Японський омлет

Як приготувати японський омлет?
Інгредієнти:
Приготування японської омлету
З сіллю тут треба бути акуратніше, так як соєвий соус досить солоний смак. Зазвичай беруть сіль сорту «Екстра» у розмірі двох-трьох пучків. Багато запитують, як зробити японський омлет без саке, так як не всі люблять рисову горілку. В цьому випадку можна використовувати біле сухе вино, поекспериментувати із звичайною горілкою, розбавивши її в два рази, або взагалі обійтися без алкоголю. Що стосується яєць, то для приготування японської омлету беруть чотири цілих яйця, а від п'ятого - тільки жовток.
Приготування
Японський омлет - це рецепт, який вимагає терпіння. Насамперед треба ретельно збити яйця з допомогою віночка. До допомоги техніки тут краще не вдаватися, інакше вийде багато бульбашок повітря. Коли яйця перетворяться в однорідну пишну масу, проціджуємо через сито. Можливо, комусь це видасться зайвим, але практика переконує, що такі незначні, здавалося б, операції дійсно можуть вплинути на смак страви. Тепер у збиту масу висипаємо сіль і цукор, виливаємо саке з соєвим соусом і знову ретельно збиваємо, поки цукор і сіль не розчиняться повністю. Японський омлет для суші відрізняється від нашого насамперед формою, тому половина рецепта - це маніпуляції на сковороді.
Беремо зручну сковороду, краще з невисокими пологими бортиками, спеціальну млинцеву, ретельно прогріваємо і змащуємо олією. Тепер готуємося до швидким чітким діям. На сковороду виливаємо третину вийшла у нас маси і стежимо. Як тільки млинець схопиться, звертаємо його в рулет. Традиційно це робиться так: два протилежні краї згинаються до центру, потім млинець згортається уздовж навпіл. Одержаний рулет зрушимо на самий край сковороди, і залишимо там. Тепер виливаємо на сковороду другу третину яєчної суміші, так, щоб вона потрапила під перший рулет. Знову спостерігаємо, коли млинець схопиться, і тут же загортаємо у нього перший пакунок. При цьому важливо стежити, щоб сковорода не перегрілася, інакше млинець вздуется.

Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна приготувати напередодні ввечері, а вранці просто розігріти в мікрохвильовій печі. У

Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих

Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо

Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також

Оякодон
Оякодон - це традиційна страва японської кухні, яка в наш час надзвичайно популярною. Якщо ви хочете здивувати друзів або другу половинку даними

Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте