Сир з часником і майонезом – рецепт
Закуска з сиру з часником і майонезом за нашими рецептами згодиться в якості бюджетного страви на святковому столі або як повсякденний снек для тих випадків, коли необхідність швидко перекусити пересилює бажання витрачати час на приготування чого-небудь вигадливого.
Бутерброди з морквою і сиром можна подавати холодними, але якщо ви маєте часом, то поставте їх у духовку буквально на хвилину, щоб сир встиг розплавитися, а часниковий аромат наповнив всю кухню.
Інгредієнти:
морква - 620 г;
м'який сир - 160 г;
твердий сир - 180 г;
часникові зубки - 3 шт.;
майонез - 235 мл
Приготування
Очистивши морква, відваріть її протягом 12-14 хвилин. Злегка охолодивши, натріть її. Змішайте майонез з пюрированными зубчиками часнику, а потім додайте дрібно натертий м'який і твердий сир. Отриману суміш з'єднайте з морквою і викладіть на шматочки хліба.
За аналогією готується і буряк з часником, майонезом і сиром: спершу коренеплід відварюється, а потім з'єднується з сирами і соусом в аналогічних пропорціях.
Для приготування закуски за цим рецептом можна використовувати як звичайний плавлений сир, так і злегка підкопчений, що продається у формі ковбаски. У випадку з останнім майонезу необхідно буде додати більше, так як копчений сир суховатий.
Інгредієнти:
плавлений сир - 175 г;
часникові зубки - 3 шт.;
пір'я зеленої цибулі - 2 шт.;
майонез - 45 р.
Приготування
Дрібно натріть плавлений сир і змішайте його з пропущеними через прес зубчиками часнику. Додайте до сирної суміші подрібнену зелену цибулю і майонез. Ретельно перемішавши всі компоненти, охолодіть закуску перед намазуванням на хліб.
Трохи більш вишукана версія закуски готується на основі солонуватого сиру фета, в суміші з крем-сиром і сушеними травами. Подавати таку закуску краще на тостах з багета компанії солінь.
Інгредієнти:
фета - 135 г;
крем-сир - 120 г;
майонез - 65 г;
часникові зубки - 3 шт.;
сушений базилік, орегано, чебрець, кріп - по 1/3 ч. ложки.
Приготування
За допомогою блендера збийте разом фету, крем-сир і майонез. Пюрируйте часникові зубки і додайте їх до сирної суміші. Слідом відправте сушені трави і ретельно перемішайте. Охолодіть сирну закуску перед подачею і намазуйте лише на остиглі тости, інакше сир буде кислить.
Морква з сиром, часником і майонезом
Бутерброди з морквою і сиром можна подавати холодними, але якщо ви маєте часом, то поставте їх у духовку буквально на хвилину, щоб сир встиг розплавитися, а часниковий аромат наповнив всю кухню.
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши морква, відваріть її протягом 12-14 хвилин. Злегка охолодивши, натріть її. Змішайте майонез з пюрированными зубчиками часнику, а потім додайте дрібно натертий м'який і твердий сир. Отриману суміш з'єднайте з морквою і викладіть на шматочки хліба.
За аналогією готується і буряк з часником, майонезом і сиром: спершу коренеплід відварюється, а потім з'єднується з сирами і соусом в аналогічних пропорціях.
Плавлений сир з часником і майонезом – рецепт
Для приготування закуски за цим рецептом можна використовувати як звичайний плавлений сир, так і злегка підкопчений, що продається у формі ковбаски. У випадку з останнім майонезу необхідно буде додати більше, так як копчений сир суховатий.
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно натріть плавлений сир і змішайте його з пропущеними через прес зубчиками часнику. Додайте до сирної суміші подрібнену зелену цибулю і майонез. Ретельно перемішавши всі компоненти, охолодіть закуску перед намазуванням на хліб.
Закуска з сиру з часником і майонезом
Трохи більш вишукана версія закуски готується на основі солонуватого сиру фета, в суміші з крем-сиром і сушеними травами. Подавати таку закуску краще на тостах з багета компанії солінь.
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера збийте разом фету, крем-сир і майонез. Пюрируйте часникові зубки і додайте їх до сирної суміші. Слідом відправте сушені трави і ретельно перемішайте. Охолодіть сирну закуску перед подачею і намазуйте лише на остиглі тости, інакше сир буде кислить.
Рекомендуємо добрі рецепти
Часникові грінки з чорного хліба – рецепт
Буденна страва з легкістю врятують ароматні часникові грінки. Їх успішно можна додавати в суп або салат, а також подати в якості пікантною закуски до
Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів
Дуже популярні останнім часом різноманітні холодні закуски. І це цілком виправдано, адже приготувати їх скоєно просто, а смак готового блюда вражає.
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Помідори з часником і майонезом
Помідори з часником і майонезом - це легка закуска до м'ясних і рибних страв. Також її можна подавати в доповненні до шашлику, салатів і різних
Закуски з часником
Закуски з часником - чудове рішення для святкового або фуршетного столу. Способів їх приготування досить багато. Ми ж сьогодні розглянемо три
Закуска «Рафаелло»
Завдяки всім відомим цукерок "Рафаелло", з'явилася закуска з однойменною назвою. Виглядає така закуска так апетитно, як і цукерки, а її смак порадує