» » Сік із заморожених апельсинів

Сік із заморожених апельсинів

Сік із заморожених апельсинів
Пиття в багатьох випадках навіть важливіше для організму, ніж їжа, тому вживати рідину необхідно як можна частіше. Але традиційні чаї, компоти часом набридають, і ось тут приходить час побалувати себе екзотичним напоєм – дуже корисним соком із заморожених апельсинів. Він не тільки має неординарний смак, але і послужить потужним стимулятором вашої імунної системи, завдяки високому вмісту в цитрусових вітаміну С.

Сік із заморожених апельсинів з шкіркою в домашніх умовах


Напій, приготований за цим рецептом, дасть фору будь-яким купівельними газованих напоїв, тому ідеально підходить для спекотної погоди, даруємо заряд бадьорості, гарного настрою і здоров'я.
Інгредієнти:

  • цукор – 100 г;

  • заморожений апельсин – 1 шт.;

  • лимонна кислота;

  • вода – 2 л.


  • Приготування
    Візьміть каструлю і натріть у неї з допомогою дрібної терки заморожений апельсин. Додайте до нього цукру і лимонної кислоти, після чого залийте літром окропу. Тепер напій потрібно залишити настоюватися, бажано на всю ніч. Отриманий сироп розведіть залишилися літром води і розподіліть його по ємностях, процідивши через дрібне ситечко або марлю. Помістіть напій з низькою температурою на кілька годин і пийте на здоров'я.

    Рецепт соку із заморожених апельсинів з м'ятою


    Наше життя повне стресів, тому напій з м'ятою, надає заспокійливу дію, виявиться як не можна до речі. Його можна пити практично всім. А ми розповімо вам, як зробити такий сік із заморожених апельсинів максимально смачним.
    Інгредієнти:

  • апельсин – 3 шт.;

  • м'ята – 3 гілочки;

  • мінеральна вода – 05 літра;

  • цукор – 100 г;

  • лимон – 05 шт.


  • Приготування
    Покладіть апельсини в морозилку на цілу ніч. Потім зріжте з них шкірку і натріть, використовуючи дрібну тертку. З м'якоті апельсина і лимона гарненько вичавіть сік у соковижималці. Змішайте його з цукром і приведіть в однорідне стан в блендері, а потім опустіть туди натерті кірки. Нарвете листочки м'яти, добре потолките їх в ступці і опустіть на дно ємності. Додайте до м'яті сироп і мінеральну воду, ретельно перемішайте і помістіть в холодильник на 2-3 години. Після цього потрібно акуратно процідити напій – і його можна пробувати.

    Сік із заморожених апельсинів і лимона


    Щоб внести особливу нотку в цей простий у приготуванні напій, додайте в нього лимон, який додасть йому незвичайний кислуватий присмак і зробить його ще більш вітамінізованим.
    Інгредієнти:

  • апельсин великого розміру – 2 шт.;

  • охолоджена питна вода – 1 л;

  • лимон – 1 шт.;

  • лимонна кислота ;
  • Сік із заморожених апельсинів

  • цукор – 125 р.


  • Приготування
    Відмиваємо апельсини і перешкодимо їх в морозилку мінімум на 12 годин. Дістаємо цитрусові, чекаємо їх часткового відтаювання і подрібнюємо за допомогою блендера. Вичавлюємо в суміш сік лимона. Заливаємо все питною водою (05 літра), гарненько перемішуємо і даємо настоятися протягом 15-25 хвилин. Засипаємо туди цукор і лимонну кислоту, вливаємо ще 05 літра води, перемішуємо і залишаємо ще на чверть години. Акуратно проціджуємо цей апельсиновий сік із заморожених апельсинів в підготовлену тару і ставимо охолоджуватися.
    Додав: admin | 23-09-2016, 09:00
    Переглядів: 826