Люля-кебаб в мультиварці
Традиційно, люля-кебаб готують також як і шашлик - на вогнищі, однак ніхто не відміняв допомогу новомодних кухонних пристроїв, наприклад мультиварки. У цій статті ми детально розберемося з тим, як приготувати люля-кебаб в мультиварці.
Інгредієнти:
баранина - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
кінза - за смаком;
рослинне масло - для смаження;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
М'ясо очистити від плівок і жив, і подрібнюємо вручну, або за допомогою блендера. В м'ясну масу додаємо нарізану кінзу, приправляємо кебаби сіллю і перцем. З усієї сили відбиваємо фарш, для цього його слід розділити його на порції, кожну з яких, не соромлячись, б'ємо про стіл, або про дно будь-великий посуду. Добре відбитий фарш набуває клейку консистенцію і змінює колір світліший. Подібна процедура робить масу ніжною і насичує її киснем.
З отриманого фаршу формуємо ковбаски і відправляємо їх постояти в холодильнику 30-50 хвилин, після чого в режимі «Смаження» (якщо ви готуєте люля-кебаб в мультиварці Редмонд), або «Випічка», обсмажуємо кебаб на рослинному маслі близько 12 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
жир - 150 г;
ріпчаста цибуля - 2 головки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження;
зіра, кмин (мелені) - по 1/2 ч. ложки.
Приготування
Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з жиром. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції і прянощі, добре перемішуємо і починаємо відбивати м'ясну суміш. Залишаємо фарш на годину в холодильнику, щоб жир застиг, і котлетки було легше формувати. Дістаємо фарш, мокрими руками ліпимо ковбаски кебабів і обсмажуємо їх в мультиварці 12 хвилин в режимі «Випічка», або «Смаження».
Подаємо з будь-яким гарніром або легким салатом з куркою .
Рецепт люля-кебаб в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо очистити від плівок і жив, і подрібнюємо вручну, або за допомогою блендера. В м'ясну масу додаємо нарізану кінзу, приправляємо кебаби сіллю і перцем. З усієї сили відбиваємо фарш, для цього його слід розділити його на порції, кожну з яких, не соромлячись, б'ємо про стіл, або про дно будь-великий посуду. Добре відбитий фарш набуває клейку консистенцію і змінює колір світліший. Подібна процедура робить масу ніжною і насичує її киснем.
З отриманого фаршу формуємо ковбаски і відправляємо їх постояти в холодильнику 30-50 хвилин, після чого в режимі «Смаження» (якщо ви готуєте люля-кебаб в мультиварці Редмонд), або «Випічка», обсмажуємо кебаб на рослинному маслі близько 12 хвилин.
Кебаби з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з жиром. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції і прянощі, добре перемішуємо і починаємо відбивати м'ясну суміш. Залишаємо фарш на годину в холодильнику, щоб жир застиг, і котлетки було легше формувати. Дістаємо фарш, мокрими руками ліпимо ковбаски кебабів і обсмажуємо їх в мультиварці 12 хвилин в режимі «Випічка», або «Смаження».
Подаємо з будь-яким гарніром або легким салатом з куркою .
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для люля кебаб - рецепт
Люля-кебаб - це популярна страва народів Азії з м'ясного фаршу. Подають його традиційно з зеленню і лавашем, але не зайвим буде зробити до нього
Рецепт люля-кебаб на мангалі
Блюдо люля-кебаб поширене в кулінарних традиціях народів Азії. Воно є прекрасною альтернативою нашим шашликів. І традиційно його готують, звичайно ж,
Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб - це смачне м'ясне блюдо народів Кавказу та Азії. Традиційно воно готується на мангалі з баранини. Але його цілком можна зробити і з
Рецепт люля-кебаб в духовці
Люля-кебаб - це популярне і смачне блюдо народів Азії та Кавказу. Традиційно його готують на мангалі. Але насправді способів його створення безліч. І
Люля-кебаб на сковороді
Люля-кебаб - це східне блюдо, прекрасна альтернатива традиційному шашлику. В класичному варіанті, його готують на вугіллі. Але сьогодні ми вам
Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і