Гарбуз з цукром, запечений часточками в духовці
Гарбуз – продукт корисний і смачний. Її можна просто варити, тушкувати або запікати. Останній варіант найбільш переважний, адже при такому вигляді кулінарної обробки продукт збережуть максимум вітамінів. З цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати гарбуз у духовці шматочками з цукром, і зможете порадувати домашніх корисним і смачним ласощами.
Інгредієнти:
цукор – 150 г;
гарбуз – 1 кг;
пудра цукрова .
Приготування
Гарбуз чистимо і ріжемо її невеликими шматочками. Форму для запікання вистилаємо фольгою, викладаємо гарбуз, яку потім притрушиваем цукром. Зверху прикриваємо фольгою й запікаємо приблизно півгодини в помірно прогрітій духовці. Готову гарбуз покласти на тарілку і злегка притрушиваем цукровою пудрою. Це потрібно скоріше для декору, так як гарбуз і так солодка.
Інгредієнти:
гарбуз – 500 г;
вода – 500 мл;
цукор – 3/4 склянки;
пудра цукрова.
Приготування
Очищену гарбуз нарізаємо шматочками бажаної величини. У воді розмішуємо цукор, ставимо на вогонь і після закипання занурюємо в неї гарбуз і проварюємо близько 3-4 хвилин. Потім воду зливаємо, а гарбуз викладаємо на деко або в іншу форму і запікаємо до апетитної скоринки.
Інгредієнти:
гарбуз – 1 кг;
чорнослив – 8 шт.;
цукор – 50 г;
родзинки – 50 р.
Приготування
Вимиту гарбуз очищаємо і нарізаємо її часточками, як кавун і диню. У кожній з них робимо 2 глибоких надрізи майже по всій довжині. У кожен шматочок у надрізи укладаємо начинку. Розміщуємо їх на деко, притрушиваем цукром і запікаємо близько години при помірній температурі. Перед подачею часточки краще порізати шматочками, щоб зручніше було їсти.
Інгредієнти:
гарбуз – 13 кг;
цукор – 1 склянка;
лимони – 2 шт.
Приготування
Попередньо очищену гарбуз ріжемо невеликими шматочками. Посипаємо їх цукром. Очищений від шкірки лимон дрібненько нарізаємо. Додаємо його до гарбузі і добре перемішуємо. Поміщаємо масу у форму, закриваємо її кришкою і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 30 хвилин. Потім знімаємо кришку, перемішуємо вміст форми і запікаємо ще хвилин 10 але вже без кришки. Гарбуз, приготована таким чином, дуже нагадує мармелад.
Інгредієнти:
гарбуз – 1 кг;
цукор – 200 г;
масло вершкове – 30 р.
Приготування
Гарбуз чистимо, ріжемо шматочками, кладемо на сковороду, промазану маслом. Кожен шматочок посипаємо цукром і зверху розкладаємо маленькі шматочки вершкового масла. Запікаємо приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Приємного всім апетиту!
Запечений гарбуз у духовці шматочками з цукром
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо і ріжемо її невеликими шматочками. Форму для запікання вистилаємо фольгою, викладаємо гарбуз, яку потім притрушиваем цукром. Зверху прикриваємо фольгою й запікаємо приблизно півгодини в помірно прогрітій духовці. Готову гарбуз покласти на тарілку і злегка притрушиваем цукровою пудрою. Це потрібно скоріше для декору, так як гарбуз і так солодка.
Запікання гарбуза в духовці шматочками з цукром
Інгредієнти:
Приготування
Очищену гарбуз нарізаємо шматочками бажаної величини. У воді розмішуємо цукор, ставимо на вогонь і після закипання занурюємо в неї гарбуз і проварюємо близько 3-4 хвилин. Потім воду зливаємо, а гарбуз викладаємо на деко або в іншу форму і запікаємо до апетитної скоринки.
Гарбуз шматочками в духовці з цукром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту гарбуз очищаємо і нарізаємо її часточками, як кавун і диню. У кожній з них робимо 2 глибоких надрізи майже по всій довжині. У кожен шматочок у надрізи укладаємо начинку. Розміщуємо їх на деко, притрушиваем цукром і запікаємо близько години при помірній температурі. Перед подачею часточки краще порізати шматочками, щоб зручніше було їсти.
Гарбуз з цукром, запечена в духовці часточками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо очищену гарбуз ріжемо невеликими шматочками. Посипаємо їх цукром. Очищений від шкірки лимон дрібненько нарізаємо. Додаємо його до гарбузі і добре перемішуємо. Поміщаємо масу у форму, закриваємо її кришкою і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів на 30 хвилин. Потім знімаємо кришку, перемішуємо вміст форми і запікаємо ще хвилин 10 але вже без кришки. Гарбуз, приготована таким чином, дуже нагадує мармелад.
Гарбуз у духовці шматочками з цукром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо, ріжемо шматочками, кладемо на сковороду, промазану маслом. Кожен шматочок посипаємо цукром і зверху розкладаємо маленькі шматочки вершкового масла. Запікаємо приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарбуз з цукром в духовці - простий рецепт
Найпростішим і неймовірно смачним способом приготування гарбуза є запікання її з цукром в духовці. Далі запропоновані рецепти, з якими впорається
Гарбуз з цукром в духовці
З гарбуза готують безліч всіляких смачних страв, проте запечена в духовці з цукром вона виходить особливою. Розповімо, як оригінально запекти цей
Гарбуз, запечена в духовці шматочками
Якщо ви - прихильник здорового харчування або просто стежте за фігурою, то напевно відмовляєте собі в різноманітних десертах. Але наш десерт точно
Гарбуз з м'ясом
Гарбуз з м'ясом - це просте блюдо, яке легко приготувати, і для цього не потрібно незвичайних інгредієнтів або спеціальних приправ. Спробуйте, і у
Як варити гарбуз?
Гарбуз - це воістину універсальний овоч. Її можна вживати в будь-якому вигляді - запікати, смажити, парити, фарширувати і варити. Ось про те, як її
Запечений гарбуз з медом
Всі ми знаємо про користь меду для нашого організму. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити смачний і корисний десерт - запечену гарбуз з медом. Ми