Соус для люля кебаб - рецепт

Томатний гострий соус для люля кебаб
Інгредієнти:
Приготування
Солодкий і гострий перець, а також часник можна або потовкти у ступці і довести блендером, або пропустити через м'ясорубку. Додамо сік лимона сіль, сухі спеції. Перемішаємо. Гострий соус готовий!
Сливово-горіховий соус для кебабів
Інгредієнти:
Приготування
Сливове пюре приготуємо з свіжих плодів і протремо через сито. Ядра горіха сміливішаємо дрібно (орехомолка, электрокофемолка, комбайн) і додамо в пюре. Часник продавим через прес. Змішаємо всі інгредієнти.
Такий соус дуже вишукано відтіняє смак м'яса.
Соус в середземноморському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Продавлений часник змішаємо з іншими компонентами.
Соус в далекосхідному стилі
Інгредієнти:

Приготування
Продавлений часник змішаємо з іншими інгредієнтами. З таким соусом безумовно слід подати як гарнір рис.
Рекомендуємо добрі рецепти

Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми

Люля-кебаб з курки
Люля-кебаб - це ароматне і ніжне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з яловичини або баранини. Але ми вам хочемо

Люля-кебаб з баранини
Люля-кебаб - дуже смачне і оригінальне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з баранини. Подавати його можна з соусами або

Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб - це смачне м'ясне блюдо народів Кавказу та Азії. Традиційно воно готується на мангалі з баранини. Але його цілком можна зробити і з

Люля-кебаб з свинини - рецепт
Люля-кебаб - це традиційне блюдо народів Кавказу та Азії. Найчастіше його готують з баранини, і набагато рідше з яловичини або свинини. Ось про

Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і