Як заморозити полуницю?
Заморожувати ягоди на зиму вміють майже всі господині. Хоча, деякі з них думають, що заморожені продукти втрачають свої вітаміни і корисні властивості. Але це не так! Ми розповімо вам, як краще заморозити полуницю, щоб в результаті отримати смачні ягоди.
Інгредієнти:
полуниця – 1 кг;
пудра цукрова – 100 р.
Приготування
Полуницю ретельно промиваємо в прохолодній воді і акуратно відриваємо плодоніжки. Покласти ягоди в пластмасове сито і залишаємо для стікання зайвої рідини хвилин на 5. Дуже важливо, щоб ситечко було обов'язково пластмасовим, тому що при зіткненні з металом полуниця окислюється і змінює свій колір. Після цього викладаємо її на рушник і залишаємо сушитися природним шляхом приблизно на 1 годину. Потім беремо дерев'яні обробні дошки, застеляємо їх харчовою плівкою і знову викладаємо полуницю. Далі поміщаємо акуратно їх в морозильну камеру і залишаємо приблизно на 2 години. Після закінчення часу, знімаємо ягоди і складаємо в пластикові контейнери, пересипаючи ягоди цукровою пудрою. Після цього поміщаємо ємності в морозилку і зберігати полуницю аж до наступного літа.
Інгредієнти:
свіжа невелика полуниця – 1 кг;
цукор – 200 р.
Приготування
Для заморожування ягоди в цілому вигляді використовуємо дрібну свіжу полуницю, яка не стала ще переспілої. Отже, полуницю гарненько промиваємо, витираємо рушником і викладаємо в спеціальну зручну тару. Зверху пересипаємо ягоди цукром, закриваємо щільно кришкою і відправляємо в морозильну камеру. Заморожену таким способом полуницю можна зберігати протягом року і використовувати для начинки в пироги або просто додавати в чай.
Інгредієнти:
полуниця свіжа – 1 кг;
цукровий пісок – 05 кг.
Приготування
Отже, беремо полуницю, промиваємо, обробляємо і обсушуємо природним шляхом, виклавши на рушник. Потім перекладаємо ягоду в блендер, висипаємо цукор і збиваємо до отримання однорідної консистенції. Після цього перекладаємо масу в спеціальні пластикові контейнери відправляємо в морозильну камеру. Ось і все, заморожена полуниця, перетерта з цукром, готова! Такий полуничний джем відмінно зберігається весь рік і його можна сміливо використовувати в якості начинки або просто їсти з чаєм.
Як правильно заморозити полуницю в морозильній камері?
Інгредієнти:
Приготування
Полуницю ретельно промиваємо в прохолодній воді і акуратно відриваємо плодоніжки. Покласти ягоди в пластмасове сито і залишаємо для стікання зайвої рідини хвилин на 5. Дуже важливо, щоб ситечко було обов'язково пластмасовим, тому що при зіткненні з металом полуниця окислюється і змінює свій колір. Після цього викладаємо її на рушник і залишаємо сушитися природним шляхом приблизно на 1 годину. Потім беремо дерев'яні обробні дошки, застеляємо їх харчовою плівкою і знову викладаємо полуницю. Далі поміщаємо акуратно їх в морозильну камеру і залишаємо приблизно на 2 години. Після закінчення часу, знімаємо ягоди і складаємо в пластикові контейнери, пересипаючи ягоди цукровою пудрою. Після цього поміщаємо ємності в морозилку і зберігати полуницю аж до наступного літа.
Як заморозити полуницю на зиму?
Інгредієнти:
Приготування
Для заморожування ягоди в цілому вигляді використовуємо дрібну свіжу полуницю, яка не стала ще переспілої. Отже, полуницю гарненько промиваємо, витираємо рушником і викладаємо в спеціальну зручну тару. Зверху пересипаємо ягоди цукром, закриваємо щільно кришкою і відправляємо в морозильну камеру. Заморожену таким способом полуницю можна зберігати протягом року і використовувати для начинки в пироги або просто додавати в чай.
Як правильно заморозити полуницю з цукром?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо полуницю, промиваємо, обробляємо і обсушуємо природним шляхом, виклавши на рушник. Потім перекладаємо ягоду в блендер, висипаємо цукор і збиваємо до отримання однорідної консистенції. Після цього перекладаємо масу в спеціальні пластикові контейнери відправляємо в морозильну камеру. Ось і все, заморожена полуниця, перетерта з цукром, готова! Такий полуничний джем відмінно зберігається весь рік і його можна сміливо використовувати в якості начинки або просто їсти з чаєм.
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот із замороженої полуниці
Заморожування ягід є одним з кращих способів збереження їх корисних властивостей. Зварені з них напої пахнуть літом, і ви в будь-який час року можете
Як заморозити полуницю з цукром на зиму?
Ягоди з цукром після розморожування залишаться такими ж, як і до приміщення в морозилку - яскравими і свіжими. Заморожену полуницю можна
Як заморозити зелений горошок на зиму?
Зелений горошок зберігає в собі безліч корисних речовин, необхідних організму людини. Він служить складовою овочевих супів і рагу, надаючи їм
Компот з полуниці
Полуниця - дуже смачна ягода, яку полюбляють і діти, і дорослі. Її можна додавати в різні салати, випічку та інші десерти. А ще з неї можна
Полуничне морозиво в домашніх умовах
Проводжати літо стоїть самими справжніми сезонними десертами, наприклад, полуничним морозивом домашнього приготування, про який ми поговоримо в цій