Сало в банку - найсмачніший рецепт

Як смачно засолити сало в банку?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо трилітрову банку: миємо її, стерилізуємо і насухо витираємо рушником. Сало обробляємо, обполіскуємо і нарізаємо невеликими шматками однакових розмірів. Сіль змішати з меленим перцем і додаємо дрібно покришений сухий лавровий листочок. Тепер натираємо шматки сала ароматною сумішшю, а залишок висипаємо на дно підготовленої банки. Викладаємо пласти м'ясного продукту плотненько один до одного шарами, просипаючи додатково кожен рівень дрібною сіллю. Коли сало заповнить всю банку, насипаємо зверху ще невеликий шар солі і щільно закрити ємність кришкою. Якщо ви хочете зберегти продукт довше, то краще всього загорнути заготовку. Ось і все, смачне сало в банку, через кілька днів готове до вживання.
Рецепт смачного сала в розсолі у банку
Сало, посолене таким способом, можна зберігати довгий час, щільно загорнувши його в паперовий пакет і поклавши в морозильну камеру. При цьому воно досить легко ріжеться гострим ножем і наповнює кухню чудовим неповторним ароматом! Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
Трилітрову банку заздалегідь промиваємо, стерилізуємо і готуємо кришку. У невеликій каструльці кип'ятимо воду для розсолу, а потім охолодити до теплого стану. Часник чистимо від лушпиння, дрібненько ріжемо, а горошини чорного перцю подрібнюємо у блендері або кавомолці. Тепер змішуємо спеції з фільтрованою постигла водою і кидаємо нейодированную сіль. Сало обполіскуємо, витираємо рушником і нарізаємо невеликими видовженими пластинами. Викладаємо шматочки шарами, щільніше один до одного, до тих пір, поки не заповните повністю всю банку. Потім акуратно вливаємо холодний розсіл, накриваємо ємність кришкою і прибираємо в холодильник на 3 дні. Після закінчення часу, смачне сало в розсолі у банку готове до вживання! Якщо ви приготували багато солоного сала, то просто вийміть його з банки, промокніть кожен шматочок серветкою і, склавши в пакет, приберіть для зберігання в морозильну камеру.
Найсмачніший рецепт вареного сала в банку
Інгредієнти:
Приготування
Сало з прошарками промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо не товстими пластами. Часник чистимо, шаткуємо скибочками і шпигуємо їм сало, зробивши ножем невеликі надрізи. З великої морської солі, меленого чорного

Рекомендуємо добрі рецепти

Як солити сало в розсолі?
Для пристрасних любителів сала - ніжного, з м'ясним прошарком, тоненько нарізаного, в компанії з чорним грубим ароматним хлібом далі описаний рецепт,

Як смачно посолити сало в домашніх умовах?
Звичайно можна купити готове солоне сало на ринку, проте ви напевно не будете впевнені в якості продукту. Тому розповімо, як засолити його

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Як смачно засолити сало?
З безлічі існуючих способів засолювання сала ми відібрали лише найпростіші і, звичайно оригінальні рецепти. Продукт приготований за нашими

Сало в маринаді - дуже смачний рецепт
З безлічі способів засолювання сала, необхідно виділити метод маринування. Таким чином продукт виходить повністю просоленным і неймовірно смачним,