Суші з креветками
Основна складність виконання різних страв японської кухні полягає в мистецтві правильного приготування рису. Якщо ж ми хочемо готувати суші з креветками, то, крім того, що слід правильно приготувати рис, треба навчитися правильно обробляти креветки. Вивчимо питання докладно.
Креветки містять хітозан, потужні антиоксиданти і унікальні поліненасичені жирні омега-3-кислоти. Можна, звичайно, використовувати готові відварені або відварені і замариновані креветки, їх можна знайти в продажу іноді з хвостиками, іноді без, іноді повністю готові і очищені. Якщо креветки заморожені, їх перед відварюванням слід розморозити.
Великі креветки, сирі або підварені, свіжі або заморожені, без голів, насаджуємо на тонкі бамбукові шпажки. Розміщуємо їх на шпажках в киплячу злегка підсолену воду і варимо протягом 5-10 хвилин (залежить від розміру). Якщо ви купили рожеві креветки, значить, вони вже наполовину проварені. У цьому випадку готуємо їх протягом 3-х хвилин. Витягаємо, остуджуємо, акуратно знімаємо зі шпажок і видаляємо лапки.
Надрізаємо креветку вздовж черевця гострим ножем і, притримуючи пальцями однієї руки за хвостик, акуратно знімаємо панцир. Прорізаємо очищену креветку неглибоко вздовж і видаляємо кишечник. Іноді хвостик видаляють разом з панциром, в інших випадках залишають.
Можна засмажити креветки на рослинному маслі в сковороді з часточками часнику (і очищені, і з панциром), >в будь-якому випадку, готуємо протягом не більше 2-3-х хвилин і викладаємо на серветку, щоб стік зайвий жир. Потім видаляємо непотрібне, часник викидаємо.
Можна насадити креветки на шпажки і смажити у фритюрі.
З готового звареного рису (він повинен трохи клеїтися) формуємо підкладку під креветку і просочуємо її сумішшю соєвого соусу і рисового оцту. Зверху поміщаємо креветку. Викладаємо суші на блюдо і подаємо з підігрітим саке, японським віскі або пивом.
Сподіваємося, наш простий рецепт створення суші з креветками буде для вас корисним.
Як приготувати суші з креветками?
Креветки містять хітозан, потужні антиоксиданти і унікальні поліненасичені жирні омега-3-кислоти. Можна, звичайно, використовувати готові відварені або відварені і замариновані креветки, їх можна знайти в продажу іноді з хвостиками, іноді без, іноді повністю готові і очищені. Якщо креветки заморожені, їх перед відварюванням слід розморозити.
Як варити креветки для суші?
Великі креветки, сирі або підварені, свіжі або заморожені, без голів, насаджуємо на тонкі бамбукові шпажки. Розміщуємо їх на шпажках в киплячу злегка підсолену воду і варимо протягом 5-10 хвилин (залежить від розміру). Якщо ви купили рожеві креветки, значить, вони вже наполовину проварені. У цьому випадку готуємо їх протягом 3-х хвилин. Витягаємо, остуджуємо, акуратно знімаємо зі шпажок і видаляємо лапки.
Надрізаємо креветку вздовж черевця гострим ножем і, притримуючи пальцями однієї руки за хвостик, акуратно знімаємо панцир. Прорізаємо очищену креветку неглибоко вздовж і видаляємо кишечник. Іноді хвостик видаляють разом з панциром, в інших випадках залишають.
Можна засмажити креветки на рослинному маслі в сковороді з часточками часнику (і очищені, і з панциром), >в будь-якому випадку, готуємо протягом не більше 2-3-х хвилин і викладаємо на серветку, щоб стік зайвий жир. Потім видаляємо непотрібне, часник викидаємо.
Можна насадити креветки на шпажки і смажити у фритюрі.
Як зробити суші з креветками?
З готового звареного рису (він повинен трохи клеїтися) формуємо підкладку під креветку і просочуємо її сумішшю соєвого соусу і рисового оцту. Зверху поміщаємо креветку. Викладаємо суші на блюдо і подаємо з підігрітим саке, японським віскі або пивом.
Сподіваємося, наш простий рецепт створення суші з креветками буде для вас корисним.
Рекомендуємо добрі рецепти
Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
Варені креветки - рецепти
Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
Як готувати королівські креветки?
Креветки - це делікатесний морепродукт, який широко відомий і застосовується в кулінарних традиціях багатьох народів. У ньому міститься багато
Закуска з креветок
Закуска з креветок - це прекрасний варіант страви, як до святкового столу, так і просто до кухля пива в компанії з друзями. Варіантів їх приготування
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості
Роли з креветками
Роли з креветками - одне з популярних страв японської кухні. Якщо ви вирішили приготувати їх вдома, то варто дізнатися про те, як правильно зробити