання у « "стрибунів" » з форм булочок стабілізується власна форма за рахунок зміцнення стінок.
    Готові булочки-поповеры трохи охолоджуємо, їх можна подати порожніми з кавою, з гарячим шоколадом, молочними напоями, фруктовими соками.
    Оскільки поповеры мають великопористі внутрішню структуру їх дуже зручно фарширувати або заповнювати пюреподібними начинками. Рідкі начинки типу кремів і пюре можна вводити за допомогою кондитерського шприца з насадкою. Більш густі і тверді начинки з неоднорідною структурою можна закладати в поповеры, зробивши неповний розріз ближче до поверхні.

    Начинки для булочок-поповеров – рецепти


    Начинка для поповеров з малосольного лосося, огірка і сиру
    Інгредієнти:

  • лосось малосольный – філе;

  • огірок свіжий;

  • зелень свіжа;

  • часник;

  • сир тертий твердий;

  • сік лимона.


  • Приготування
    Всі інгредієнти дрібно наріжемо вручну або подрібнити за допомогою будь-якого зручного для вас кухонного девайса (м'ясорубка, чоппер, терка). Збризніть соком лимона. Фаршируємо ще теплі поповеры через розріз з допомогою ложки. Поповеры з такою начинкою можна подати з келишком житнього канадського віскі або з фруктовим соком.
    Начинка для поповеров цибульно-грибна
    Інгредієнти:

  • свіжі печериці або гливи 300 г;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • зелень;

  • мелені спеції (чорний перець, мускатний горіх);

  • олія;

  • вершки або сметана – 50 мл;

  • тертий сир.
  • Булочки поповеры


    Приготування
    Дрібно нарізану цибулю пасеруємо в сковороді на олії, затеем, додаємо поросяти, ягняти гриби і спеції, перемішуємо і готуємо далі протягом 20 хвилин без кришки, щоб соусу не було надто багато. Додаємо сметану або вершки за 3 хвилини до повної готовності. Додаємо рубану зелень. Якщо хочете, можна трохи остудити суміш і пробити блендером. Перед заповненням поповеров додамо в ще теплу начинку тертого твердого сиру.
    Смачні начинки для булочок-поповеров можна приготувати з сиру з зеленню, з гарбузового пюре з сиром. Взагалі, тут великий простір для реалізації ваших кулінарних фантазій і креативних переосмислень.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Американські панкейкі – рецепт
    Американські панкейкі – рецепт
    Американський панкейкі чимось схожі з нашими оладками, але все ж готуються зовсім інакше. Панкейкі зазвичай готують до сніданку і подають з кленовим
    Булочки на швидку руку
    Булочки на швидку руку
    Неможливо відмовитися від ароматних, теплих, повітряних, свіжоприготовлених булочок! Особливо, якщо ці булки спекли ви самі. І якщо вас зупиняє трата
    Дріжджове тісто для булочок
    Дріжджове тісто для булочок
    Напевно, всі люблять домашні повітряні булочки, випечені з неймовірним ароматом! Складно відмовитися від такого частування. Тісто для булочок
    Часникові булочки
    Часникові булочки
    Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок
    Булочки на кефірі
    Булочки на кефірі
    Булочки на кефірі - це ніжна і повітряна випічка, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Пропонуємо вам прості рецепти цієї дивовижної смаколики.