Люля-кебаб з свинини - рецепт

В Азербайджані, Узбекистані та Туреччини м'ясні блюда, в основному, готуються з використанням баранини і меншою мірою з яловичини або птиці.
У грузинської національної кухні зустрічаються рецепти приготування люля-кебаб з свинини.
Роблять кебаби на мангалі на грилі і навіть в духовці. Звичайно, саме смачне і ароматне м'ясо виходить на відкритому вогні.
І правда найкращий відпочинок - це пікнік на свіжому повітрі, з найкращими друзями, де-небудь далеко від шуму і суєти великого міста. А хіба пікнік може обійтися без приготованих страв на вогнищі? Шашлики, барбекю, люля-кебаб, запечені на спеку гриби, овочі, особливо печена картопелька самі вірні супутники поїздок на природу.
Щоб пікнік пройшов на славу, рекомендуємо вам включити в своє меню, наші рецепти приготування люля-кебаб з свинини.
Люля-кебаб з свинячого м'яса з грибами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо під проточною водою, віджимаємо і перемелюємо разом з грибами і нарізаним на великі частини ріпчастою цибулею. Скільки потрібно солимо і перчимо. Відставляємо приготований фарш у прохолодне місце мінімум на годину.
Пізніше з фаршу формуємо окремі ковбаски, збризкуємо рослинним маслом і обсмажуємо на решітках над розпеченим вугіллям, періодично перевертаючи, до золотистої рум'яної скоринки. Перед тим як ставити на стіл, готовий люля-кебаб щедро посипаємо дрібно нарізаними пір'ям зеленого лука.
Наступний рецепт можна зробити не тільки на багатті, але і вдома в духовці.
Люля-кебаб з свинини, приготований у фользі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо з цибулею подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. Через часникодавку пропускаємо зубчики часнику, зелень дрібно рубаємо. Все додаємо до м'яса. Вбиваємо яйце, солимо і перчимо за власним смаком.
З уже готового фаршу формуємо валики і протикаємо їх дерев'яними шампурами. Потім кожен кебаб загортаємо у фольгу. Запікаємо на спеку розпечених вугіль, час від часу перевертаючи. Готові кебаби знімаємо з шампурів на блюдо. Для подачі на стіл, м'ясо посипаємо дрібно нарубаною зеленню.
Рецепт люля-кебаб з свинини на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Замочуємо В молоці білий хліб, через 5 хвилин виймаємо і віджимаємо. Подрібнюємо часник. М'ясо спочатку пропускаємо через м'ясорубку, а потім перемішуємо з яйцем і розмоченим хлібом. Кладемо часник, корицю, перець, сіль. Добре збиваємо фарш. Формуємо з нього невеликі валики, змащуємо майонезом, нанизуємо на дерев'яні палички. Обсмажуємо з усіх боків на мангалі або грилі до повної готовності. Коли люля-кебаби покриються апетитною золотистою скоринкою, витягуємо з них дерев'яні палички і загортаємо в нарізані листи лаваша. Для краси обсипаємо дрібно нарубаною зеленню.
Ну і який же люля-кебаб без гострої підливи.
Гострий соус

Інгредієнти:
Приготування
Помідор, часник і перець перемелюємо на м'ясорубці, солимо і подаємо до столу.
Другим варіантом для соусу люля-кебаб зі свинини можна запропонувати наршараб - уварений до третини свого початкового обсягу, гранатовий сік.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус для люля кебаб - рецепт
Люля-кебаб - це популярна страва народів Азії з м'ясного фаршу. Подають його традиційно з зеленню і лавашем, але не зайвим буде зробити до нього

Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми

Рецепт люля-кебаб на мангалі
Блюдо люля-кебаб поширене в кулінарних традиціях народів Азії. Воно є прекрасною альтернативою нашим шашликів. І традиційно його готують, звичайно ж,

Люля-кебаб з курки
Люля-кебаб - це ароматне і ніжне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з яловичини або баранини. Але ми вам хочемо

Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб - це смачне м'ясне блюдо народів Кавказу та Азії. Традиційно воно готується на мангалі з баранини. Але його цілком можна зробити і з

Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і