Каннеллоні – рецепт
Рецепт каннеллоні – один з ідеальних варіантів для тих випадків, коли ви вирішили піти трохи далі простих відварених спагеті. Велика запечена паста з начинкою з м'яса або сиру з овочами і в копанні ароматних соусів стане головним героєм цього матеріалу.
Однією з найбільш популярних начинок для каннеллоні є курятина або індичка. Як правило, паста по такому рецепту запікається у великій кількості томатного соусу, який ви можете зробити власноруч або купити вже готовим у будь-якому маркеті.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 65 г;
часникові зубки - 2 шт.;
курячий фарш - 690 м;
листя шпинату - 75 г;
солодкий перець - 75 г;
тертий пармезан - 85 м;
пластівці чилі - за смаком;
мелений мускат - 1/2 ч. ложки;
жменя зелені базиліка і петрушки;
томатний соус - 540 мл;
паста каннеллоні.
Приготування
Поки духова шафа доходить до температури 210 градусів, прийміть за просту начинку. Розігрійте трохи олії в сотейнику і спасеруйте на ньому подрібнену ріпчасту цибулю з перцем. Коли цибульні шматочки стануть прозрычными, додайте часник і шпинат. Дайте листям шпинату зів'янути. Окремо підрум'яньте курячий фарш і змішайте його з засмажкою. Додайте мускат, пластівці чилі і свіжу зелень. Наповніть порожнисті трубки пасти отриманою сумішшю. Якщо круглу пасту для каннеллоні не вдалося знайти, то використовуйте листи для лазаньї, попередньо злегка обварив їх.
На дно обраної форми налийте трохи томатного соусу, зверху викладіть каннеллоні і залийте залишками соусу. Посипте все пармезаном і відправте запікатися, накривши форму листом фольги, близько 20 хвилин.
Якщо ви вирішите повторити рецепт каннеллоні в мультиварці, то виставте опцію «Тушкування» на півгодини.
Інгредієнти:
яловичина - 630 г;
ріпчаста цибуля - 170 г;
часник - 3 зубки;
томати у власному соку - 480 м;
томатна паста - 55 г;
печериці - 210 г;
морква - 70 г;
сметана - 260 г;
паста для канелоні;
тертий сир - 1 ст.
Приготування
Спассеровав подрібнену ріпчасту цибулю, додайте до нього пюрированный часник і яловичий фарш. Коли останній схопиться рум'янцем, додайте томати і залиште все нудитися до загустіння. Окремо спасеруйте моркву з грибами, поки вся грибна волога не випарується. Додати засмажку до суміші з фаршу. Наповніть трубки пасти для каннеллоні отриманою сумішшю. Дно обраної форми змастіть томатною пастою і розподіліть трубки каннеллоні поверх. Залийте все сметаною і посипте сиром, після чого залиште запікатися на півгодини при 180 градусах.
Інгредієнти:
Для начинки:
часникові зубки - 2 шт.;
шпинат - 300 г;
рікотта - 490 г;
кайенский перець - за смаком;
щіпка сушеного часнику.
Для соусу:
вершкове масло - 55 г;
молоко - 530 мл;
гарбузове пюре - 320 г;
тертий пармезан - 75 г;
борошно - 15 г;
зубок часнику - 1 шт.
Для пасти:
трубочки каннеллоні - 16 шт.;
тертий пармезан - 55 р.
Приготування
Так як начинка для таких каннелоні готується за лічені хвилини, почати пропонуємо з соусу, який представляє собою гарбузову варіацію бешамеля. Для соусу розтопіть вершкове масло і спасеруйте на ньому борошно. Отриману борошняну пасту розведіть молоком, дочекайтеся загустіння соусу і додайте гарбузове пюре з пюрированным часником і тертим сиром.
Тепер до начинки. Для неї листя шпинату залишають зів'янути на сковороді з краплею оливкової олії. До готового шпинату видавіть часник і змішайте його з рікоттою. Додати кайенский перець та дрібку солі. Наповніть трубочки пасти начинкою, викладіть все в форму і залийте соусом. Посипте блюдо пармезаном і випікайте 40 хвилин при 180 градусах.
Рецепт каннеллоні з куркою
Однією з найбільш популярних начинок для каннеллоні є курятина або індичка. Як правило, паста по такому рецепту запікається у великій кількості томатного соусу, який ви можете зробити власноруч або купити вже готовим у будь-якому маркеті.
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа доходить до температури 210 градусів, прийміть за просту начинку. Розігрійте трохи олії в сотейнику і спасеруйте на ньому подрібнену ріпчасту цибулю з перцем. Коли цибульні шматочки стануть прозрычными, додайте часник і шпинат. Дайте листям шпинату зів'янути. Окремо підрум'яньте курячий фарш і змішайте його з засмажкою. Додайте мускат, пластівці чилі і свіжу зелень. Наповніть порожнисті трубки пасти отриманою сумішшю. Якщо круглу пасту для каннеллоні не вдалося знайти, то використовуйте листи для лазаньї, попередньо злегка обварив їх.
На дно обраної форми налийте трохи томатного соусу, зверху викладіть каннеллоні і залийте залишками соусу. Посипте все пармезаном і відправте запікатися, накривши форму листом фольги, близько 20 хвилин.
Якщо ви вирішите повторити рецепт каннеллоні в мультиварці, то виставте опцію «Тушкування» на півгодини.
Простий рецепт приготування каннеллоні з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав подрібнену ріпчасту цибулю, додайте до нього пюрированный часник і яловичий фарш. Коли останній схопиться рум'янцем, додайте томати і залиште все нудитися до загустіння. Окремо спасеруйте моркву з грибами, поки вся грибна волога не випарується. Додати засмажку до суміші з фаршу. Наповніть трубки пасти для каннеллоні отриманою сумішшю. Дно обраної форми змастіть томатною пастою і розподіліть трубки каннеллоні поверх. Залийте все сметаною і посипте сиром, після чого залиште запікатися на півгодини при 180 градусах.
Рецепт каннеллоні з рікоттою і шпинатом
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Для пасти:
Приготування
Так як начинка для таких каннелоні готується за лічені хвилини, почати пропонуємо з соусу, який представляє собою гарбузову варіацію бешамеля. Для соусу розтопіть вершкове масло і спасеруйте на ньому борошно. Отриману борошняну пасту розведіть молоком, дочекайтеся загустіння соусу і додайте гарбузове пюре з пюрированным часником і тертим сиром.
Тепер до начинки. Для неї листя шпинату залишають зів'янути на сковороді з краплею оливкової олії. До готового шпинату видавіть часник і змішайте його з рікоттою. Додати кайенский перець та дрібку солі. Наповніть трубочки пасти начинкою, викладіть все в форму і залийте соусом. Посипте блюдо пармезаном і випікайте 40 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати каннеллоні?
Одним з найбільш улюблених і тому поширених на теренах нашої країни варіантів італійської пасти є каннеллоні. І далі розповімо, як їх оригінально
Фаршировані макарони-трубочки
Італійська паста славиться своїм шикарним різноманітністю. Поговоримо про ситному її варіанті - каннеллоні. Фаршировані макарони-трубочки дуже ситні,
Фаршировані макарони-черепашки
Страви з макаронів вважаються повсякденними і досить простими. Однак навіть з них можна приготувати справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл.
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - приголомшливо смачне італійське блюдо. Хочете здивувати всіх своїми кулінарними талантами і знаннями - приготуйте італійський обід і
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту