Різотто з овочами - класичний рецепт
Різотто – неймовірно смачне, ніжне і ситне блюдо італійської кухні. Давайте розглянемо з вами оригінальні рецепти приготування цієї страви.
Інгредієнти:
олія оливкова – 3 ст. ложки;
кабачки – 1 шт.;
рис – 1 ст.;
кольорова капуста – 1 шт.;
вершки – 3 ст. ложки;
спеції;
зелень.
Приготування
Рис добре промиваємо, обсушуємо і викладаємо в сковороду з рослинним маслом. Злегка обсмажуємо його, постійно помішуючи, а потім додаємо кабачки, нарізані кубиками. Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в підсоленій воді. У сковороду потроху вливаємо воду і приправляємо спеціями. Потім викладаємо капусту, накриваємо кришкою і тушкуємо різотто 15 хвилин під кришкою. За 5 хвилин до готовності страви, вливаємо вершки і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Акуратно розмішуємо все і подаємо страву гарячим.
Інгредієнти:
рис – 300 г;
курячий бульйон – 2 л;
свіжі печериці – 300 г;
масло вершкове – 100 г;
сухе біле вино – 100 мл;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
мелена паприка – за смаком;
спеції;
олія оливкова ;
сир – 100 р.
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати різотто з овочами. Печериці обробляємо, шаткуємо скибочками і обсмажуємо їх на рослинному маслечко кілька хвилин, додавши спеції і паприку. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву за допомогою блендера подрібнюємо. На маленькій сковороді розтоплюємо шматочок масла і пасеруємо цибульку до прозорості. Потім додаємо моркву і видавлений зубчик часнику. Тушкуємо овочі 5 хвилин, а потім викладаємо вміст до грибів і всипаємо рис. Ретельно все перемішуємо і готуємо до тих пір, поки не вбереться вся олія. Після цього вливаємо вино і коли воно випарується, додаємо трохи гарячого бульйону. Готуємо різотто 25 хвилин на середньому вогні, а перед подачею присипаємо страву тертим сиром і інтенсивно перемішуємо.
Інгредієнти:
рис – 2 ст.;
олія – за смаком;
помідор – 1 шт.;
спеції;
вода – 3 ст.;
морква – 1 шт.;
заморожені овочі – 300 р.
Приготування
Для приготування різотто з овочами, включаємо мультиварку і виставляємо на режим «Смаження» на 15 хвилин. Потім наливаємо в чашу трохи олії і додаємо спеції. Після цього викладаємо терту моркву і заморожені овочі. Закриваємо кришку приладу і готуємо хвилин 10. Після цього додаємо промитий рис і помідор, нарізаний кубиками. Готуємо ще хвилин 5 а потім вливаємо воду і підсолюємо за смаком. Перемішуємо різотто з овочами і готуємо в мультиварці на режимі «Рис» до повної готовності.
Інгредієнти:
бульйон курячий – 1 л;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
морква – 2 шт.;
спаржа – 300 г;
стручковий горошок – 175 г;
цибулина – 1 шт.;
рис – 375 г;
біле сухе вино – 125 г;
сир – 60 г;
спеції.
Приготування
У каструлі кип'ятимо курячий бульйон. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла, кидаємо очищену, нашатковану соломкою моркву, і тушкуємо її. Потім додаємо спаржу, солодкий горошок і приправляємо спеціями. Обсмажуємо овочі 3 хвилини, а потім знімаємо з вогню і викладаємо овочеву масу в миску. У тій же сковороді пасеруємо подрібнену цибулю, додаємо рис і готуємо на повільному вогні, помішуючи. Тепер вливаємо вино і выпариваем його, а потім додаємо півсклянки курячого бульйону і готуємо, поки рис повністю не вбере. При необхідності підливаємо бульйон невеликими порціями. Коли буде готове різотто, викладаємо овочі, перемішуємо і посипаємо тертим сиром.
Класичний рецепт різотто з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Рис добре промиваємо, обсушуємо і викладаємо в сковороду з рослинним маслом. Злегка обсмажуємо його, постійно помішуючи, а потім додаємо кабачки, нарізані кубиками. Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в підсоленій воді. У сковороду потроху вливаємо воду і приправляємо спеціями. Потім викладаємо капусту, накриваємо кришкою і тушкуємо різотто 15 хвилин під кришкою. За 5 хвилин до готовності страви, вливаємо вершки і кидаємо подрібнену свіжу зелень. Акуратно розмішуємо все і подаємо страву гарячим.
Рецепт різотто з овочами
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один спосіб, як приготувати різотто з овочами. Печериці обробляємо, шаткуємо скибочками і обсмажуємо їх на рослинному маслечко кілька хвилин, додавши спеції і паприку. Чистимо цибулину, шаткуємо, а моркву за допомогою блендера подрібнюємо. На маленькій сковороді розтоплюємо шматочок масла і пасеруємо цибульку до прозорості. Потім додаємо моркву і видавлений зубчик часнику. Тушкуємо овочі 5 хвилин, а потім викладаємо вміст до грибів і всипаємо рис. Ретельно все перемішуємо і готуємо до тих пір, поки не вбереться вся олія. Після цього вливаємо вино і коли воно випарується, додаємо трохи гарячого бульйону. Готуємо різотто 25 хвилин на середньому вогні, а перед подачею присипаємо страву тертим сиром і інтенсивно перемішуємо.
Класичний рецепт різотто в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування різотто з овочами, включаємо мультиварку і виставляємо на режим «Смаження» на 15 хвилин. Потім наливаємо в чашу трохи олії і додаємо спеції. Після цього викладаємо терту моркву і заморожені овочі. Закриваємо кришку приладу і готуємо хвилин 10. Після цього додаємо промитий рис і помідор, нарізаний кубиками. Готуємо ще хвилин 5 а потім вливаємо воду і підсолюємо за смаком. Перемішуємо різотто з овочами і готуємо в мультиварці на режимі «Рис» до повної готовності.
Класичний італійський рецепт різотто
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі кип'ятимо курячий бульйон. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла, кидаємо очищену, нашатковану соломкою моркву, і тушкуємо її. Потім додаємо спаржу, солодкий горошок і приправляємо спеціями. Обсмажуємо овочі 3 хвилини, а потім знімаємо з вогню і викладаємо овочеву масу в миску. У тій же сковороді пасеруємо подрібнену цибулю, додаємо рис і готуємо на повільному вогні, помішуючи. Тепер вливаємо вино і выпариваем його, а потім додаємо півсклянки курячого бульйону і готуємо, поки рис повністю не вбере. При необхідності підливаємо бульйон невеликими порціями. Коли буде готове різотто, викладаємо овочі, перемішуємо і посипаємо тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Різотто з куркою і грибами
Італійська класика - різотто - це зовсім не складна в приготуванні блюдо, з яким напевно кожен впорається. Приготувавши це прекрасне страву, ви
Класичний рецепт різотто
Різотто – це поширене блюдо з рису, яке дуже часто готують жителі Північної Італії. Зараз не тільки італійці, але і всі бажаючі можуть побалувати
Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке
Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.