Равіолі зі шпинатом

Равіолі зі шпинатом і рікоттою
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Для заправки:
Приготування
Отже, для початку давайте приготуємо з вами тісто для равіолі. Для цього борошно просіваємо гіркою на столі, зверху робимо невеликий отвір і вливаємо в нього заздалегідь збиті курячі яйця. Після цього додаємо дрібку солі і вимішуємо ложкою досить туге тісто. Далі загортаємо його в харчову плівку і залишаємо в прохолодному місці на 60 хвилин. А цим часом ми з вами поки займемося начинкою. Листя шпинату перебираємо, обробляємо і промиваємо під холодною водою. Потім кидаємо їх в киплячу воду і бланшируем протягом 5 хвилин. Після цього відкидаємо їх на друшляк, віджимаємо від зайвої рідини. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на вершкове масло в окремій сковороді до м'якості. Тепер з'єднуємо його з шпинатом, додаємо рікотту і натертий на крупній терочке сирок. Ретельно все перемішуємо ложкою, прогріваємо протягом 2 хвилин і знімаємо з вогню. Готове тісто ділимо навпіл і кожну частину розкачуємо в тоненькі шари. Далі викладаємо на один начинку, змащуємо краю яєчним белочком, і накриваємо зверху другою частиною тіста, трохи притискаючи руками навколо начинки. Тепер акуратненько нарізаємо майбутні равіолі ножем на квадратики і відварюємо їх в киплячій воді протягом 2 хвилин. Тим часом робимо для них заправку. Для цього обсмажуємо на вершковому маслечко листочки шавлії. Виймаємо готові равіолі з сиром і шпинатом шумівкою з каструльки, викладаємо їх на сковорідку з заправкою, перемішуємо і відразу ж подаємо до столу, присипавши рясно тертим пармезаном!
Рецепт равіолі зі шпинатом і сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З борошна, вина, курячих яєць і солі замішуємо однорідне тісто. Формуємо з нього кульку, загортаємо у плівку і залишаємо приблизно на 60 хвилин при кімнатній температурі. Цим часом перебираємо шпинат, промиваємо його, кладемо в каструлю

Рекомендуємо добрі рецепти

Равіолі з грибами
Равіолі часто порівнюють із звичними нам пельменями, проте це не зовсім так. Є відмінності і в рецептах, і в приготуванні. Сьогодні ми вам розповімо,

Тісто для равіолі
Крихітні італійські пельмені-равіолі користуються все більшою популярністю в нашій країні. Смачніше всього вони виходять, якщо приготувати їх своїми

Равіолі з м'ясом
Знамените італійське блюдо равіолі часто асоціюється у нас з пельменями. Хоч таке порівняння не зовсім правильне, але у цих страв є багато спільного

Равіолі: рецепт
Блюдо, подібне знайомим нам пельменів та вареників є майже в кожній кухні - це і манти, і пози, наприклад. Італійці теж не обійшлися без свого

Равіолі з сиром
Різновид італійської пасти - равіолі - з м'якою сирною начинкою, на думку їдців зі всього світу, є одним з найбільш смачних страв італійської кухні.

Равіолі з куркою
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми поговоримо про