Курка в соєвому соусі в духовці

Курка шматочками в духовці запечена в соєвому соусі
Як ми встигли помітити вище, соєвий маринад поєднується з будь-яким м'ясом. Перевірити це можна на прикладі шматочків розібраної тушки курки, де присутні частини як з білими, і з червоними волокнами – однаково смачною і соковитою вийде кожна з них.
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком приготування курки в соєвому соусі в духовці розберіть тушку на частини, відокремивши від гомілки стегон, зрізавши крила і філе прямо з шкірою. Сполоснувши і просушивши всі шматочки, натріть їх розтертим в ступі часником і імбиром. З'єднайте разом соєвий і устричний соус, додайте мед і кунжутне масло, після чого залийте курятину отриманим маринадом. Не забувайте про дрібку білого перцю і морської солі. Залиште птицю маринуватися на півгодини, після чого розкладіть її на деко і залиште запікати 40 хвилин при 190 градусах.
Ціла курка в соєвому соусі в духовці
Курка до святкового столу вийде особливо апетитною, якщо буде покрита шаром глянсовою, коричневою соєвого глазурі. Спробуйте урізноманітнити рецепт звичної запеченої до банкету птиці кількома інгредієнтами з яскраво вираженим смаком.
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою ступи, або вручну, ножем, перетворіть в пасту імбир, часник і чилі. З'єднайте пряну суміш з пучкою солі і натріть нею курячу тушу зовні і всередині. Розчиніть цукрові кристали в соєвому соусі з оцтом і змажте глазур'ю птицю. Приправте крупно нарізані овочі сіллю і викладіть на деко, зверху додайте курячу тушку і поставте птицю запікати в розігрітій до 200 градусів духовці на годину. Під час приготування змащуйте курячу шкіру залишилася соєвою сумішшю. По закінченні часу посипте овочевий гарнір подрібненими пір'ям лука.
Рецепт курки в соєвому соусі в духовці
Ми вважаємо курячі крильця ідеальним снеків, а тому впевнені в тому, що його рецептів просто не буває багато. Саме тому ділимося ще одним – крильцями в медово-соєвого глазурі з чорним перцем.
Інгредієнти:
Приготування
Промивши крила, зріжте з них кінчик прямо по суглобу. Перекладіть крила в пакет або посуд з нержавійки. З'єднайте разом мед з соєвим соусом і перцем. Додайте пасту з часникових зубков і залийте крила готовим маринадом. Залиште птицю в маринаді на термін від 12 годин до доби, а по закінченні часу залиште крила запікати в розігрітій до 220 градусів духовці на 12-18 хвилин.
Філе курки в соєво-медовому соусі в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Збризнувши філе маслом і приправивши сіллю, залиште курку в духовці при 200 градусах 20 хвилин. Змішайте інгредієнти, що залишилися разом і вилийте у форму половину по закінченні часу. Залиште все ще на 7 хвилин, переверніть, вилийте залишився маринад і запікайте філе до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Крильця - частина курячої тушки, яку приготувати неймовірно легко будь-яким способом. Але ж просто запечене м'ясо часто приїдається, і в такому

Курка в соєвому соусі на сковороді
Просто посмажити курку - нудно, так і впоратися з цим завданням зможе будь-кулінар. Але, запропоновані далі рецепти підкажуть, як зробити

Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,

Курка в апельсиновому соусі
Урізноманітнити повсякденне блюдо з курячого м'яса досить просто. Птах чудово поєднується з різноманітними пікантними маринадами, в тому числі і

Курячі крильця в медово-соєвому соусі
Любителям курячого м'яса, пропонуємо урізноманітнити меню, приготувавши чудові крильця в медово-соєвому соусі. Це досить оригінальне блюдо особливо

Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому